9 hjemmemedicin mod hudkløe

Der er mange grunde, der kan føre til tilstanden af ​​kløe, og der er forskellige årsager til, at du oplever det. Det er dog en af ​​de mest ubehagelige såvel som pinlige ting at gøre, når det kommer til at sidde offentligt. Det er meget vigtigt for en person at kende de rigtige måder at behandle kløe for at leve et behageligt og problemfrit liv. I stedet for at overholde medicin til en sådan krise, er det altid en bedre mulighed at holde sig til hjemmemedicin. Nedenfor er nogle af de bedste, sikreste og mest effektive ideer og kure til problemet med kløe. Tjek og vælg de bedste resultater:

Hjemmemedicin mod hudkløe

Hjemmemedicin mod kløe i private dele:

1. Havregryn Soak:

havregryn

Tag varmt vand i badekarret, og tilsæt en kop havregryn af god kvalitet. Blød i blød i dette vand i de næste 15-20 minutter, hvis du ønsker en effektiv behandling af kløe i kroppen. Det er 100 procent sikkert og har ingen bivirkninger.

2. Bagepulver:

bagepulver

Dette er et andet af hjemmeprodukterne, der i høj grad hjælper med at helbrede kløe. På en af ​​måderne kan du blande bagepulver af god kvalitet i et kar med koldt vand og suge dig selv i det i de næste 15 minutter. På den anden side kan en pasta med bagepulver også laves ved hjælp af vand, og dette kan påføres jævnt over hele kroppen til behandling af kløe. Begge metoder er lige fordelagtige.

3. Tag et koldt vandbruser:

Brusende kvinde

Et enkelt hjemmemedicin til behandling af kløe i kroppen er at tage et koldtvandsbruser i 10-15 minutter. Det vil begynde at give dig øjeblikkelig lindring af problemet. Det samme skal gentages to gange om dagen, indtil problemet helt forsvinder.

4. Fordele ved Aloe Vera:

aloevera 2

Aloe vera gel kan ekstraheres direkte fra bladet og påføres på de kløende områder for beroligende kvaliteter. En anden måde er at bruge en Aloe Vera -lotion på kroppen. Dette vil også reducere kløen og til sidst behandle den fuldstændigt. Sørg for at gøre det hver dag, indtil krisen er helt løst.

5. Brug æteriske olier:

Ægte æteriske olier

Æteriske olier har mange kvaliteter til din fordel. En af dem er behandling af kløe på huden. Der er forskellige former for æteriske olier, der kan tilsættes som et par dråber i badet og få fordelene ved en problemfri hud og et behageligt liv. Nogle af disse æteriske olier omfatter basilikumolie, kamilleolie, fed olie, brændenældeolie, pebermynteolie, timianolie, neemolie, lavendelolie og mere.

6. Citron Wonders:

Citron 4

Citrons antiinflammatoriske og anti-irriterende egenskaber gør det til en perfekt løsning for kløe. Du kan presse noget af citronsaften på huden eller ellers tage noget af væsken på en vatrondel og anvende den på de berørte områder. Begge metoder er lige effektive.

7. Påfør kokosolie:

Behandl sprukne læber - kokosolie

Hvis kløen i kroppen skyldes tørhed og afskalning af huden, så er det bedst, at man påfører og dupper kokosolie på den hver dag, før man sover. Dette vil dybere nærer huden og behandler kløe problemer.

8. Mælk og honningbad:

Mælk og honningbad

Tag lidt mælk og honning og tilsæt dem i lidt vand i badekarret. Blødgør dig selv i denne blanding i de næste 20-25 minutter. Dette vil gøre huden blød og smidig og fugte den godt. Det er en af ​​de bedste måder at behandle kløe på grund af tørhed.

9. Basil Fordele:

Basilikum

Forbered en væske ved at koge nogle friske basilikumblade i vand. Afkøl det nu, og brug det derefter til at tørre huden af ​​med en vaskeklud. De antibakterielle egenskaber i basilikum vil hjælpe i behandlingen af ​​kløe.