50 bedste naturlige tips til hvordan man får hår til at vokse hurtigere

I gamle dage havde indiske kvinder langt, tykt og stærkt hår. De brugte også følge alle traditionelle metoder. Men i disse dage har vi ikke tid til alt dette. Desuden er forureningen steget meget, hvilket skader vores hår. Vi får let problemer som hårfald, hårskader osv., Som vi for det meste foretrækker at vedligeholde kort hår. Efter at have fået en klipning, føler vi os ikke dårlige og ønsker at få håret tilbage? I modsætning til tidligere er det meget svært at vokse hår langt og tykt.

Naturlige tips til, hvordan man får hår til at vokse hurtigere

Så lad os se 50 nyttige naturlige og hjemmelavede tips til, hvordan du dyrker hår hurtigere på en sund måde.

Hjemmelavede tips til hvordan man får hår til at vokse hurtigere og naturligt:

1. Hver 2-3 måneders trimning af dit split-end-hår:

Split ender trim til hårpleje

Vi ved godt, at hår vokser fra rødderne og ikke fra spidserne. Du vil ofte opleve, at dit hår har splittede spidser naturligt. Så hvorfor er det vigtigt at trimme håret og det også en gang om 2 til 3 måneder? Hvis du ikke snubler med dit hår, dvs. ikke klipper de døde ender af dit hår under hårvækstprocessen, får dit hår langsomt splittede spidser og går derefter i stykker. Nu er det tid til at stoppe dette problem, det er nødvendigt, at du bliver ved med at trimme dit hår hver tredje måned for at slippe af med spaltede spidser og lade dit hår vokse endnu hurtigere. Nu ved du, at dette er en af ​​løsningerne til, hvordan man dyrker hår hurtigere Du vil bare ikke vokse hår. Du vil gøre det på en sund måde. Så det er vigtigt at fjerne disse blindgange til tiden.

2. Oliemassage:

Hovedmassage til hårvækst

Oliemassage gør altid underværker. Varm olien op og massér forsigtigt din hovedbund i et stykke tid med denne varme olie. Du kan også vælge behandlinger, der er købt i butikken, men det kan også gøre det samme. Kokosolie, olivenolie, mandelolie, jojobaolie osv. Kan gøre dette job for dig. Lad dette stå et stykke tid, og du vil se forskellen.

3. Æteriske olier til hårvækst hurtigere:

Æteriske olier til hårvækst hurtigere

Vi ved, at æteriske olier er gode for huden. Men du ved, at disse også er gode til hårvækst. Bland lavendelolie, rosmarinolie, timianolie, cedertræolie og jojobaolie i samme forhold og påfør det på din hovedbund. Dette vil helt sikkert øge hårvækstprocessen.

4. Vindruekerneolie:

Vindruekerneolie

Nu ved du, at massage med varm olie og æteriske olier er gode til hårvækst. Nu er det tid til at vide, at massage med vindruekerneolie er det bedste, du kan gøre for dit hår. Behandl dit hår med lidt vindruekerneolie hver nat eller mindst 2 til 3 gange om ugen for at forbedre din hårvækst. Denne behandling anbefales selv for beskadiget hår.

5. Palmeolie:

Palmeolie til hårvækst

Invester i en god palmeolie. Påfør det mindst en gang om ugen på hele hårets længde. Husk, at du ikke bør anvende eller massere i din hovedbund. Påfør kun på håret. Lad det stå i 10 til 15 minutter, og vask det som normalt med en shampoo. Palmeolie er kendt for at give beskyttelse mod sol, salt, klor osv. Hvilket er nyttigt for korrekt hårvækst.

6. Hårvask:

Tips til at få dit hår til at vokse hurtigere hårvask

Hvor ofte vasker du dit hår? Hvor ofte er det sundt at vaske det? Mange mennesker siger, at vi bør vaske det regelmæssigt, ligesom vi bader, men de hårde kemikalier i shampoo og balsam skader hår. Det er meget svært for håret selv at overleve, hvis de gennemgår disse kemikalier dagligt. Så det anbefales at vaske dit hår to gange om ugen. Hvis du har fedtet hår, skal du vaske det tre gange om ugen.

