15 modernia sohvaa raikkaaseen tunnelmaan kotona

villieläimet eläimet olohuoneen seinätarratarrat rohkea valinta

15 sohvaa, jotka parantavat sisustusta

On uudenvuodenaatto ja monet meistä ovat alkaneet lisätä uusia esineitä koteihimme. Se on luultavasti päivitetty ruokasalin keskipiste. Lisäksi voit myös päättää taideteoksen seinälle.

Tai ehkä sohvalla ?

Tässä on 15 modernit sohvat, jotka ovat erittäin sopivia tässä yhteydessä.

Ne osoittavat selkeitä ja ohuita viivoja. Ne liittyvät erilaisiin tyyleihin nykyaikaisesta eklektiseen. Alla olevat sohvat edustavat viimeisimpiä sisustussuunnitelmia. Kevään kokoelmat ovat vasta ilmestyneet.

Modernit sohvat, joissa on tyylikäs muotoilu – Club Spray -sohva

modernit sohvat istuimet seinän muotoilu yksivärinen

Aloitamme kokoelman sohvia, jotka antavat sanalle “selkeät linjat” syvän merkityksen. Tässä on esimerkki CB2: sta, joka sisältää tuoreita minivivahteita. Lisäksi siinä on “laatikko”.

Suorakulmiot ovat ratkaisevia tässä suunnittelussa. Ne yhdistävät muodon ja tyylin parhaat puolet.

Modernit rakkausistuimet klubin tyyliin

tummat pienet modernit sohvat heittävät lattiavalaisimen

Tummansinisessä on jotain erityistä … West Elm -kappale tehtiin myös tässä klassisessa sävyssä. Saumaton ilme on tämän tyylikkään muotoilun kohokohta.

Waltonin sohva

harmaat tyynyt tyynyt modernit sohvat seinän väri

Tuo tyynyt. Tässä sohvassa on paljon niitä ja tämä sopii hyvin valmistajan West Elmin tyyliin. Lopputuloksena oli kodikas, rento ilme. Erityisesti leveät käsinojat ja viisi nukkumista näyttävää heitotyynyä saavat sinut hyppäämään niihin.

Liukuvat sohvat

perinteiset modernit sohvat muotoilevat verhot

Haluatko toisen esimerkin, jossa tyynyjä käytetään laajalti? Katso tämä yrityksen verhoiltu sohva Laatikko & Tynnyri klo. Se on moderni pala, joka erottuu valkoisesta ja pörröisestä ulkonäöstä.

Tämä kappale on silmiinpistävä suojaavan liinavaatteensa vuoksi. Kerman vivahteiden vuoksi se voi kirjoittaa itsensä mihin tahansa sisustukseen.

Pennie -sohva

alkuperäiset ergonomiset muodot modernit sohvat muotoavat käyrät

Oletko valmis muutamaan kierrokseen? Tämän mallin on valmistanut Bethan Grey Cratesta & Tynnyrin muotoinen. Se sisältää pyöristetyn selän. Sohva oli valmistettu pehmeästä ruiskukukkarakenteesta. Huonekaluun kuuluu kaksi pitkää tyynyä. Henkilökohtaisesti en voi lakata ihailemasta näitä kartiomaisia ​​pöytäjalkoja.

Moderni klubisohva

muodolliset klassiset modernit sohvat ruskeat värit

Oletko huomannut sujuvan siirtymisen kaksipaikkaisista sohvista kolmen istuttavaan sohvaan? Tämä West Elmer -malli tarjoaa järkevän alueen parhaat puolet. Itse asiassa se on menneisyyden rakkaussohvan laajennettu versio. Lämmin sävy on erityisen erottuva eikä kovin varattu.

Murphy 80 tuuman sohva

kirkas vihreä väri modernit sohvat jalat kolme istuinta

Voi kuinka rakastan vain smaragdinvihreää! Mutta tämä on runsaampi, näyttää jalokivimaisen vivahteen ja pyrkii kohti metsänvihreää. Käsinojat ovat suhteellisen alhaiset ja muovikehys olisi ihanteellinen keskipiste missä tahansa huoneessa.

Piazza Snow -sohva

urbaani tunnelma olohuone modernit sohvat

Olen ollut rakastunut siihen siitä lähtien, kun olen nähnyt tämän sohvan. Sen on suunnitellut CB2. Pidän lounge-kaltaisesta ulkoasusta, kermanvärisestä varjostuksesta ja tyylikkäästä ylellisestä tyynystä, joka muodostaa upean siluetin. Lopputulos, kuten huomaat, on aivan upea.

Elokuva kaki -sohva

oranssi sohvan seinän suunnittelu värit modernit sohvat

Haluatko tulisia aksentteja olohuoneeseesi? Sitten tämä CB2: n malli on luultavasti oikea sinulle! Jalat osoittavat modernia tyyliä viime vuosisadan puolivälistä ja 100% puuvillaa. Tämän seurauksena meillä on jotain aivan unohtumatonta!

Pehmustetut huonekalut – Livingston -sohva

harmaat sohvat tummanharmaat heitotyynyt modernit sohvat

Katsotaanpa muutamia pehmustettuja malleja. Kukapa ei pidä hiukan napillisesta tyylistä? Tämä sohva yhdistää 50- ja 60 -luvun estetiikan. Korvan profiili on toinen sohvan katseenvangitsija.

Ava Velvet -verhoiltu vuodesohva

vihreä tummanpunainen samettinen verhoilusohva modernit sohvat

Millaista herkkua tämä Urban Outfitters -sohva on, luuletko? Voisiko se olla havaittavia kaaria? Ehkä se johtuu karajaloista … Tai ehkä kauniista vintage -väreistä näkyy tummanpunainen ja chartreuse! Mainitsimmeko taittamisen takaisin? Olisi niin mukavaa nukkua sen päällä.

Camilla 2-istuttava sohva

keltainen sohva verhoiltu kahteen paikkaan mukavasti

Katso alla olevaa keltaista sohvaa tarkasti … Kyllä, se on verhoiltu. Viiden napittoman verhoilun sarja koristaa tämän aurinkoisen kappaleen takaosaa. Sen on luonut Crate -yhtiö & Tynnyri Koko asian täydensi chenille -verhoilu ja paljon englantilaista nojatuolia.

Clara Apartment Sohva

pehmeä houkutteleva sohva moderni mukava sisustus

Toisin kuin edellinen kappale on tämä Pottery Barn -sohva. Käsinojat on otettu huomioon huonekalun suunnittelussa. Tämä loi paljon tilaa mukavaan istumiseen. Tai pitäisi sanoa lounging?

Osittaiset sohvat – vuodesohvat

kulmasohva moderni mukava iso perheen olohuone

Lopuksi kuvitellaan pari poikkileikkaavaa sohvaa. Kuten keinotekoinen verhoilu. Tervetuloa Chaise Sectionalille Lovesacin käännettävällä Moonrock Dense Phur / Moonboot -rakenteella.

Se on varmasti väärennös. Lisäksi tummanharmaa väri mahdollistaa useiden eri yhdistelmien luomisen.

Ditto Peacock -osasohva

eklektinen tyyli olohuoneen sohva moderni

Kuinka suuri tämä CB2 -sävy on. Tyylikäs verhoilu ja suorakulmaiset pöytäjalat ruostumatonta terästä. Tämä antaa huonekalulle vertaansa vailla olevan tyylin.

Nautitko katsomasta näitä upeita kausitrendejä? Toivomme, että olet löytänyt jotain itsellesi.