9 Effektive akupressurpunkter for hårvækst

Akupressur er en gammel teknik, der effektivt kan kontrollere skaldethed, hjælpe med ny hårvækst og stoppe hårtab. Akupressur til hårgenopretning arbejder på at målrette trykpunkterne i vores krop. Vores hårs sundhed er primært forbundet med tilstanden i ens blod og hvor godt binyrerne fungerer. Hvis du vil have sundt hår, skal der strømme blod til rødderne og hovedbunden. Kost, motion og massage stimulerer blodcirkulationen og hjælper med at bringe ilt og frisk blod til håret og hovedbunden. Afgiftning hjælper med at stoppe og vende hårtab.

akupressurpunkter til hårvækst

Regelmæssig massage af hovedbunden hjælper med at stoppe det radikale hårtab og vil aktivt arbejde for at lette bedre hårvækst. En god hovedbundsmassage hjælper med at øge blodcirkulationen til hovedbunden. Dette blod bringer næringsstoffer, der hjælper med hårvækst. Stress og spændinger i hverdagen reducerer blodcirkulationen til hårsækkene og hovedbunden olie og den døde hud kan hindre den naturlige hårvækst.

Massering af hovedbunden og identifikation af akupressurpunkter for hår vil afhjælpe disse problemer og hjælpe med at regulere naturlig hårvækst. Brug af specielle olier til at massere håret bidrager også til hårvækst. Olier som cedertræ, Bay, vindruekerne; jojoba, grapefrugt, citron, lavendel, rosmarin, timian og neem æteriske olier har antibakterielle og afgiftende egenskaber. De hjælper med at stimulere hårvækst og hjælper med at genoplive de døde hovedbundsceller.

For at hjælpe med at stimulere hårvæksten skal du massere hovedbunden og hovedet i fem til ti minutter dagligt. Efter en generel massage bør der foretages en akupressurmassage med disse punkter. Disse punkter, hvis de masseres godt, hjælper med at stoppe hårtab og derved lette ny vækst. GV 12, LI 1, GV 14, LU 7, GV 20, LU 6, B 13 og LU 9. Der er nogle af de vigtigste og mest anbefalede akupressurpunkter, der kræver et godt tryk for at få håret til at vokse længere og genoplive dig også fra midlertidige muskelsmerter.

Bedste akupressurpunkter for hårvækst:

Disse få akupressurpunkter, hvis de stimuleres, hjælper med at bekæmpe hårtab:

1. Paihui:

akupressur til hårvækst

Paihui er det punkt, der er placeret på toppen af ​​hovedet. Denne enkle akupunkturøvelse i hovedbunden har vist sig at være ansvarlig for blodcirkulationen til hovedet og hjælper med hårvækst. Dette er stedet, hvor næseforlængelsen møder forlængelsen af ​​øret. For at stimulere Paihui skal du tage 10 tandstikker. Bund dem sammen med et gummibånd. Stimuler Paihui i ti minutter. Gå derefter videre til hårsækkene. Masser hovedet ensartet og blid, så du ikke beskadiger håret eller skader dig selv.

[Se mere: Bedste hjemmemedicin til hårvækst]

2. Hovedmassage Paihui:

hovedbundsakupunktur til hårvækst

For at udføre denne massageteknik skal du skubbe Paihui med dine fem fingre på en sådan måde, at du kan massere dig selv. Tryk skal påføres i lodret position. Masser hovedet ensartet og blid, så du ikke beskadiger håret. Denne metode øger også blodcirkulationen i hovedet, der understøtter fremme af hårvækst. Dette er et akupressurpunkt på hænderne til hårvækst.

3. Zoneterapeutisk massage:

akupunkturpunkter for genvækst af hår

I dette er en zoneterapeutisk massage integreret med en akupressurmassage. Til denne teknik skal du massere hænder og håndled kraftigt. Dette er en god akupressurbehandling mod hårtab.

Her er hvad du skal gøre.

  1. Kør dine negle sammen. Dette vil bidrage til at stimulere hårvækst. Dette vil helt sikkert få de bedste resultater. Husk at gøre dette dagligt. Negleøvelsen stimulerer blodgennemstrømningen til hovedet. Det er først, når blodgennemstrømningen når hårsækkene, det vil hjælpe med at vokse nyt hår.
  2. Nakke, skuldre og ryg har også trykpunkter, der ved massering stimulerer hårvækst. Resultaterne vil være langsomme, men fremtrædende inden for en måned eller deromkring.