7. Massager til hår vokser hurtigere:

Massage til hår vokser hurtigere

Når du vasker dit hår, skal du massere din hovedbund meget forsigtigt i omkring 30 til 60 sekunder. Dette stimulerer hårsækkene, hvilket får håret til at vokse hurtigere. Resultatet kan observeres i løbet af få uger.

8. Balsam:

Konditionering er meget vigtig for at have sundt og langt hår. Konditionér dit hår en gang om ugen. Gå til en salon eller få et godt hårbehandlingsprodukt, og gør det selv. Det blødgør håret og gør håret silkeblødt. Du skal også huske, at du under ingen omstændigheder aldrig bør anvende balsamen på din hovedbund. Det bør kun påføres håret. Hvis du gør det, får det dit hår til at se kruset ud og skabe flyvebaner, der gør dit hår tungt. Det kan endda have en tendens til at skæl.

påføring af hårbalsam

En bedre måde at bruge en balsam er at vaske dit hår og anvende balsamen og derefter lade det stå i 10 minutter, hvis det er muligt. Om muligt sidde i et dampbad, eller du kan dampe dit hår separat. Denne damp hjælper med at trænge ind i næringsstoffer i balsamen dybt ind i håret, hvilket gør det endnu mere silkeagtigt og sundt. Hvis du ikke har dampanlægget, skal du pakke et varmt håndklæde ind.

9. Naturlige hårprodukter:

Du kender nu mange vigtige hjemmelavede behandlingstips. Når du skal vælge gode hårplejeprodukter, kan du bruge din sunde fornuft. Ja, du har ret. Du bør vælge naturlige hårplejeprodukter. Produkter med færre kemikalier bør altid foretrækkes til dit smukke hår. Check efter forskellige blide og naturlige mærker. Hvis det er muligt, gå også til hjemmelavede hårprodukter. De er langt bedre end nogen kemikalier.

Økologiske produkter

En ting mere du bør vide er, at siliciumrige hårplejeprodukter altid ser ud til at give sundt og smukt hår, mens de ikke gør det. De tilstopper hårsækkene og gør håret svagt og vokser ikke ordentligt. Disse resultater kan kun ses i det lange løb. Så det anbefales at holde sig væk fra disse produkter.

10. Drik masser af vand:

Vand til hårklippning

Drik mindst 8 glas vand hver dag. Dette vil gøre dit hår stærkere og fugter dem indefra. Så når håret er stærkt, vokser det naturligvis hurtigere.

11. Børstning med omhu:

God børstning til hår

Børstning af hår stimulerer hovedbunden til at forbedre blodcirkulationen og få håret til at vokse jævnt og hurtigt. Ligesom Marcia Brady behøver du ikke børste 100 gange hver dag. Men børst din 2-3 gange om morgenen, jeg om aftenen og om natten. Det er nok.

12. Undgå at børste vådt hår:

Undgå at børste vådt hår

Du bør aldrig børste dit hår, når det er vådt. Dette bryder hår og forårsager masser af hårskader og hårtab. Hvis du har brug for at kamme, så brug en bredtandet kam i sådanne tilfælde bare for at fjerne det.

13. Undgå føntørring:

Fønning til hår

Fønning skader bestemt håret, men i disse travle dage med travlt med at gå ud, kan vi ikke lade håret lufttørre. Så vi føntørrer vores hår. Hvis du kan klippe dette og lade dit hår lufttørre, kan du se, at dit hår ikke skader mere på grund af varmen. Men hvis du ikke kan afslutte det, skal du mindst reducere brugen. Håndklædetørres først og derefter på 6 tommer afstand fra dit hår og ved meget lav temperatur eller føntørres i meget kortere tid. Du kan også tørre koldt i stedet for overhovedet at øge temperaturen. Stop med at gøre det, når dit hår stadig er lidt fugtigt, og det tørrer naturligt på få minutter.

14. Undgå hårstyling:

frisurer undgå for hårpleje

For at holde håret på plads bruger vi masser af hårstylingsprodukter i ny og næ. Dette bør strengt undgås. I stedet skal du bare lave et koldt slag mod dit hår for at låse glansen, og lad det være sådan.

