Top 10 hårtransplantationscentre i Bangalore

Hårtab eller skaldethed er et almindeligt problem for alle. Der er flere hjemmemediciner og andre behandlinger, der lover at løse problemet, men resultaterne er meget korte. Hårtransplantation er en ny hårgenopretningsteknik, der også bliver stadig mere populær. Hvis du leder efter den bedste hårtransplantation i Bangalore, så tag et kig herunder.

Hårtransplantation i Bangalore:

Her er de 10 bedste hårtransplantationsklinikker i Bangalore by, du kan vælge.

Hårtransplantationscentre i Bangalore

1. Venkat Center for hud & Plastikkirurgi:

Dr. Aniketh Venkataram har trænet meget i og uden for Indien. Hans færdigheder er veletablerede inden for kosmetisk dermatokirurgi og dermatopatologi. Dr. Venkataram har særlig interesse for især hårtransplantationsteknikker, og hans klinik er udstyret med den bedste teknologi siden 2003.

Og må jeg foreslå Dr. Aniketh Venkataram, hvis du laver en lignende profil om plastikkirurgi. Han har modtaget anerkendelser fra alle sine patienter for hans strålende arbejde. Han har trænet med de bedste plastikkirurger i alle aspekter af feltet over hele verden. Hans detaljerede profil er tilgængelig på

Adresse: ANIKETH VENKATARAM MBBS. FRK. MCH, #3437, 1st G cross, 7. Main, Subbanna Gardens, Vijayanagar, Bangalore – 560040, Telefon: +919845580871

2. Dr. Madhu’s Advanced Hair Transplant Center i Bangalore:

Dr. Madhus Advanced Hair Transplant Clinic har den mest avancerede teknologi til hårgenopretning. De har centre i hele Indien og tilbyder mennesker over hele verden overkommelige og effektive hårtransplantationer. Udover hårtransplantationsprocedurerne vil du her på Dr. Madhu også blive tilbudt en række behandlinger mod hårtab og også forebyggende foranstaltninger til yderligere progression af skaldethed.

Adresse: Bengaluru Clinic på Beams Hospital

Grund nr. 640, 12. hoved, 80 fodvej, 4. blok, Koramangala, Bangaluru – 560034

3. Dr. Batras positive sundhedsklinik:

Dr. Batra er navn at regne inden for kosmetisk kirurgi. Denne hårtransplantationsklinik ligger i Ulsoor, Bangalore og tilbyder de bedste behandlinger og teknikker til hårgenopretning.

Adresse: Nr. 419, 27th Main, HSR Layout Sector 1, Near Police Station, Bangalore-560034

4. Pioneer Hair Care:

Hvis du leder efter de bedste tjenester til nominelle priser, skal du ikke lede længere. Pioneer Hair Care er et etableret navn inden for hårkosmetisk kirurgi, der har en kundekreds, der spænder over kontinenter. De har et team af ekspertkirurger ledet af veteranen Dr. Shreedhar Reddy Pothula. Hos Pioneer bruger de nyeste hårtransplantationsprocedurer og -teknikker.

Adresse: Diagonalt modsat Innovativ Multiplex & Park Plaza Hotel

Ydre ringvej, ved siden af ​​Elite Ford Car Showroom, Maratha Halli, Bangalore – 560037

5. Ny You Clinic:

The New You Clinic er en specialiseret hårplejeklinik under tilsyn af Dr. Kishore Pentyala. Dr. Kishore er en ekspertkirurg med uddannelsesbaggrund i Korea, Indien, USA og Storbritannien. New You Clinic ligger i hjertet af byen og tilbyder dig den bedste atmosfære og hårtransplantationsteknologi.

Adresse: 75/1, 1st Floor, Krystal Prestige, Over Hyderabad House, Koramangala Industrial Area, Koramangala 5th Block, Bangalore – 560034

6. MIDAS – Kosmetisk kirurgi klinik:

MIDAS Cosmetic Surgery Clinic tilbyder banebrydende hårtransplantationsbehandlinger i Indien. Klinikken opererer under vejledning og ekspertise fra Dr. Madhukumar og hans team af dygtige kosmetiske kirurger. Dr. Madhu er selv et kendt medlem af ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery).

Adresse: Nr. 1557, 1. sal, East End Main Road, 9. blok Jayanagar

Bangalore – 560069

hårtransplantationscentre i bangalore

7. VCare:

En specialiseret hårklinik, hos VCare bruger de den mest innovative hårtransplantationsteknik kaldet DHI eller Direct Hair Implantation. Denne procedure er smertefri og giver hurtigere resultater uden synlige ar. VCare har en loyal base på over 1 lakh kunder over hele verden.

Adresse: Nr. 5, 7. blok, 80 fod vej, 3. sal, Koramangala, Bangalore – 560095

8. Cosmetic Studio:

The Cosmetic Studio blev grundlagt af Dr. Vivekanand Bhatt i Bangalore. Dr. Bhatt afsluttede sin uddannelse under vejledning af ekspræsident for International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Ved hjælp af sin viden og erfaring praktiserer han den mest innovative Melanocyt -teknologi til hårgenopretning. Ring for en aftale eller besøg klinikken direkte for at benytte fordelene.

Adresse: 373/2, 100 Ft. Road, Indiranagar, Bangalore- 560008, Indien, Telefon: +91- 9739050020

9. Richfeel Trihology Center:

Startet af Dr. Apoorva Shah og Dr. Sneha Shah, Richfeel Trihology Center indhenter snart med over 50 klinikker fordelt på 27 byer i selve Indien. Her tilbyder de deres klient en række hårtransplantationsbehandlinger til let overkommelige priser.

Adresse: Nr. 84, stueetage, 8. hoved, 9. kors, nær Sankey Tank hovedport, Bangalore

Disse er nogle af de anerkendte og etablerede hårtransplantationscentre i Bangalore. Bliv behandlet gennem en af ​​dem, og oplev overraskende resultater.

10. Hairline International Clinic:

Hairline International Clinic er en af ​​de bedste hår- og hudplejeklinikker i Bangalore siden 10 år, de er erfarne trikologer og hudlæge -specialister, der er specialiserede i resultatorienterede behandlinger. De har en rekord med at plante 17.000 hår i singelmødet for første gang i staten. For mere information besøg: http: //hairline.in,Phone +919148874972

Adresse: 199, 16. hovedvej, 4. ‘T’ -blok, Jayanagar, Bangalore – 560041,