10 mest effektive hjemmemediciner til behandling af varmekoger på huden

Koger, mest almindeligt kendt som varmekoger, bliver ved med at genere os hver især engang imellem, og ikke mange af os kender de virkelige årsager og behandlinger for det samme. Koger er medicinsk kategoriseret som lokaliseret hudinfektion, der starter som røde pletter, der ser ud som hævede klumper på huden. Langsomt bliver kernen hårdere med dannelse og ophobning af pus inden for den røde plet, hvilket får det til at koge.

Hjemmemedicin til behandling af varmekoger på huden

Årsager til bylder:

Selvom bylder er kategoriseret som en infektion, er de fleste bylder ikke rigtig infektionsbaserede, de udvikler sig faktisk på grund af overdreven varme i kroppen, der dukker op og forårsager smertefulde bylder. Nogle bylder opstår på grund af overdreven forbrug af varmegenererende fødevarer som mango eller jackfrugt eller trommestikker osv., Mens nogle bylder er smitsomme i naturen med bakterievækst. Der kan være mange årsager forbundet med forekomsten af ​​hudkoger, men hovedårsagen er dannelsen af ​​ekstra hvide blodlegemer i kroppen, der samler sig på et tidspunkt på huden og danner bylder.

Hvor dukker de ofte op?

Varmekoger eller hudkoger forekommer ofte på følsomme steder i kroppen eller flere varmegenererende områder som balder, underarms, ryg, ben eller hovedbund, hvor der produceres mere sved.

Det skyldes sved eller overdreven varme inde i kroppen forårsaget af den eksterne temperaturstigning eller på grund af indtagelse af varme fødevarer, der opstår varmekoger.

Selvom nogle varmekoger har brug for medicinsk indgriben, kan de fleste varmekoger, når de identificeres i de primære faser, helbredes med de bedste hjemmemediciner. Her har vi samlet den mest lovende varmekogbehandling hjemmemedicinliste for at give dig en hurtig løsning til alle typer hudkoger.

10 bedste hjemmemedicin til varmekoger hud:

1. Neem Paste:

Neem, der har naturlige medicinske egenskaber, bruges til at behandle mange sygdomme, og varmekoger kan også behandles! Indian Lilac som det er kendt, neem har antiseptiske og antibakterielle egenskaber, der hjælper med korrekt behandling af bylder uden større indsats.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag nogle neemblade
 • Vask dem rent og lav en pasta ud af det.

En anden metode er at lave neem -opløsning

 • Tag nogle rent vaskede neemblade
 • Tilsæt dem til en beholder med kogende vand
 • Vent på, at løsningen reduceres til 1/3. Lad det køle af og brug det derefter.

Retningslinjer for brug:

Neem Paste

 • Påfør neempastaen på kogepunkterne, og lad den stå, indtil den er tør og slides af.
 • Fortsæt med at gøre det, indtil kogningen begynder at tørre.

Neem løsning

 • Tag neem -opløsningen, og skyl de berørte områder ofte med den.

Bivirkninger:

Neem har de bedste medicinske egenskaber, og der er ingen måde, at dette kan forårsage bivirkninger.

2. Tea Tree Oil:

Tea tree olie er en æterisk olie, der naturligt har høje niveauer af antibakterielle, antiseptiske og svampedræbende egenskaber og er perfekt til enhver form for infektion på huden, herunder bylder. Tea tree olie er kendt for sin behagelige duft og bruges til forberedelse af mange naturplejeprodukter. Dette kan effektivt kurere varmekoger og blærer.

Forberedelsesinstruktioner:

Tea tree olie er let tilgængelig i små emballerede flasker. Selvom den er lidt højere prissat, er den et køb værd! Husk at vælge en ren form for tea tree olie.

Retningslinjer for brug:

Tag en ren vatrondel, dypp den i tea tree -olien, og dup derefter vatrondellen direkte på bylderne.

Gentag 4-5 gange dagligt, indtil varmen koger aftager.

Bivirkninger:

Tea tree olie er et naturligt ekstrakt af tea tree og har ingen relative bivirkninger, medmindre den olieflaske, du vælger, har andre kombinationer. Så vælg klogt!

3. Løg:

Løg, der tilføjer smag til madopskrifter, er også kendt for sin medicinske værdi. Med rige antioxidanter og andre sundhedsberigende værdier er løg en enestående grøntsag. De antiseptiske egenskaber i løg gør underværker på huden og helbreder hudkoger effektivt.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Skræl et mellemstort løg og vask det.
 • Skær i to.
 • Dæk løget med et rent og tyndt stof.

Retningslinjer for brug:

 • Læg stoffet dækket løg på skindet koger direkte i 3-4 gange om dagen
 • Gentag, indtil varmen koger helt væk.

Bivirkninger:

 • Da løg er surt i naturen, kan det forårsage brændende fornemmelse ved varmekog. Men dette kan ikke betragtes som en bivirkning. Det er som en del af helbredelsen.

4. Epsom badesalt:

Epsom salt menes at have magten til at fjerne enhver negativitet og genopfriske energierne. Epsom salt betragtes som det naturlige middel mod mange sygdomme, især hudrelaterede som varmekoger.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Forbered en blød fra vand og Epsom salte. Dette skal bruges til et godt blød i de næste 15-20 minutter.
 • Du kan suge i et badekar fyldt med varmt vand og epsom salt hver dag for at slippe af med eventuelle lidelser. Det være sig kropssmerter, kropsudslæt eller varmekoger, Epsom salt gør et godt stykke arbejde med at give dig lindring.