15. Spis proteinrig mad til hurtigere hårvækst:

Proteinmangel fødevarer til hår

Dit hår viser, hvad du spiser. Skær alle junkierne ned og spis masser af proteinrige fødevarer som fisk, kød, æg, frugt, grøntsager, korn, nødder osv. Du vil helt sikkert mærke ændringen i dit hår og dets vækst.

16. Æggehvide hårmaske:

æggehvider til hårpleje

Du har måske allerede hørt om dette tip. Æg er meget godt for hårets sundhed. Selvom nogle siger, at dette ikke virker, men æg har helbredende egenskaber, som forbedrer hårets tekstur og gør dem skinnende og glatte. Tag et æg, knæk det og adskill æggeblommen. Lav en æggehvide maske ud af det og påfør det på dit hår. Lad det stå i mindst 10 minutter og vask det. Du kan se øjeblikkeligt sundt, stærkere og skinnende hår. Æg forbedrer hårvæksten meget godt.

17. Kartoffel til hurtigere hårvækst:

Kartoffel til hurtigere hårvækst

Kontroller, om du har vitaminmangel. Dit hår har brug for disse vitaminer for bedre vækst. Vitamin B, A og C er meget afgørende for dette formål. Har dem i mængder og se forskellen. Kartofler kan bruges som en maske eller kartoffelvand kan også bruges til at skylle hår. Dette kartoffelvand indeholder vitaminer og er derfor meget godt for hårvækst.

Her er en kartoffelhårmaske. Prøv dette i weekenden. Forbered lidt kartoffelsaft og tilsæt æggeblommen sammen med lidt honning. Masken er klar til brug. Påfør det og lad det stå et stykke tid efterfulgt af skylning godt.

18. Løg til hårvækst:

Løg til hårvækst

Har du hørt før, at løg hjælper med at vokse hår? Ja det er sandt. Du kan koge løg n lidt vand og bruge dette løgvand til at skylle dit hår. Dette vil helt sikkert forbedre din hårvækst og give det glans. Bare rolig, det vil ikke give nogen dårlig lugt. Andet end dette vand, hvis du er fri, så lav en pasta af et løg og påfør det på din hovedbund. Lad det stå et stykke tid og vask det derefter. Ellers kan du også skære et stykke af det og gnide forsigtigt ind i din hovedbund efterfulgt af skylning efter et stykke tid. Du kommer helt sikkert til at se lydstyrken meget snart.

19. Aloe Vera og Brandy:

Aloe Vera og brandy

Det lyder måske vanvittigt og underligt, men det er det faktum, at brandy er meget godt for hårvækst. Det eneste du skal gøre er at tage lidt frisk aloe vera juice ud af bladene, tilføje lidt æggeblomme og blande lidt brandy deri. Påfør denne maske på dit hår, lad det stå et stykke tid og skyl godt. Det kan helt sikkert lugte, som om du er fuld. Så det er bedre, hvis du prøver i weekenden. Hvis du ikke er fortrolig med det, skal du undgå brandy og anvende aloe- og æggemasken. Disse to forbedrer også dit hår.

20. Æblecidereddike:

Æblecidereddike til hår

Jeg tror, ​​du allerede har hørt om dette tip. Apple cider eddike siges at være en hætte hår balsam, er det ikke? Tilsæt lidt vand til det, og skyl dit hår med det efter hårvask. Få typer eddike efterlader lugt. Hvis dette sker med din, kan du foretrække at tilføje noget æterisk olie til den for at forhindre lugten. Gør dette efter hver vask, og du kan helt sikkert forvente hurtig hårvækst.

21. Tørklæder og hatte:

Hårpleje beskyttelse

Udover at følge alle ovenstående tips er det meget vigtigt at beskytte dit hår mod hård sol og forurening. Prøv at bære et tørklæde over hovedet, når du går ud. Undgå solbadning direkte. Hvis du vil svømme, så sørg for at smøre lidt palmeolie på dit hår godt.

22. Brug bomuldsbetræk:

Brug bomuldsbetræk

Pudebetræk i bomuld bruges mest end silkebetræk. Du skal nok finde få af dine hårstrå hver dag på din pude. Skift i så fald til silkebetræk. Bomuld forårsager meget friktion i forhold til silke, som du ikke mister dine tråde hver nat. Ikke kun hår, silke er også godt for huden, da de ikke er grebende som bomuld, hvorfor du har meget mindre chance for at få rynker. Er det ikke godt? Nu skal du planlægge at shoppe silkepudebetræk, hvis du bruger dem af bomuld.

