Alopecia Areata behandling

Når moder natur har et svar på alt, har hun også et svar på alopecia areata. Der er hjemmemediciner, der skal bruges til at dæmpe hårfaldstruslen, siger holistiske eksperter. Man behøver ikke at investere i dyre behandlingsrum, for i de fleste tilfælde virker det ikke. I dag vil vi gerne tale mere om hjemmemedicinerne til behandling af sådanne hårtabstilstande. Vi beder dig om at læse videre og være godt informeret om det samme.

Alopecia Areata behandling

Hvad er Alopecia Areata:

Alopecia er intet andet end kraftigt hårfald og hårtab hos både mænd og kvinder. Hårfald sker pludseligt i cirkulære bevægelser i forskellige dele af hovedbunden og kroppen. Eksperterne mener, at enkeltpersoner dagligt ville miste omkring 100 hårstrå, hvilket er normalt. Men hvis du bemærker, at du har hår og er rigeligt omkring din pude, på håndklædet, på dit tøj og andre steder, der bliver efterladt, er det her, du skal være bekymret. Kontroller også, om der er tyndere symptomer på hår, såsom en skaldet plet, som ville være alopeci, når den kontrolleres og bekræftes af en velkendt hudlæge.

Det er på det tidspunkt, hvor mænd og kvinder i trediverne står mest over for denne tilstand. Dette er på grund af stress, hormonelle ubalancer og dårlige kostvaner, som skaber gener. Der er måder at korrigere de faktorer, der fører til sådanne tilstande, en af ​​dem er naturlægemidler, direkte fra køkkenet.

Naturlig behandling for Alopecia Areata -hærdning:

I denne artikel vil vi i dag uddanne dig om, hvordan du helbreder eller slipper af med alopecia areata ved hjælp af naturlige hjemmemediciner.

1. Enhver æterisk olie eller olier, såsom raps, ricinus, kokos eller oliven kan blandes i lige store mængder, varmes og påføres direkte på hovedbunden. Blid massage i cirkulationstilstande ville hjælpe. Brug en varm turbanterapi, og hold sammenkogningen på din hovedbund i en halv time, hvorefter den vaskes af med en urteshampoo. Gør dette tre gange om ugen, og om en måned kan du se resultater af reversering.

2. Hvidløg, ingefær og løg som pasta eller i saftform individuelt ville være fantastisk. Brug en af ​​dem og ikke en blanding af dem, gem saften påført i hovedbunden natten over, og giv dit hoved en dejlig vask med en urteshampoo den næste morgen. Når det er gjort tre gange om ugen og i en måned, vil resultaterne vise sig. Dette er et af de bedste hjemmemedicin mod alopecia areata.

3. Bed din massør om at give dig en varm hårolie massage, dette hjælper med blodcirkulation og stimulering af hårsækkene. Det gør hovedbunden også sund og levende. Du kan bruge en æterisk olie efter eget valg, eller aromaolie såsom lavendel, lavendel er kendt for at fremkalde afslapning og hårvækst på samme tid. Brug dog basisolie, såsom bay- eller mandelolie, da lavendelolie kan være stærk. Gør dette tre gange om ugen for bedre resultater på en måned.

4. Dit hår og din hovedbund har brug for næring på dette tidspunkt, og grøn te ville passe bedst til det samme. Varm te kun med vand og bring den til stuetemperatur. Påfør vandet på dit hår, massér det godt og behold bladene på hovedet i tres minutter. Vask det af med koldt vand og tør det forsigtigt med håndklæde. Gør dette tre gange om ugen for bedre resultater om en måned. Grøn te er den bedste og perfekte behandling for alopecia areata.

5. Kokosnødder er gode til at hjælpe med alopeci -tilstande, da det har nok af helbredende egenskaber til at nedbringe årsagen. Frugten hjælper også med at fremme hårsækkens vækst og sundhed. Brug også mælk af kokos, der har essentielle fedtstoffer og proteiner, jern og kalium. Gør dette tre gange om ugen for bedre resultater om en måned. Selv olien er god til oliebehandlinger med varmt hår, siger eksperter.

6. Henna har været brugt i århundreder som medicin mod alopeci, siger kosmetologer. Det giver også håret et naturligt skær, når det opbevares i en time. Henna hjælper også hårsækkene med næring og styrke. Kombiner det med kaffe og sennepsolie, og tilstanden vendes med tiden. Gør dette en gang om ugen for bedre resultater om en måned.

7. Hibiscus blomster har helbredende egenskaber, der ville vende hårfaldsforhold. Blomsten er kendt for den næring, den giver, hjælper også med at fjerne ophobning og skæl. En pasta af blomsterne ville være fremragende, så gør dette tre gange om ugen for bedre resultater om en måned. Basisolien, der skal bruges sammen med blomsterpastaen, er imidlertid sennep eller kokosolie.

