Hjemmemedicin mod sorte pletter på dit ansigt

Mange mennesker står over for problemerne med mørke pletter, også kendt som sorte pletter i ansigtet. Dette gør huden kedelig og uattraktiv for menneskerne omkring. Faktisk er det et af de store problemer, som folk er bange for. Det hæmmer målene om at opnå fejlfri hud.

Dette sker normalt på grund af ekstra melaninproduktion, der fører til pletter. Den gode nyhed er imidlertid, at man med nogle enkle og lette midler let kan hjælpe med at lette disse sorte pletter og gradvist behandle dem helt fra huden. Hormonel ubalance, stress og søvnmangel kan også være nogle af årsagerne til sorte pletter.

Hjemmemedicin mod sorte pletter på dit ansigt

Sammen med at være pinligt sænker det en persons selvværd og skal behandles ved hjælp af disse tophjemskure herunder. Det vil helt sikkert give dig synlige resultater.

Enkle hjemmemediciner til sorte pletter på dit ansigt:

1. Brug citronsaft:

Limonadekosten

Citronsaftens naturlige blegningsegenskaber er et perfekt valg for langsomt at fjerne de sorte pletter i ansigtet. Lidt af denne væske kan tages på en vatrondel og påføres direkte på de sorte pletter. Dette skal efterlades til tørre, før det vaskes af. Dette bør gøres dagligt for de bedste resultater om et par uger.

2. Mandler:

udblødte mandler

Sug nogle mandler i mælk og lav tidligt om morgenen en pasta ud af det sammen med lidt honning og sandeltræ. Dette skal påføres godt i ansigtet i de næste 30 minutter. Skyl det af med vand for resultaterne. Følg dette dagligt for behandling af sorte pletter.

3. Sandeltræspulver:

sandeltræ pulver

Sammen med beroligende egenskaber har sandeltræspulver også muligheder for at lette huden og de sorte pletter. Lav en pasta ved hjælp af rosenvand og glycerin med sandeltræspulver. Dette skal påføres i de næste par minutter i ansigtet og derefter vaskes med lunkent vand for maksimale resultater.

4. Papaya brug:

Papaya - hjemmelavede tip

Der er mange enzymer i papaya især bromelain, der gør underværker på de sorte pletter i ansigtet. Sammen med at indtage en skål papaya hver dag, mos nogle af dem og påfør det godt på det berørte område. Sørg for at massere det forsigtigt ind i huden. Følg dette dagligt for at slippe af med de grimme mærker.

5. Aloe Vera Juice Brug:

aloe vera juice

Aloe Vera er en pletkorrektor til ansigtet og beroliger huden. Aloe Vera juice kan påføres godt på de sorte pletter og masseres forsigtigt i et stykke tid. Dette bør gøres to gange om dagen for de bedste resultater. Tør saften eller gelen af ​​med en ren klud.

6. Gurkemeje fordel:

Naturlige skønhedstip - tumerisk

Hudglansemidlet af gurkemeje er perfekt til behandling af sorte pletter. Det fjerner også solpletter og alderspletter fra ansigtet sammen med sorte pletter. Gurkemejen skal laves til en pasta med mælk og citronsaft. Efter et par minutter skal du vaske det af med lunkent vand for at få resultaterne på de sorte pletter.

7. Kartoffel:

potatto - hjemmelavede tips (2)

Tag en frisk skåret kartoffel og massér den på de sorte pletter. Dette skal stå i et par minutter, før det vaskes af med vand. Kartoffel- og honningmaske kan også tilberedes og bruges til samme formål.

8. Løgsaft:

Løg

Sip en ren vatrondel i frisk ekstraheret løgjuice og påfør den godt på de sorte pletter i ansigtet. Dette bør gøres dagligt regelmæssigt for at få de ønskede resultater og fejlfri skønhed.

9. Kærnemælk:

Kærnemælk

Påfør lidt kærnemælk på de sorte pletter med en vatrondel hver dag eller bland det med lidt tomatsaft for at fastgøre resultaterne. Dette bør gøres dagligt i 4-5 uger for at begynde at få resultaterne.

10. Ricinusolie:

Hjemmemedicin mod sorte pletter - Ricinusolie

Ricinusens helbredende egenskaber gør den til en fremragende fjerner af sorte pletter. Det skal påføres huden og ansigtet med bomuld to gange om dagen, om morgenen og om aftenen. Gentag denne procedure dagligt i en regelmæssig tid vil hjælpe dig med at slippe af med sorte pletter i sidste ende.

11. Tørret appelsinskalpulver:

Hjemmemedicin mod sorte pletter - tørt appelsinskalpulver

Et af de bedste hudblegemidler, tørt appelsinskalpulver er frugtbart ved fjernelse af mørke pletter. Tør skrællerne og tilbered et pulver, opbevar det i en beholder til senere brug. En blanding af pulveret og en lille mængde citronsaft og ostemasse skal påføres på de sorte pletter i ansigtet og huden. Det opfrisker huden og letter de uønskede pletter.

12. Kokosolie:

Hjemmemedicin mod sorte pletter - Kokosolie

Overfladen af ​​kraftfulde antioxidanter gør det til en super kraftfuld mørk pletfjerner. Kokosolien skal påføres direkte over det beskadigede område, og regelmæssig påføring slipper af med de mørke pletter og forhindrer også deres tilbagevenden.

13. Hvid eddike:

Hjemmemedicin mod sorte pletter - hvid eddike

Det forhindrer acne og er også en god kur mod hyperpigmentering. Bland en teskefuld hvid eddike med en ske vand og påfør den på de mørke pletter ved at bruge bomuld.

14. Mælk og honningpasta:

Hjemmemedicin mod sorte pletter - Mælk og honningpasta

Der skal tilberedes en blanding af mælk og honning. Opløsningen påføres direkte på de sorte pletter i ansigtet og huden og efterlades som sådan i 5-10 minutter. Mælkens toneangivende karakter og honningens fugtgivende virkning gør dette til en dødbringende kombination til bekæmpelse af mørke pletter. Denne blanding giver en øjeblikkelig glød til huden, og deres regelmæssige brug lyser helt mørke pletter.

15. Sukkerterninger:

Hjemmemedicin for sorte pletter - sukkerterninger

Dette er sandsynligvis den nemmeste måde at slippe af med mørke pletter. Bare at gnide disse terninger i det berørte område gør underværker og letter de mørke pletter på meget kort tid. Det eksfolierer også huden og fjerner pletter i processen. Tilstedeværelsen af ​​glykolsyre i sukkerterningerne er årsagen til dette mirakel.

Sorte pletter kan virkelig dæmpe dit indtryk foran nogen. Så skynd dig og brug disse midler til at opnå den glødende, ungdommelige hud, som du altid har ønsket.