23. Biotin:

Biotin

Biotin er vitamin B, som kan findes i æg, soja, grønne grøntsager, fuldkorn osv. Få dem dagligt eller kom gennem kosttilskud. Dette vil helt sikkert forbedre din hårvækst helt sikkert. Få biotinrig mad dagligt, og vær klar til at få fantastiske resultater. Dette er bevist.

24. Undgå stress Få håret til at vokse hurtigere:

Undgå stress Få håret til at vokse hurtigere

Hvem er der på jorden uden stress i disse dage? Man kan sige børn, men desværre bliver de selv stressede på grund af deres skolearbejde. Vi håndterer stress hver dag. Hvad er forholdet mellem stress og hår? Det er klart, at dit stressniveau vil vise effekt på din hud og dit hår. Alligevel bør du altid prøve at holde det under kontrol altid. Prøv yoga, lyt til behagelig musik, gå til et fredeligt sted med dine kære, dans lidt, gå til stresshåndteringskurser og vigtigst af alt få tilstrækkelig søvn. Dette vil helt sikkert forbedre din hud og hårs sundhed helt sikkert.

25. Gå ikke til at sove med fletninger:

Gå ikke til at sove med fletninger

Sov aldrig med flettet hår eller en stram hestehale, da det vil have en tendens til at knække dine hårstrå.Du kan finde dine knuste hårstrå i dine bånd om morgenen. I stedet foretrækker en løs hestehale med et silkebånd.

26. Sund kost:

Sund diæt

En afbalanceret kost er ekstremt vigtig for løsningen af, hvordan man dyrker hår hurtigere. Det betyder, at din kost skal være fuld af grønne grøntsager og frisk frugt. Uanset hvad du spiser, skal det også have store mængder vitamin B 12, protein, vitaminer, jern og zink. Sørg for, at du ikke spiser for meget af fedtet og junkfood.

27. Grøntsagstilskud:

Grøntsagstilskud

Også kaldet kosttilskud er også vigtige, når det kommer til hårvækst rigtig hurtigt. Nu er det ikke nødvendigt, at disse skal være i form af piller og kapsler, da en masse grønne grøntsager og mælkeprodukter også er kosttilskud og lærer os, hvordan man får hår til at vokse hurtigere. Men hvis du tager medicin, er det altid bedre at konsultere en god læge.

28. Luke varmt vand:

Drikkevand til hår

Det siges, at ligesom vores krop har vores hår også brug for vand, og at vores hår indeholder næsten cirka 5% vand, og derfor er det ekstremt vigtigt at vide, hvordan man dyrker hår naturligt med vand. Det er også vigtigt, at du drikker noget lunkent vand dagligt for at opretholde et godt helbred, hvilket igen resulterer i godt hår.

29. Træninger til sund og god hårvækst:

Træning til sund og god hårvækst

Regelmæssig motion er hovedhemmeligheden for altid at holde os i form. Mindst 20-30 minutter af en eller anden form for træning er ekstremt afgørende for korrekt funktion af kroppen og holder også håret smukt og hjælper det med at vokse hurtigere. Så nu ved du, hvordan du får dit hår til at vokse hurtigere, fordi du kan løbe, jogge, svømme eller dyrke yoga efter dit valg.

30. Lyd søvn:

Sov for hår

Det er meget vigtigt for os alle at opretholde ordentlige søvntimer hver dag. Det er nødvendigt, at vi sover i cirka 8 timer hver dag, og det hjælper med at holde os friske og glødende sammen med vores hår. Dette er også et svar på, hvordan man dyrker hår hurtigere naturligt, fordi mangel på søvn også kan forårsage en langsom hårvækst.

31. Hot Castor Oil Massage Treatment For Hair Grow:

Tips til hvordan man får hår til at vokse Hurtigere ricinusolie

Varm ricinusolie er en superhelt til alle hårbehandlinger. Hvis dit hår ikke vokser hurtigt, skal du blot anvende den varme ricinusolie på håret op til håret og derefter massere til hele hovedbunden, derefter dække dit fedtede hår med brusebad, hvorefter du tørrer dine hårstrå med tørretumbler i løbet af 15 minutter.