8. Egenskaberne i amla ville være de bedste at bruge, da det har masser af C -vitamin og også en masse antioxidanter. Frugtpastaen eller olien kan påføres direkte på hovedet, og hvis du kan indtage frugten hver dag, ville du også have gavn internt.

9. Det vidunderlige ydmyge æg er så fantastisk, selvom du er vegetar. Det har meget svovl i sig sammen med mineraler og proteiner, som dit hår har brug for. Da et æg er pakket med zink, jern, fosfor, selen og jod, ville det være den bedste sammensætning at bruge med en æterisk olie, såsom olivenolie til hårvækst. Gør dette tre gange om ugen for bedre resultater på en måned.

10. Tjek din kost, for du er, hvad du spiser. Oftere end ikke har vi en tendens til at ignorere, hvad vi spiser, og bebrejde verden for vores farer senere. Dine måltider skal være velafbalancerede og til tiden, med masser af frisk frugt, grøntsager og vand smidt ind.

Bedste metoder til behandling af Alopecia Areata:

Nedenfor har nogle andre behandlinger for alopecia areata problem disse kan helbrede bestemt på effektiv måde.

1. Hold dig væk fra kosmetiske shampooer:

Sådan slipper du af med Alopecia -shampoo

Shampooer, der er kosmetiske i naturen, er fyldt med kemikalier, der skader og ødelægger dit hår i det lange løb, hvilket forårsager overdreven hårfald og skaldethed. Det samme gælder for shampoo, der er baseret på alkohol. Du skal altid prøve at bruge plantebaserede shampooer, da de tilføjer effektivt til næringerne i dit hår, så dit hår efter et bad er godt hydreret stærkt og frodigt. Der kan købes urteshampoo mod hår, der er fremstillet af en række virksomheder efter eget skøn.

2. Bliv hydreret:

Sådan-Bliv-af-Alopecia-Stay-hydreret

At drikke rigeligt med vand kan være det eneste forsvar, du har mod hårfald på bestemte tidspunkter. Så meget som din krop kræver, at vand fungerer korrekt, så gør dit hår det til et meget vigtigt spørgsmål at drikke så meget vand som muligt dagligt. Dit hår føder næringsstofferne i din krop for at vokse stærkt og sundt, så det er altid bedre at udføre det rigtige indtag af vand regelmæssigt, hvilket gør det til en del af hjemmemedicin mod alopeci.

3. Aloe Vera -behandling til Alopecia Areata:

Sådan slipper du af Alopecia Aloe Vera

Aloe Vera er rig på både mineraler og vitaminer, hvilket gør det til det bedste forsvar, når du vælger hjemmelavet alopecia areata -behandling. Aloe Vera kan købes ganske let og har været brugt i årevis med hensyn til behandling af hårfald ganske effektivt. Du kan blande det med en række varme olier for de bedst mulige resultater. Påfør det på dit hår for at give dit hår mulighed for at opsuge alle de nødvendige næringsstoffer, det har brug for for at vokse sig stærkt ved rødderne og dermed forhindre udbredt hårfald gradvist.

4. Lufttør behandling for Alopecia Areata:

Sådan slipper du af med Alopecia Lufttørre

Lufttørring af dit hår kan til tider vise sig at være ekstremt frugtbart, da føntørring af dit hår har en tendens til at brænde hårets rødder og forårsage hårfald, så på disse tidspunkter er det altid bedre at lade dit hår tørre naturligt over tid efter en vask. Det er en af ​​de letteste alopeci -behandlinger, der findes.

5. Honning, mælk og æg kan helbrede Alopecia Areata:

Honning, mælk og æg kan helbrede Alopecia Areata

En blanding af honningmælk og æg er en glimrende alopeci -kur, når du lider af hårfald. Hovedgruppen af ​​symptomer på alopeci omfatter overdreven hårfald, skaldethed og så videre. Påfør denne blanding på de berørte områder og opbevar i en halv time til en time, hvorefter du vasker dit hår med koldt vand for de bedste resultater

Denne artikel taler om nogle af de bedste hjemmelavede behandlinger for alopeci for at hjælpe med at bremse sygdommen fra opløbet. Alopecia er en let sygdom at behandle, men det kræver lidt tid at gøre det.

Sidste ord:

Bortset fra de ti tips til at vende alopeci på den naturlige måde, er det også vigtigt, at du;

  • Stop med at bruge kemisk fremkaldte produkter og kosmetik på dit hår
  • Stop med at bruge tørretumblere og krøllejern eller glattejern til dit hår
  • Du lærer at meditere og udføre yoga, dyb vejrtrækning og øvelser, der stimulerer blodcirkulationen til hovedbunden
  • Brug kun hjemmelavede shampooer eller urteshampooer
  • Brug den rigtige hårolie og naturlægemidler


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80