Hårtab kan skyldes dårlige kostvaner, hudreaktioner, arvelighed eller stress. De kinesiske akupressurpunkter, der er udbredt i Kina, sikrer deres tykke sorte hår i deres befolkning. Akupressur hjælper således med at forbedre immunsystemet og hjælper også med at øge blodcirkulationen, hvilket igen hjælper med at fjerne toksinerne.

Se mere: Akupunkturpunkter for rygsmerter

4. LI1:

akupressur til genvinde hår

Der er visse effektive akupressurpunkter for hårvækst i kroppen, som kan stimulere hårvækst. LI1 er dybest set punktet placeret under lændehvirvlerne (først) lige ved siden af ​​tyktarmen. Ifølge mange undersøgelser har det vist sig at være et af de mest effektive akupressurpunkter, der vil lette hurtigere hårvækst.

Her er hvad du skal gøre.

  1. Tryk et punkt, der er nøjagtigt en millimeter til hjørnet af pegefingerens søm (til siden af ​​tommelfingeren). Dette har vist sig at være effektivt for de fleste mennesker og er attesteret for bedre hårvækst.
  2. Du kan trykke på det pågældende punkt i cirka tre eller to minutter en gang hver dag, og det vil vise sig at være yderst effektivt for dig, som det har været for alle, der har prøvet det.

5. B13:

akupunktur mod hårtab

Et andet fantastisk akupressurpunkt til behandling af hårtab er B13. Denne øvelse er ret simpel.

  1. Du bliver nødt til at lægge tre af dine finere i delen mellem skulderbladet og rygsøjlen. Overdreven gnidning og presning er påkrævet.
  2. Du vil opleve en følelse af lettelse. Dette gøres kun på den ene side af rygsøjlen.
  3. Gør dette også på den anden side af rygsøjlen for at få effektive resultater. Dette har også mange andre funktioner.

Det kan bruges som en naturlig terapi, der beroliger dit sind. Det virker på både mænd og kvinder og er en af ​​de almindeligt praktiserede akupressurpunkter, der bruges til hårvækst. Du bliver nødt til at massere disse punkter i mindst 3 minutter for at få de bedste resultater.

6. LU6:

akupunktur til hårvækst

Dette er som et hemmeligt akupressurpunkt placeret på underarmen (indvendig del). Det er dybest set på Nickle -delen og anses for at være et af de bedste akupressurpunkter, der effektivt kan stimulere hårvækst. Du kan trykke på den del på et hvilket som helst tidspunkt af dagen to til tre gange, og det vil vise sig effektivt for forbedret hårvækst.

7. LU9:

kan akupunktur hjælpe hårtab

Dette er placeret i håndledskrøllen i den forreste del af tommelfingeren, og de fleste er ikke klar over det. Det er godt til at reducere den fysiske stress i armene og hjælper også med bedre muskelsammentrækning. Det bruges ofte under behandlingen af ​​håndledskade. Ifølge mange undersøgelser har det vist sig at være et af de fineste akupressurpunkter, der kan sikre hårvækst bedre.

8. GV12 og GV14:

hovedbundsakupunktur til hårvækst

Disse er to af de vigtigste akupressurpunkter for, at hår genvinder din krop. GV12 er dybest set en brysthvirvel og er placeret mellem skulderbladene. At trykke på dette punkt ofte i løbet af dagen kan håndtere problemet med hårvækst.

På den anden side er GV14 et punkt nær halshvirvlerne og er placeret på bagsiden af ​​nakken. Dette er et andet punkt, der trykker på, hvilket vil sikre en god hårvækst. Igen bliver du nødt til at øve dette ofte for at se væddemålsresultater.

9. Akupunktur til hårgenopretning:

En almindelig akupunktur hjælper med at stimulere hårets genvækst. Akupunktur vil forbedre strømmen af ​​qi og blod i hovedbunden og vil derfor øge hårets genvækst. En streng diæt med alle essentielle næringsstoffer er et must. Laks, valnødder, hørfrø er en rig kilde til Omega 3 -fedtsyrer og er vigtige faktorer, der bidrager til hårvækst.

En regelmæssig brug af akupressurpunkter som nævnt ovenfor vil give dig tilfredsstillende resultater, når det kommer til hårvækst. Husk at være regelmæssig for at øve dem. Akupressurteknik har været i brug siden oldtiden. Denne ældgamle teknik til brug af akupressurpunkter til genvækst og hårfaldskontrol har gjort det muligt for os. Deres resultater har været imponerende gennem tider, der vidner om deres magt og effektivitet. Det, der kan være skræmmende, er, at processen måske er lidt tidskrævende, men det er ikke desto mindre en god strategi at anvende.