9 bedste hårtransplantationscentre i Hyderabad

Personlighed spiller en vigtig rolle i styringen af ​​forskellige aspekter af ens liv. Hvis du ser og har det godt, kan du let stå over for udfordringer og klatre på successtigen. Er problemet med tilbagetrækning af hårgrænsen et tilbageslag i din selvtillid? Det er på tide at tage kontrol over situationen. Tag et kig på disse bedste hårtransplantationscentre i Hyderabad, og ændr dit syn.

Hårtransplantation i Hyderabad:

Her er en liste over de 9 bedste klinikker til hårtransplantation i hyderabad, du kan vælge.

hårtransplantationscentre i Hyderabad

1. Dr. Ashoks hårtransplantationsklinik:

Dr. Ashoks hårtransplantationsklinik tilbyder den bedste hårtransplantationskirurgi i Hyderabad. Alle kirurgiske procedurer udføres under ekspertovervågning ved hjælp af topmoderne teknikker og hans ekstraordinære erfaring og færdigheder. Desuden giver de endda behandlinger til at modvirke hårtab og enhver progression af skaldethed.

Adresse: 326, Lakshmi Nilayam, Begumpet, Hyderabad – 500016

2. Dr. Madhu’s Advanced Hair Transplant Clinic:

Dr. Madhus Advanced Hair Transplant Clinic tilbyder en række tjenester som hårtransplantation, hårrestaurering og kirurgisk hårudskiftning for blot at nævne nogle få. Alle behandlingerne udføres af kyndige hårtransplantationskirurger. Klinikken er avanceret i alle aspekter og har konsekvent produceret bemærkelsesværdige resultater.

Adresse: Aditya Jairag, 3. sal, lejlighed nr. 301&302, Over Cannon Showroom

Vej nr. 36/37, nær Madhapur politistation, Jubilee Hills, Hyderabad, 500033

3. VMC Medical Center:

VMC Medical Center ligger ved Jubilee Hills i Hyderabad og er en af ​​de mest eftertragtede hårtransplantationsklinikker. Alle kirurgiske behandlinger udføres under Dr. Puli Ravinder Reddy, som er en af ​​de bedste hårtransplantationskirurger i Indien. De har en loyal base af kunder, der altid giver deres anbefalinger.

Adresse: #237, Road No. 36, Jubilee Hills, Hyderabad – 500033

4. Kims:

Kims eller Krishna Institute of Medical Sciences i Secunderabad er især kendt for sine hårtransplantationsbehandlinger. Det er et moderne hospital med topmoderne udstyr, der drives af et team af kvalificerede hårtransplantationskirurger. De giver den bedste behandling til en overkommelig pris.

Adresse: 1-8-31/1, Minister Road, Secunderabad, pinkode: 500003

5. Hair Sure Hair Transplant Center:

Hair Sure Hair Transplant i Hyderabad finder med rette sin plads blandt de bedste hårtransplantationsklinikker i Sydindien. Her bestræber de sig på at give deres kunder voluminøst og tæt hår, der ser meget naturligt ud.

Adresse: Grund nr. 1, 3. sal, gade nr. 5, overfor Hotel Krishna Residency, Main Road, Habsiguda, Hyderabad – 500007

6. Adhi Indien:

Adhi er en speciel hårtransplantationsklinik i Hyderabad, der drives af en kendt hårtransplantationskirurg, Dr. Katekari. Klinikken har leveret fremragende hårrestaureringstjenester til ikke kun mennesker i Hyderabad, men er også kendt i andre byer som Mumbai, Delhi, Kolkata, Pune og Chennai. Besøg klinikken for at få din tid nu.

Adresse: Adhi-India, Hyderabad: Unit Number 7, 2nd Floor, Empire Square, 36 Road, Jubilee Hills, Hyderabad.

hårtransplantation-i-hyderabad

7. Oliva Hair Transplantation and Cosmetic Surgery Center:

Med en kundebase på over 40.000 kunder er oliva Hair Transplant klinik et navn at regne med. Her redesigner og forbedrer de løbende deres tjenester for at tilbyde den bedst mulige behandling til deres kunder. Besøg klinikken for at lære mere om deres tjenester.

Adresse: Vej nr. 36, Jubilee Hills, Hyderabad – 500033

8. Trinity Hair Transplant:

Trinity Hair Transplant er en specialklinik, der tilbyder fremragende hårgenopretningstjenester. De hårtransplantationsprocedurer, der bruges her, er smertefri uden slet ar. Selv tjenesterne er nominelt prissat, og klinikken er let tilgængelig.

Adresse: Butik nr. 1, Rahul -lejlighed, Opp. Statens bank i Hyderabad.

9. Elite Hair Studio:

Sidst men ikke mindst lover Elite Hair Studio at levere deres kunders ydelse ud over deres forventning. Udover hårrestaurering har klinikken også specialiseret sig i hårfjerning og hårbehandlinger.

Adresse: Grund nr. 228, vej nr. 36, Jubilee Hills, Hyderabad – 500033

Byen Nawabs og perler, Hyderabad er en potentiel by i alle aspekter. Med den stigende efterspørgsel har der været en hurtig stigning i antallet af specialhårtransplantationsklinikker. Få din aftale nu og sig farvel til problemet med tilbagetrækning af hårgrænse.