10 bedste hårtransplantationscentre i Chandigarh

Problemet med skaldethed hos både mænd og kvinder er frustrerende og pinligt. I en ung alder er det ofte en årsag til mangel på tillid og tvinger til en negativ tilgang til livet. De fleste tilfælde af hårtab og skaldethed behandles ikke effektivt med medicin og hjemmemedicin. Hårtransplantation er kun en løsning, der genstarter ny hårvækst. Med teknologiske fremskridt reduceres omkostningerne til sådanne kirurgiske behandlinger, og deres tilgængelighed er høj. Ligesom andre små byer tilbyder Chandigarh også det bedste inden for hårtransplantation. Tag et kig herunder.

Hårtransplantation i Chandigarh:

Her er en liste over 10 bedste hårtransplantationsklinikker i Chandigarh med adresser, du kan vælge.

Bedste hårtransplantationscentre i Chandigarh

1. Neo Graft Hair Transplant Clinic:

Neo Graft er en af ​​de førende hårtransplantation og behandlingsklinikker. Her tilbyder de de mest innovative behandlinger til at løse alle former for hårtabsproblemer. Deres effektive team af kvalificerede hårtransplantationskirurger sigter mod at give maksimal hårtæthed til overkommelige priser.

Adresse: NeoGraft Hair Transplant Clinic, S.C.O 58, Sektor 32 C Chandigarh (bag Medical College)

2. Darling Buds Hair Transplant Center:

Tejinder Bhatti opererer under ekspertguide af Dr. Tejinder Bhatti og tilbyder behandling i verdensklasse til meget overkommelige priser. Dr. Bhatti er grundlægger og nuværende sekretær for Association Of Hair Restoration Surgeons. Han bruger sine 15 års erfaring til at give naturligt flotte resultater.

Internet side: www.hairtransplant-india.org

3. DHI Indien, Chandigarh:

DHI, Indien er et globalt navn inden for hårrestaureringstjenester. Klinikken tilbyder hårrestaurering, hårtransplantation, hårvækst, skaldethedsbehandling og hårbundsbehandling. De har en kundebase på over 100.000, og deres klinikker er placeret over hele verden. Deres direkte hårimplantationsteknik giver naturligt flotte resultater uden smerter og ar.

Internet side: www.dhiindia.com

4. AK -klinikker:

AK Clinics er en super specialiseret hårtransplantationsklinik, der bruger state-of-the-art udstyr og teknikker. De tilbyder deres kunder en række kirurgiske og ikke-kirurgiske hår- og skønhedsbehandlinger. Deres team af kvalificerede kirurger bestræber sig på at give hår med maksimal tæthed, der ser naturligt ud.

Internet side: www.akclinics.com

5. Tricity Institute of Plastic Surgery:

Tricity Institute of Plastic Surgery kan prale af sin tilknytning til Royal College of Physicians and Surgeons, Glasgow. De har et team af fremtrædende læger, der leverer hårtransplantationsprocedurer med maksimal densitet. Alle deres hårgenoprettelsesbehandlinger er smertefri og er mindre ar uden bivirkninger overhovedet.

Internet side: www.newcosmeticsurgery.com

6. Naturlig hårtransplantationsklinik:

Natural Hair Transplant Clinic bruger de nyeste follikulære enhedsekstraktion og follikulære enhedstransplantationsteknikker til hårgenopretning. De har deres team af ekspertkirurger, der bruger deres færdigheder til at levere maksimalt succesforhold. Startomkostningerne ved transplantation på Natural Hair Transplant Clinic er 50000 INR og afhænger af problemets sværhedsgrad.

Internet side: www.transplantation.co.in

7. Walia Hair Transplant Center:

Walia Hair Transplant Center er et banebrydende navn for hårgenopretning i Chandigarh. Her har de specialiseret sig i forskellige former for hovedbund og hårbehandlinger. Dette speciale hår restaurering center har et team af kvalificerede kirurger til at levere fantastiske resultater.

Internet side: www.hairtransplantcostchandigarh.pro

hårtransplantation-chandigarh

8. Body Sculpt Clinic:

Body Sculpt Clinic er en af ​​sine slags klinikker, der tilbyder de bedste behandlinger til hårimplantation og hårtab. Klinikken drives af veteranen Dr. Vikram Jeet Singh Dhingra og hans team af kvalificerede kirurger. Hos Body Sculp er de pionererne inden for FUE hårtransplantation og har også udført vellykkede operationer for mange celebs.

Internet side: www.whatclinic.com

9. Genopliv klinikken:

Revive Clinic i Chandigarh opererer under Dr. Pradeep Sohi, der er uddannet plastikkirurgi. Han har opnået erfaring fra at arbejde for et anerkendt institut for plastikkirurgi i fire år. I løbet af få år efter dets drift er Revive blevet en pioner inden for hårtransplantationsteknikker. De har kunder både i Indien og i udlandet.

Adresse: SCO nr. 1-2-3 F.F, Sektor 17D, Opp. Park Plaza Hotel, Bagside Canadas ambassade, Chandigarh.

10. Dr. Kalias kosmetiske kirurgi:

hårtransplantationscentre i chandigarh

Dr. Kalias NOVENA CLINIC er kendt for at tilbyde den bedste hårtransplantation. Deres kirurger udfører hårtransplantation på den minimalt invasive måde og i en organiseret metode. Deres hårtransplantationsproces omfatter pleje før transplantation, proceduren i sig selv, pleje efter transplantation og cyklus & direktiver.

Dr. Kalia følger en patientvenlig tilgang til at bringe en revolution i hårtransplantationskredsløbet i Punjab og ændre det til det bedre. Desuden organiserer han stor medicinsk turisme for sine offshore -patienter, der besøger Chandigarh.

Adresse: SCO 316, Sector 40D, Chandigarh, 160036

Websted: https://www.drkalia.com/

Disse er de bedste hårtransplantationscentre i chandigarh, der helt sikkert vil afslutte dit problem med hårtab. Hvis du er glad, skal du efterlade din kommentar.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80