32. Hårforlængelser:

Hårforlængelser

Dette lyder sjovt, men så er dette det eneste svar på spørgsmålet om, hvordan man får hår til at vokse hurtigere. Du kan helt sikkert tage hjælp af hårforlængelser, når du styler dit hår, og du har bogstaveligt talt lyst til langt hår for at få den særlige frisure til at se rigtig godt ud på dig. Dette er den øjeblikkelige vej ud!

33. Hudlæge:

hudlæge til hårhud

Hvis du opdager, at din hårvækst er ekstremt langsom og også er under det normale, skal du kontakte hudlægen. En hudspecialist er den bedste person, der bedst vil kunne fortælle dig, hvordan du får dit hår til at vokse hurtigere. Han kan give dig et godt diagram til at følge for de bedste resultater og en forskel i hårvækstmønsteret.

34. Homøopati for hårvækst:

Homøopati til hårvækst

Denne form for behandling er mere nyttig for dem, der ønsker at vide mere om, hvordan man dyrker hår naturligt. Dette skyldes, at homøopati helbreder alle problemer langsomt, men støt. Til dette skal du bruge meget tålmodighed og ikke blive deprimeret over ikke at få hurtige resultater. En fordel her er, at denne behandling ikke har nogen bivirkninger.

35. Stop blegning:

Stop blegning

Farvning eller blegning af håret er en hovedårsag til beskadiget hår, der slet ikke ønsker at vokse. De fleste hårfarver har et højt indhold af ammoniak og andre hårde kemikalier. Det er ting, der forhindrer håret i at vokse længere og efterlader dem tørre og beskadigede.

36. Børsteteknik:

Børsteteknik

Det er vigtigt, at du aldrig børster vådt hår, da det får håret til at falde i en alarmerende hastighed. Det er nødvendigt, at du lader dit hår tørre naturligt og derefter børster det. Disse teknikker er meget vigtige at huske på, hvis du vil vide mere om, hvordan du dyrker hår hurtigere naturligt.

37. Undgå varmt vandbad:

Undgå varmt vandbad til hårvækst

Varmt vand er ekstremt skadeligt for håret, og det er vigtigt, at vi forsøger at undgå det så meget som vi kan. Selvom lunkent vand er godt til at reparere tørt hår, kan lidt over temperatur bare gøre de negative virkninger med det samme. Det er mere sikkert at altid bruge koldt vand til at vaske dit hår, selvom du tager varmt vand for at vaske dig selv ellers.

38. Fuldkorn til hurtig hårvækst:

Fuldkorn til hurtig hårvækst

Hvis du vil vide, hvordan du dyrker hår hurtigere, er det vigtigt, at du inkluderer en masse fuldkorn i din kost. Dette omfatter alt fra hvede, byg, raagi, jowar, bajra og alle andre former for fuldkorn, som du kender til. Disse indeholder mange fibre og andre næringsstoffer, som gør håret stærkere og hjælper med hårvækst.

39. Linser:

linser til hår

Linser er meget rige proteinkilder, og derfor er disse ekstremt vigtige, hvis du vil vokse hår virkelig hurtigt og også gøre dem stærkere. Disse hjælper med at styrke hårsækkene og dermed bliver håret stærkt lige fra rødderne, hvilket får dem til at se sunde, tykke og smukke udefra også ud.

40. Søde kartofler:

Søde kartofler

Disse er meget gode måder at vokse sundt, stærkt og langt hår på. Disse er rige kilder til antioxiderende caroten, der igen bliver nedbrudt til vitamin A. Dette vitamin A er nu ekstremt vigtigt for hver del og celle i kroppen. På denne måde er vitamin A -partikler også nødvendige for vedligeholdelse af hårceller.

41. C -vitamin:

C -vitamin til hårvækst

Det er meget vigtigt at inkludere c -vitamin i din daglige kost for at styrke hårsækkene fra rod til spids. Dette skyldes hovedsageligt, at C -vitaminmangel kan forårsage hårbrud, hvilket i sidste ende fører til skader på håret. For at forhindre, at sådanne ting sker, skal du tage frugt og grøntsager, der er rige på C -vitamin.

