15 naturlige tips til sort hårpleje

De fleste af os kan lide vores hårs naturlige sorte farve. Vi vil bevare det og holde håret sundt og stærkt på samme tid. Imidlertid står mange af os over for problemet med grånende hår med alderen, eller nogle af os står over for problemet med, at vores naturlige sorte hår bliver rødligt eller mister sin naturlige farve. At miste den naturlige farve på dit hår kan ske på grund af en række faktorer. Det kan være internt som forkert kost, hormonelle ændringer eller mangel på søvn. Det kan endda være eksternt som brug af overdrevne stylingprodukter eller varme eller ikke børste håret ordentligt.

Naturlige tips til sort hårpleje

Naturlige sorte hårplejetips:

Men i dag giver vi dig de 15 bedste og naturlige tips til sort hårpleje, der hjælper dig med at vedligeholde og bevare dit hårs naturlige sorte farve.

1. Oliemassage til sort hår:

Hvis du kan lide den smukke sorte farve på dit hår og vil bevare det, er amla -olien den første olie, du tænker på. Du kan dagligt massere hovedet med amla olie, og dette hjælper dig med at bevare den sorte farve på dit hår. I disse dage finder du forskellige amlaolier på markedet, og disse kan bruges på dit hår i alle sæsoner. Du kan holde amla olie ved hånden og varme den lidt op, inden du påfører håret. Påfør denne olie i hele hårets længde, og behold den i 20 minutter, før du vasker af med en mild shampoo.

2. Hårpakke til sort hår:

Du kan købe apotekets hårfarver, der findes i forskellige nuancer som burgunder, sort osv. Men hvis du ikke kan lide at bruge peroxidhårfarver, er din eneste mulighed for at få dit sorte hår til at se ud og føles sort og stærkt, at bruge hjemmelavet urte- og ayurvedisk hårpakke, der giver dig en sort farveforøgelse og også er sund for dit hår og hovedbund. Her er en god sort hårpakke, som du kan prøve. Mængderne er nævnt for skulderlangt hår. Du kan øge ingredienserne efter dit hårs tykkelse og længde.

  • ½ kop amla pulver
  • ½ kop henna pulver
  • 1 kop pisket sur ostemasse
  • ½ kop støv af bukkehornsfrø
  • 1 æg pisket (valgfrit)

Bland disse op og lad dem ligge i blød i 30 minutter før påføring. Hvis du ikke bruger æg, kan du lægge blandingen i blød natten over og derefter anvende det 20 minutter før badetid. Vask af med en mild shampoo. Så får du dit ønskelige sorte farvehår naturligt uden at få bivirkninger.

3. Kam korrekt:

Kamning er også et af de bedste tips til at gemme din sorte hårfarve. Til det kan du kamme dit hår med brede tandbørster i stedet for tykke tandkamme. Dette vil hjælpe med at sprede den naturlige olie af dine rødder i hele hårets længde. Dette vil give det et naturligt boost af glans.

4. Afbryd til stylingen:

Du skal reducere mængden af ​​hårprodukter, du bruger til at vedligeholde det sorte hår. Du bør få dine ender trimmet og korrekt skåret fra tid til anden for at vedligeholde, at det ikke får splittede ender. Dette hjælper dig med at holde dit sorte hår i sin naturlige farve og glans længe. Det vil også holde det sundt.

5. Specialklinikbehandlinger til sort hår:

Hvis du mener, at dit hår har brug for en særlig behandling, eller hvis du ikke kan afbryde styling eller varmeapplikation på dit hår, bør du konsultere de behandlinger, der tilbydes af specialklinikker. Du kan gå til behandlinger som intensiv konditionering eller restaurering af keratin. Dette sparer også dit sorte hår permanent.

