9 bedste hårtransplantationscentre i Kerala

Kerala er kendt verden over for sin affinitet til ayurvediske behandlinger til alle former for hud-, hår- og skønhedsproblemer. Men når omfanget af hårtab og skaldethed overskrider tærsklen, tilbyder disse naturlige midler ingen brug. Hårimplantation er derefter den eneste teknik til at tilskynde til ny vækst. Dette har givet anledning til flere hårimplantationscentre i Kerala. Her er listen over de bedste hårimplantatcentre og klinikker i byen.

Hårtransplantation i Kerala:

Her er en liste over de 9 bedste hårtransplantationstjenester i kerala med adresser, du kan vælge.

Bedste hårtransplantationscentre i Kerala

1. SPH Hair Transplant Center:

SPH Hair Transplant Center er en specialiseret hårtransplantation og hårgenopretningsklinik i Kerala. De har deres forventede team af kirurger ledet af Dr. AJ Guild og har leveret utallige og vellykkede hårtransplantationsbehandlinger. Alle deres teknikker er absolut sikre og har ingen bivirkninger. Book din tid nu.

Internet side: www.hairtransplantinkerala.com

2. Kosmetisk kirurgi, Cochin:

Kosmetisk kirurgi hos Cochin er en anerkendt hårtransplantationsklinik, der opererer under ledelse af Dr. Hari Menon. Her bruger de FUT -metoden til hårgenopretning til at kompensere for skaldethed eller hårtab. Transplantationerne udføres af Dr. Menon selv i et sikkert miljø, og resultaterne er synlige på kun 6-9 måneder.

Internet side: www.cosmeticsurgerycochin.com

3. Hårhåndværk:

Hair Craft er en af ​​sine slags hårimplantatklinikker, som du finder i Kerala. Alle de læger, der arbejder her, er kvalificerede hårtransplantationskirurger, der stræber efter at levere uovertruffen præstation med hensyn til hårvæksttæthed. Hos hair Craft værdsætter og respekterer de deres patients behov, tid og bekymring.

Adresse: 39/4828, Ravipuram, Ernakulam, Kerala

4. Lourdes Hospital:

Lourdes Hospital i Kerala er et specialcenter for hårtransplantation og andre former for kosmetisk kirurgi. De bruger de mest innovative metoder til at give prisværdigt succesforhold. Alle deres transplantationsprocedurer og operationer, herunder FUE og FUT hårgenoprettelsesmetoder, udføres af ekspert og kvalificerede kirurger. Besøg webstedet for at lære mere om hospitalsfaciliteter og -tjenester.

Internet side: www.lourdeshospital.in

5. Lakeshore Hospital:

Lakeshore Hospital i Kerala er et dedikeret hospital til hårtransplantation og kosmetiske operationer. Her bruger de follikulære enhedstransplantation og Foll Cular Unit -ekstraktionsmetoder til behandling af skaldethed.

Internet side: www.lakeshorehospital.com

6. Naturlig hårtransplantation Kerala:

Natural Hair Transplant -klinikken i Kerala tilbyder en lang række hårtransplantationer og kosmetiske operationer. Alle de kosmetiske operationer, der tilbydes her, er på lige fod med globale benchmarks med hensyn til ærlighed, dedikation og integritet. Tjek hjemmesiden og få din tid hos deres specialiserede læger nu.

Internet side: www.naturalhairtransplant.co.in

7. MYA Wellness Clinique:

Dette er det førende hårtransplantationscenter i Kerala. MYA Wellness Clinique er udstyret med udstyr i verdensklasse, og alle deres transplantationsmetoder er innovative og effektive. De har et team af kosmetiske kirurger, der tilbyder tilpasset service til deres patienter. Hos MYA Wellness Clinique får du helt sikkert fuld retur for din tid og penge.

Adresse: 2 MRA House, Mavelipuram, Kakkanad, Ernakulam, Kerala – 682030

8. Hair Plants Hair Clinic:

Beliggende i Ernakulam, er Hair Plants Hair Clinic en foregangsvirksomhed inden for hårtransplantation og hårgenopretning. Deres innovative tilgang sikrer, at patienterne får hår med maksimal densitet uden absolut ar og ingen smerter. For enhver hjælp kan du let henvende dig til deres specialist eller besøge webstedet for at tage en aftale.

Internet side: www.hairplantsindia.com

9. Twacha Skin and Hair Clinic:

Hvis du leder efter hud- og hårtjenester i verdensklasse, skal du ikke lede længere. Twacha Skin and Hair Clinic er et navn at regne med. Her bruger de langt overlegen Follikulær enhedstransplantation og Follikulær enhed ekstraktionsmetoder til at sætte gang i maksimal hårvækst. Besøg deres klinik nu.

Adresse: Hayath Tower, 1st Floor, Civil Lane, Padamugal, Kakkanad, Ernakulam, Kerala – 82021

Så næste gang, hvis du leder efter nogle gode hårtransplantationscentre i Kerala, skal du beholde denne liste ved hånden.