9 bedste hjemmemedicin mod ildelugtende hår

Som navnet siger, er ildelugtende hår den ubehagelige lugt, der kommer fra håret, og normalt opstår det, når en person lider af ildelugtende hårsyndrom. Det er dog slet ikke et resultat af dårlig hygiejne og kan forekomme i enhver aldersgruppe. For de mennesker, der har flere problemer med fedtet hår, har en tendens til at have en forværret tilstand, fordi det har en tendens til ikke kun at tiltrække forurenende stoffer fra luften, men også stærk lugt. Hormonel ubalance i kroppen er en anden af ​​årsagerne til ildelugtende hår.

Stinkende hår

Men når du først er kommet i gang med problemet, er den næste idé at lede efter behandlingen fra det samme. Det bedste er at overholde nogle hjemmemedicin, da det er sikkert, effektivt og overkommeligt at nå målene. Listen nedenfor har nogle ideer i top, der kan bruges.

Bedste hjemmemedicin mod ildelugtende hår:

1. Bagsoda til ildelugtende hår:

Bagepulver til ildelugtende hår

Sammen med at reducere fedtet hjælper det også med at skabe neutrale effekter, hvad lugten angår. Ideen er at vaske håret med vand blandet med lidt bagepulver og derefter følge det med en applikation af natronpasta. Dette skal skylles efter 5 minutter for at få øjeblikkelige resultater. Det skal gøres en gang om ugen.

2. Orange Juice Bath til ildelugtende hår:

Appelsinjuice til ildelugtende hår

Tag lidt friskekstrakt appelsinjuice uden sukker og skyl håret godt. Duften forsvinder med det samme. Saften skal stå i 20-30 minutter og derefter skylles med lunkent vand. Håret kan også shampoos med et mildt produkt. Skyl håret med koldt vand. Sammen med kemiske lugte fjerner det også den svedige lugt og skæl.

3. Citronsaft til ildelugtende hår:

Citronsaft til ildelugtende hår

Citronsaft er ikke kun perfekt til hårets sundhed, men også når det kommer til ildelugtende lugt fra trådene. Det efterlader håret både rent og friskt. Det tilføjer også glathed og glans og fjerner også skæl. Tag saften af ​​to citroner og fortynd den i vand. Dette skal bruges til at skylle håret efter shampooing. Sørg for at lade det ligge i håret i et par minutter, før du vasker det fra vandet igen. Følg dette to gange om ugen.

4. Tomatsaft til ildelugtende hår:

Tomatsaft til ildelugtende hår

Sammen med at fjerne den dårlige lugt fra håret, hjælper det med at balancere pH -værdierne i hovedbunden. Frisk tomatjuice kan påføres håret i 15 minutter og derefter vaskes af. Dette skal gøres 2 gange om ugen.

5. Æblecidereddike til ildelugtende hår:

Æblecidereddike til ildelugtende hår

Hårafklarende egenskaber ved æblecidereddike hjælper med at vaske det akkumulerede snavs og olie, der forårsager ildelugtende hår, ud. Fortynder noget af denne væske med destilleret vand, mens der tilsættes et par dråber æterisk olie som lavendel eller rose. Dette skal sprøjtes på håret og derefter efterlades et stykke tid. Vask det af med koldt vand. Gør dette cirka 2 gange om ugen.

6. Tea Tree Oil til ildelugtende hår:

Tree tea oil til ildelugtende hår

De antimikrobielle egenskaber hjælper med at fjerne bakterier, der forårsager den dårlige lugt. Fortynd nogle dråber tea tree olie med vand og skyl derefter håret med det. Dette skal stå i 20-30 minutter, før du shampooer fra en mild shampoo.

7. Aloe Vera Gel til ildelugtende hår:

aloe vera gel til ildelugtende hår

Efter shampooing skal du massere frisk aloe vera juice eller gel ind i håret i 10-15 minutter. Dette skal skylles med vand. Det hjælper med at berolige hår og hovedbund og fjerner også den ildelugtende lugt uden store vanskeligheder.

8. Kombination af honning og kanel:

Honning & amp; Kanel til ildelugtende hår

De antibakterielle og svampedræbende egenskaber ved honning og kanel gør den perfekt til ildelugtende hårbehandling. Forbered kanelte ved at koge pulveret i en kop vand. Tilsæt en teskefuld honning og påfør det i et par timer. Dette skal skylles med vand og shampoo. Gør dette to gange om ugen.

9. Vodka Wonders:

Bland 1-2 tsk vodka med vand og brug det som en spray til håret til at behandle lugten. Dette skal gøres efter shampooing og skal skylles efter 15-20 minutter med rent vand. Det er et godt middel.