Hvordan fjerner man krøllet hår?

Ville du have svært ved at håndtere krusede hår? Er du på udkig efter fjernelse af kruset hår? Så rolig! I denne opskrift har jeg givet en liste over vigtige metoder, der er nyttige til at fjerne kruset hår. Scrunch tilføjer en masse hilsenvolumen plus giver en følelse af tekstur til dit hår. Der er mange forskellige hårstrukturer plus hårtyper.

hvordan man rynker hår

Bedste metoder til at fjerne scrunch -hår:

1. Slå vådt hår stærkt ind:

Mens dit hår er vådt, kam plus adskill det i midten. Kamm den venstre del hele tilstanden ud over til højre (ja, det er en kam ovenfor af slagsen) samt draperer omtrent bagsiden af ​​dit hoved, fastgjort med bobby pins. Vrid over den højre sektion i overskud af venstre side, surround, ved at tilføje pin på en forskellig måde. Lad det lufttørre helt. Du kan drapere et silketørklæde plus lur på det for at reducere krus.

2. Bananmaske:

Bananer er fyldt med hårvenlige næringsstoffer som folat plus vitamin B6 plus deres indhold af højt sukkerindhold hjælper med at holde fugt beskyttet i håret. Dette farvesikre dæksel vil dypkonditionere plus hjælpe med at løsne dit hår. skræl og mos 2-3 modne bananer i en gennemsnitlig skål. Kombiner 2 spiseskefulde græsk yoghurt, 2 spsk honning plus 2 spsk olivenolie, og blend forsigtigt. Smør masken gennem hele tørt hår. Bekræft at glatte masken helt ned til spidserne af dit hår. Pak hår om med en badehætte. Tillad maske at sidde ned i 1 time. Skyl med mild shampoo og varmt vand.

3. Fej op vådt hår, indtil det tørrer:

Senere end at vaske dit hår, lad det lufttørre helt, men fortsæt med at børste det hvert 5. minut. Træk ud og tag fat i hver sektion af håret i et lille antal sekunder for at støtte det til at glatte ud. Du kan desuden gøre dette i modsætning til en blæser, der er hurtigere, men har brug for konstant børstning.

4. Coil Hair Into A Bun:

I stand har du ret eftergivende, lige hår til at starte med, efter at denne metode sandsynligvis vil fungere for dig. Opret en hestehale af fugtigt hår sammen med twist svarende til et reb. Drap omkring den for at bygge en bolle plus sikker med elastik. Lad det lufttørre, og børst derefter ud.

hår krusning

5. Mælk og vand:

Et andet trendy tip er behandling med kokosmælk. Ekstraher mælk fra 1 kokos ved først at rive og derefter blende den møre frugt eller kød af kokos. Tilsæt saften af ​​1 frisk lime til dette. Bland godt og opbevar i køleskabet. Næste dag er der dannet et cremet lag – brug dette på hår og hovedbund. Dæk hovedet med et varmt håndklæde og opbevar i en time. Vask med vand og kam med en bred tandkam. Gentag 2-3 gange om ugen for gode resultater. Fønning er en mulighed.

6. Påfør hårhænder natten over:

Adskil fugtigt hår i 1 eller 2 lave hestehaler. Bind med blødt hårelastik, og sæt derefter ekstra elastik i hver centimeter ellers så ned på hestehalen, for at gribe den sammen. Pas på, at elastikkerne er ret løse, så de ikke forsvinder en mærkbar plet på dine lokker. Gå i seng plus lad det komme ud om morgenen.

7. Drej dit hår:

Brug store hårruller, dvs. mængden af ​​sodavandsdåser, til at dreje dele af vådt hår plus sikre dem fast ved siden af ​​dit hoved. Lad det tørre helt. Dette er betydningsfuldt, fordi den mindste mængde fugt kan bygge krøllen eller bølge kommer tilbage.