7 modernia parvisänkyä pojille Timidey Spasta

moderni parvisänky suunnittelee innovatiivisen lastenhuoneen kaapin

 7 modernia parvisänkyä pojille Timidey Spasta

Muissa verkkosivustomme artikkeleissa olemme jo osoittaneet sinulle ideoita lasten makuuhuoneen parvisängyille. Nyt haluamme vain korostaa uudelleen: kyllä, parvisängyt ovat jotain erittäin käytännöllistä pienelle lastenhuoneelle, koska ne sopivat täydellisesti pieneen tilaan.

Parvisängyt tarjoavat periaatteessa erinomaisia ​​toimintoja, mutta samalla ne säästävät paljon tilaa. Timidey Spassa on laaja valikoima parvisänkyjä moderniin pojan lastenhuoneeseen, jonka avulla voit luoda ergonomisen vyöhykkeen lapsillesi makuuhuoneeseen. Katso kuvagalleriamme, sieltä löydät hienoja ratkaisuja poikien huoneeseen, jossa on kirkas ja ystävällinen muotoilu.

Urbaani ja nykyaikainen teini -ikäisten huoneiden sisustus

moderni parvisänky suunnittelee lastenhuoneen pehmeän maton

Nämä modernit huonemallit täyttävät varmasti kaikki nuorten tarpeet ja toiveet huonekalujen suhteen. Monet niistä on tehty kahdelle lapselle, joiden välissä on älykäs kaavoitus. Timidey Span lasten huonekalut yllättävät meidät nerokkailla ja luovilla ideoilla. Suunnittelijat ovat asettaneet sängyt kaappeihin ja lipastoihin, työpöydät ovat hyvin epätavallisissa paikoissa, mutta ne ovat kaikki mukavia sekä nukkumiseen että opiskeluun. Lopputuloksena on ihana muotoilu, joka loisi upean tunnelman missä tahansa lastentarhassa! Jos olet vielä enemmän tuotteiden jälkeen Timidey  Spa voit vierailla heidän verkkosivuillaan! Haluamme vain suositella sitä sinulle!

Keltaiset vaatekaapit – matalat yhden hengen vuoteet

moderni parvisänky suunnittelee lastenhuoneen vaatekaapin keltaiseksiKaksi korkeaa yhden hengen vuodetta ja vaatekaapit alla moderni parvisänky suunnittelee lastenhuoneen vaatekaappimekkoja

Kompakti lastenhuone, jossa on runsaasti säilytystilaa

moderni parvisänky suunnittelee lastenhuoneen vaatekaapin raidat patja

Huoneen valoisa tunnelma

moderni parvisänky suunnittelee lastenhuoneen vaatekaapin portaat

Kaksi parvisänkyä tyylikkäästi

moderni parvisänky suunnittelee lastenhuoneen kaapin valkoiseksi