6. Vent ikke med at konsultere din læge:

Hvis du står overfor overdreven hårtab eller tab af naturlig farve fra dit sorte hår, eller du står overfor for tidlig gråning af hår, bør du kontakte en god trikolog. Han/hun kan foreslå dig den rigtige kostplan og også ekstra kosttilskud, som din krop muligvis har brug for.

7. Amla og citron til sort hår:

Et af de bedste tips til sort hår er at bruge amla. Amla har vist sig at holde håret naturligt sort; det er meget bedre end at anvende hårfarve. Det er en naturlig måde at holde håret sort på, og jeg tror, ​​det er grunden til, at de fleste hårolier indeholder amla i det. Bland amla pulver med vand og lidt citronsaft og skyl dit hår dagligt med denne løsning til naturligt sort hår.

8. Ghee med Mulethi til sort hår:

Tips til sort hårpleje omfatter brug af ghee med mulethi. Mistede den engang strålende sorte farve på dit hår, og brug derefter dette tip til sort hår. Opvarm ghee med mulethi og amla juice og lad vandet fordampe, hvad du får er det naturlige indhold, der kan påføres som en hårmaske.

9. Mango til sort hår:

Frugtkongen hjælper med at være meget velsmagende også med at genoprette hårets naturlige sorte farve. Umodne mangoer er de bedste til dette formål. Skræl nogle umodne mangoer og tilsæt nogle mango blade og blend dem med lidt olie. Nu skal denne løsning opbevares i solen i lang tid, og det, du får, er en fantastisk løsning til at hente hårets mistede blækfarve. Dette er uden tvivl et af de mest nyttige tips til sort hårpleje.

10. Mango sten til sort hår:

Et andet tip til naturligt sort hår er at bruge olie af mangostene. Olien er meget nyttig for folk, der har gråt hår, det forvandler på magisk vis håret til kulsort farve med regelmæssig brug.

tips til sort hårpleje

11. Appelsinsaft til sort hår:

Denne nærende frugt kan meget vel betragtes som et naturligt hjemmemedicin mod grå hår. Mos appelsinen og tilsæt lidt amla pulver for at lave en pasta og påfør den derefter på hovedbunden, og på ingen tid hjælper det med at genoprette hårets farve. Dette er måske en af ​​de mest nyttige naturlige sorte hårspidser.

12. Citronsaft med kokosolie til sort hår:

Dette er et fantastisk og meget gammelt middel til behandling af hårets gråtoning. Få kokosolien varm ved at varme den langsomt op og derefter presse en citron i olien. Påfør blandingen på hovedbunden og massér den meget godt. Dette er måske de ældste, men alligevel mest nyttige sorte hårplejetips.

13. Stikkelsbær til sort hår:

En af de bedste naturlige sorte hårspidser er at bruge denne fantastiske frugt. Bland først og fremmest stikkelsbærpulveret med halvpresset citronsaft og påfør langsomt og konsekvent på hovedbunden, hold det i en time eller deromkring og vask derefter dit hår i shampoo

14. Løgpasta til sort hår:

Løg har en mirakuløs effekt på det grå hår. For naturligt sort hår slibes løget i en blanding, og du får en grødet løgpasta, påfør denne pasta på hovedbunden, som nærer rødderne og folliklerne. Vask pastaen af ​​med en mild shampoo, regelmæssig brug af løgpasta har en god effekt på håret, og det holder håret sort.

15. Gulerod til sort hår:

Gulerod er meget nyttig til at holde hårvæksten og naturligt sort. I stedet for at påføre gulerodssaft over dit hår er den bedre teknik at drikke gulerodssaft. Det er et synligt middel mod grå hår, og effekter kan ses ganske tidligt. Det er et godt tip til naturligt sort hår.

Ovenstående er nogle af de bedste tips til sort hår. Ved hjælp af de ovennævnte naturlige midler er virkningerne sikkert skudt og hurtigt. Hvis du lider af nedbrydning af hårfarve, så brug en af ​​de ovennævnte naturlige sorte hårspidser og oplev selv resultaterne.