42. Chokolade til hårvækst:

Chokolade til hårvækst

Mere end bare normal chokolade her taler vi om ren mørk chokolade, som er en favorit af alle. Dette er en rig kilde til antioxidanter og er også meget rig på vitamin B -indhold, der hjælper med hårvækst og også hjælper med at gøre håret stærkere og smukkere.

43. Grøn te:

Grøn te til hårvækst

Vi må alle vide, at tilstedeværelsen af ​​skæl i hovedbunden forhindrer hårvækst, og derfor skal vi først behandle det. Grøn te fordele er mange, og nu skal du også vide, at bortset fra at forbruge det, er det også fordelagtigt at anvende det. Du kan enten drikke omkring to kopper grøn te dagligt eller vaske dit hår med grøn te.

44. Fisk:

Grillet fisk til forøgelse af HAIR

Fisk i en række er meget nyttige til hårvækst og er nogle af de bedste måder at få hår til at vokse hurtigere og bedre. Nu er fisk som den indiske makrel meget rige på Omega 3 og 6, og nogle andre havfisk har store mængder fosfor i sig. Forbruget af disse regelmæssigt hjælper meget i hårvækst.

45. Olier:

VEG olie til hårvækst

Nej vi taler ikke om æteriske olier, men vi taler her om normale madolier og hvide olier. Mens hårvækst på den ene side er vigtig, er det også at se, at håret bliver glat og silkeagtigt. De vegetabilske olier, som vi bruger til madlavning, hjælper meget med at få håret til at se blødere og skinnende ud.

46. ​​Kylling:

Tips til hvordan man får hår til at vokse hurtigere-kylling

Kylling er godt for hårvækst og for at gøre håret stærkere, fordi det er en meget rig proteinkilde. Som det er, ved vi, at vores hårstrå er 95% proteiner, så disse er ingredienser ved hjælp af hvilke vores hår kan blive rigtig stærkt og se endnu smukkere ud.

47. Æg:

Tips til hvordan man får hår til at vokse hurtigere æg

Disse er de mest billige og let tilgængelige kilder til protein og calcium. Det foreslås af læger, at spise et æg dagligt er til stor hjælp for kroppen. Du kan også anvende æg som et protein for at få dit hår til at vokse hurtigere. Føj dem til dine almindelige hårmasker og påfør dem derefter. Sørg for, at du kun vasker dit hår med koldt vand efter dette for at slippe af med lugten.

48. Mælk til hårvækst:

Mælk 4 TIL HÅR

Den højeste proteinkilde samt andre værdifulde næringsstoffer, mælk er ekstremt vigtig for kroppen og også for hårvækst. Det er fordi proteiner er den bedste mad til håret og hjælper det med at vokse meget hurtigt og på en fantastisk måde. Du bør indtage et glas mælk mindst hver dag eller i det mindste tilføje dem til hårmasker.

49. Indisk stikkelsbær:

Tips til hvordan man får hår til at vokse hurtigere-indisk stikkelsbær

Også kendt som amla disse er meget gode til alle hårrelaterede problemer. Disse er også rige kilder til C -vitamin og hjælper derfor med at styrke hårsækkene. Du kan bruge amla på forskellige måder. Du kan enten tage saften af ​​amla og tilføje for hårmasker eller indtage det dagligt for de bedste resultater. Du kan også tage små stykker af det samme og koge det med din almindelige kokosolie for at massere dit hår.

50. Turbanterapi:

Turban Terapi til hårvækst

Brug enhver form for olie, det være sig mandelolie eller kokosolie. Du kan også bruge olivenolie eller måske en blanding af alle olier. Æteriske olier og andre hårmasker er også gode fødevarer til hårvækst. Uanset hvad du anvender, er det godt at følge op med en god turbanterapi, som får håret til at suge fordelene bedre på en bedre måde.

Det var de 50 super tips, der er lette at følge disse måder og også ved, hvad der er godt og dårligt for din hårvækst.

50 bedste naturlige tips til hvordan man får hår til at vokse hurtigere