Kestävä sisustus – toimituksemme 10 tuotesuositusta

Ympäristöystävälliset trendit sisustuksessa

Ympäristönsuojelu koskee meitä kaikkia. Tiedämme sen teoreettisesti. Viime vuosina ja kuukausina se on kuitenkin tullut yhä ilmeisemmäksi. Tekninen kehitys luo uusia ja uusia materiaaleja. Valitettavasti niiden pitkäaikaisia ​​vaikutuksia terveyteemme ja ympäristöön ei ole tutkittu riittävästi.

Kukaan ei halua kodin olevan paikka, joka on täynnä myrkkyjä, eikö? Huomaamme jo liikaa negatiivisia vaikutuksia. Kotona haluaisimme suojella itseämme tältä. Tämä koskee perheemme ja erityisesti lasten terveyttä. He ovat erittäin herkkiä kaikelle haitalliselle vaikutukselle.

Henkilökohtainen vastuu

Ympäristöystävällinen laitos on ennen kaikkea henkilökohtainen valinta ja vastuu. Riippumatta siitä, onko meillä pieni tai suuri budjetti, voimme sisustaa talomme kauniilla ja luonnontietoisella tavalla. Investoinnit, jotka meidän on tehtävä, ovat aikamme. Tarvitsemme myös uutta tietoa sisustussuunnittelun nykyisistä ympäristötrendeistä.

Aloitetaan nyt?

Meillä on sinulle 10 kestävää tuotesuositusta Avokadokauppa valitse. Pysy kanssamme ja saat lisätietoja siitä, mitä etsiä ympäristöystävällisestä sisustuksesta.

Tuotesuositus nro 1: Longboard Chris & Rubiini

sisustusideoita seinähylly longboard chris ruby ​​avocadostore.de

Materiaalit

Ympäristöystävällisten muotisuuntausten tarkistuslistamme ensimmäinen kohta on sopivan materiaalin valinta. Arviointi perustuu muutamaan pääkriteeriin. Ratkaisevaa on, missä määrin seuraavat prosessit olivat kestäviä tai ympäristöystävällisiä:

  • Uuttaminen;
  • Käsittely;
  • Kuljetus;

On myös tärkeää:

  • Millaiset aineet ja kaasut erottuvat tästä materiaalista?

  • Kuinka kauan sitä voidaan käyttää tai milloin se muuttuu roskaksi?
  • Voiko sitä käyttää uudelleen vai ei?

Tuotesuositus nro 2: Kirjahyllyn kirjanmerkit

sisustusideoita kirjahyllyn kirjanmerkit avocadostore.de

Pidä kaikki nämä kriteerit mielessä. Näin et joudu yhden hyvin suunnitellun mainostrategian uhriksi. He yrittävät vakuuttaa kuluttajat, että he tekevät ympäristöystävällisen valinnan ostaessaan materiaalia tai tuotetta piilottamalla yhden tai useamman tämän tarkistuslistan kohdan.

Oletetaan esimerkiksi, että ostat puusta valmistetun huonekalun. Valmistaja korostaa, että se on ympäristöystävällinen ja kestävä materiaali. Voidaan kuitenkin salata, että puuta ei ole saatu kestävästi, sitä on kuljetettu pitkään tai että se on käsitelty maaleilla ja lakoilla, jotka sisältävät haitallisia aineita.

Toisin sanoen vihreät taipumukset perustuvat kriittiseen valintaan ja oikeaan tietoon.

Tuotesuositus nro 3: Hyllyrakenne 4 × 4 Expedition

sisustusideoita olohuoneen seinähyllyhyllyrakenne avocadostore.de

Keittiökoneet ja -laitteet

Ympäristöystävällinen käyttäytyminen on jotenkin helpompaa suurten huonekalujen valinnassa. Näillä on myös pidempi käyttöikä ja sijoitat niihin paljon rahaa mukavuuden vuoksi.

Todellinen haaste ympäristönsuojelulle ovat “pienet asiat”, joita tarvitsemme keittiökalusteillemme. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi keittiökoneet. Nyrkkisääntönä on valita keramiikka ja lasi useammin kuin muovi ja teflon.

Puu

Puu on epäilemättä erittäin suosittu moderni sisustus. Se on parasta hankkia kestävästi. Tämä tarkoittaa, että puu tulee metsistä, jotka kasvavat nopeasti takaisin. Lisäksi louhinta ei saa vaarantaa siellä eläimistön olemassaoloa. Kuljetuksen on tuotettava mahdollisimman vähän päästöjä.

Jalostus on tärkeä tekijä, ja orgaaniset öljyt, kuten pellava- tai oliiviöljy, ovat kestäviä.

Tuotesuositus nro 4: Alvari ruokapöytä

sisustusideoita ruokapöytä alvari lehtikuusi massiivipuuta lasinen yläosa moderni muotoilu avocadostore.de

Kehonkalusteet

Runkohuonekalut ovat kestäviä, jos ne on valmistettu lasista tai puusta.

Metalli, vanu ja pahvi sohvalle

Terveyden kannalta metallista, puuvillasta ja pahvista valmistetut sohvat ja tuolit ovat ehdottomasti ympäristöystävällisiä. Haluaisimme jälleen kerran huomauttaa, että sinun tulee kertoa itsellesi valmistusprosessista ja huonekalujen käsittelystä.

Tuotesuositus nro 5: Pahvisänky Huone laatikossa

sisustusideoita pahvi -makuuhuone laatikossa avocadostore.de

Uudelleenkäyttö

Maamme on täynnä roskia. Niin paljon on jo tuotettu. Ja olkaamme rehellisiä: valmistajat haluavat kertoa meille, että tarvitsemme yhä enemmän. Totuus on, että käyttämällä huonekaluja ja materiaaleja uudelleen, voimme sisustaa melkein mitä tahansa kotona.

On olemassa kokonaisia ​​yrityksiä ja suunnittelijoita, jotka työskentelevät vanhojen materiaalien kanssa. Mainosta näitä ja edusta heidän kanssaan työskenteleviä suunnittelijoita. Aseta prioriteetit ja osta vain sellaisia ​​asioita, joita todella rakastat ja tarvitset. Se on kiistatta varmin tapa toimia ympäristöystävällisesti.

Suunnittelijat, jotka työskentelevät ympäristöystävällisten materiaalien kanssa, ovat yleensä lahjakkaita, erittäin luovia ja panevat sydämensä työhönsä. Valitsemalla niiden tuotannon saatat saada jopa parempia huonekaluja kuin jos ostat uusia.

Tuotesuositus nro 6: Etnokokoelman “Just” huopa

sisustusidea kodintekstiilit etno -kokoelma katto vain moderni tunnelma avocadostore.de

Tuotesuositus nro 7: Sadepisara bambu maljakko

sisustusideoita sisustussuunnittelu kodin tarvikkeet bambu maljakko sadepisara avokadostore

Tuotesuositus nro 8: Valaisimen mutteri- LZF-lamput

sisustusideoita valaistus valaisin mutteri lzf lamput avocadostore.de

Tuotesuositus nro 9: Lipputulot Chris & Rubiini

sisustusideoita lipputoimiston kotitoimisto chris ruby ​​avocadostore.de

Tuotesuositus nro 10: Sivupöytä, Volker Frings

sisustusideoita sohvapöytä sivupöytä mestari puuseppä volker frings avocadostore.de

Muut sivustot ja verkkokaupat kestävää kulutustasi varten:

www.utopia.de

www.naturmoebel-manufaktur.de

www.naturehome.com

www.loewenatur.de

www.bio-moebel.eu

www.annex.de

www.trend.de

www.team7.at

www.gea.at