Retningslinjer for brug:

Du kan suge i et badekar fyldt med varmt vand og epsom salt hver dag for at slippe af med eventuelle lidelser. Det være sig kropssmerter, kropsudslæt eller varmekoger, Epsom salt gør et godt stykke arbejde med at give dig lindring.

Hvis du ikke har tålmodighed og tid til at suge i et badekar, skal du bare lade området, hvor bylden optrådte, dækkes med blød.

Bivirkninger:

Der er ingen mulige virkninger af dette middel.

5. Gurkemeje:

Den antiinflammatoriske og antibakterielle egenskab af gurkemeje sammen med fordelene ved blodrensning vil drive koger væk på kort tid.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag et glas varm mælk og tilsæt en halv teskefuld gurkemeje.
 • Eller bare tag en knivspids ren gurkemeje og tilsæt et par dråber olie eller honning eller med frisk ingefær for at lave en tyk pasta.

Retningslinjer for brug:

 • Tag et glas mælk hver nat, der er blandet med lidt gurkemeje. Dette hjælper med at behandle din hud koger effektivt.
 • Ellers skal du bruge pastaen på kog hver dag, indtil de forsvinder. Hold pakken dækket for de bedste resultater.

Bivirkninger:

Der er ingen mulige bivirkninger af dette middel.

6. Hvidløg:

Hvidløg, der har en skarp lugt og stærk smag, er faktisk en meget god sundhedsforstærker. Udover at være en fantastisk ingrediens til at forbedre hjertets og leverens sundhed, er hvidløg ekstremt effektiv til behandling af varmekoger.

Forberedelsesinstruktioner:

Tag et par skrællede hvidløgsfed, vask og lav en pasta af dem. Varmen i hvidløg vil bryde varmekoget op og frigive al den pus, der dannes indeni, og derved helbrede hudkogningen effektivt.

Retningslinjer for brug:

Påfør hvidløgspastaen på bylderne to gange om dagen, og se dem forsvinde.

Bivirkninger:

Der er ingen mulige bivirkninger af dette middel.

7. Majsmel:

Majsmel er et naturligt absorberende middel og fungerer fantastisk til at hærde varmekoger. Majsmel er naturligvis meget klistret og absorberende i naturen. Derfor bruges dette som et kogebehandlingshjem.

Forberedelsesinstruktioner:

Kog cirka en halv kop vand og tilsæt majsmel til det til en tyk pasta. Afkøl det.

Retningslinjer for brug:

 • Tag den afkølede majsmelpasta og påfør den jævnt på bylderne.
 • Dæk området med en klud.
 • Gør det 2-3 gange om dagen for effektive resultater.

Bivirkninger:

Da det er en naturlig fødevareingrediens, vil der ikke være nogen bivirkninger.

8. Varm komprimering:

En god måde at behandle bylder på en hjemmemekanisk måde er at påføre en vaskeklud på den, der er dyppet i varmt vand. Du kan tilføje lidt salt til vandet for mere fordel.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag en generøs mængde vand i en mellemstor beholder og opvarm den.
 • Når vandet opvarmes, skal du slukke for flammen og overføre vandet til en anden skål
 • Tilsæt salt til vandet, og hold en frisk klud ved hånden.

Retningslinjer for brug:

 • For de bedste resultater skal du dyppe den friske klud i det varme saltvand og bruge det som en varm kompress under kogningen.
 • Dette bør udføres i 10 minutter i en session
 • Gentag mindst 6 gange om dagen for hurtig lindring.

Bivirkninger:

Vand og salt har ingen bivirkninger. Sørg dog for at dyppe fingeren for at kontrollere vandets varme. Nogle gange, når vandet er meget varmt, kan det brænde huden.

9. Spidskommen frø:

Spidskommen, der bedst bruges som krydderier og også til fordøjelsesproblemer, er også fantastisk til at helbrede hudkoger. Som et naturligt kølemiddel hjælper spidskommen med at afkøle varmekogerne og tørre dem hurtigt op.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag en spiseskefuld spidskommen og blød dem i en kop vand.
 • Når de er bløde og fine, formales dem til en dejlig tyk pasta.

Retningslinjer for brug:

 • Påfør spidskommen i pastaen som en pakke og lad den tørre.
 • Gentag, indtil varmen koger forsvinder.

Bivirkninger:

Spidskommen har ingen bivirkninger på huden.

Tips til hurtige valg:

Hvis du ofte lider af smertefulde varmekoger overalt omkring underarmen, benene, hovedbunden, balderne, brysterne, ryggen eller på lårområdet, som er de mest følsomme rum, er der her nogle hurtige tips, du kan vælge og følge for at fjerne varmekoger og også forhindre den smertefulde hud koger.

 • Bitter græskar: Denne grøntsag, der er ekstremt bitter i smagen, men nyder smagsløgene, når den koges på den rigtige måde, har faktisk antibakterielle egenskaber i den. Lav saft af friske bitre guords, pres en generøs mængde citronsaft i for at balancere den bitre smag og tag den hver dag for at rense din krop og forhindre varmekoger.
 • Eddike: Eddike, som en fremragende smagsforstærker også er et fantastisk rensemiddel. Ikke bare det, eddike har magt til undtagelsesvis at arbejde på varmekoger og få dem til at springe af. Sug en vatrondel eller et brunt papir i eddike og læg det på varmekog. Forbind det og lad det være. Når du åbner bandagen efter et par timer, vil du se koget tørre og springe af.

Nu hvor du har lavet kogbehandlingshjemmelisten, skal du bare gå videre og bruge disse og gå smertefrit, når det kommer til varmekoger. Hvis du fandt denne artikel informativ, kan du kommentere nedenfor med dine tanker.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80