7 vinkkiä tilan optimointiin säilytysvuoteilla

Jokainen, joka jo halusi sisustaa pienen asunnon, on varmasti harkinnut vaihtoehtoa säilytystilaa vuoteille. Nämä ovat monitoimisia huonekaluja, jotka voivat optimoida modernin sisustuksen monin tavoin. Näet saatavilla olevat mallit kuvistamme. Olemme yrittäneet näyttää sinulle käytännöllisimmät ja suosituimmat vaihtoehdot valitsemalla alla olevat valokuvat. Koska et tarvitse niin paljon sanoja, tarvitset hyviä esimerkkejä silmiesi edessä! Se näyttää kuitenkin hieman erilaiselta sisätilojen optimointivinkkien avulla. On olemassa useita sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa, jotta voit todella hyödyntää yhden tai useamman säilytysvuoteen mahdollisuudet. Yritämme esittää ne järjestelmällisesti seuraavilla riveillä.

Makuuhuoneen kalusteet voidaan käytännössä pienentää säilytysvuoteiksi

Sininen peitto säilytysvuoteelle

Säilytysvuoteet ylimääräisten muiden huonekalujen sijasta

Pienessä makuuhuoneessa voit säästää paljon muita huonekaluja käyttämällä säilytysvuodetta. Esimerkissämme näet, että laatikoita tai laatikoita voidaan käyttää käytännössä kaikenlaisiin esineisiin. Sinusta tulee yhä enemmän luovaa ja aiheeseen liittyvät tabut putoavat yhä enemmän!

Säilytysvuode ei ole vain lakanoiden ja tyynyjen säilyttämiseen. Näemme, että voit myös tallentaa kirjoja ja täysin erilaisia ​​kohteita. Ehkä voit jopa lisätä koristeita ja kasveja sängyn sivuille. Voit vapaasti muokata näitä rakenteita tarpeidesi mukaan. Joten voit ehkä säästää itsellesi yhden tai toisen sivupöydän tai hyllyn ja antaa itsellesi enemmän vapauden tunnetta ja siten mukavuutta makuuhuoneessa.

Säilytysvuoteita on jokaiseen suunnitteluun

Vihreä viltti - loistava säilytystilaa

Valitse oikeat mitat

Säilytysvuoteiden rakenteessa meillä on myös paljon enemmän vapautta kuin koskaan ennen. Aivan kuten makuuhuoneen ja muiden huoneiden perusoikeudet, meillä on yhä enemmän epäsäännöllisiä ratkaisuja näille huonekaluille. Kapeammassa huoneessa voit valita korkeamman sängyn. Alla olevaa aluetta voidaan käyttää myös eri tavoin. Voit jättää patjan alla olevat tilat korkeammalle ja leveämmälle. Siellä voit myös asentaa kaksi tai kolme laatikkoriviä. Sama koskee sivuhyllyjä, jotka voit mahdollisesti myös valita.

Tämä säilytysvuode on tyylikäs ja ergonominen ratkaisu 

Patja, jossa Holt -säilytysvuode

Mukauta sänky huoneeseen

Monitoimiset säilytystilat ovat kiehtovia monille ihmisille. Jotkut houkuttelevat ostamaan erityisen alkuperäisen mallin yksinkertaisesti siksi, että se on upea ja jännittävä suunnittelija. Me voimme tehdä sen – niin hienot ideat ovat todella kiehtovia! Useimpien meistä on kuitenkin pysyttävä käytännöllisinä, koska meillä ei ole varaa uuteen isoon sänkyyn muutaman kuukauden välein. Tämä on suuri investointi, ja se on suunniteltava erittäin huolellisesti sekä taloudellisesti että alueellisesti.

Sängyt, joissa on säilytystilaa, ovat ihanteellisia minimalisteille

Yksiväriset sävyt säilytysvuoteelle

Varastointipaikkojen toiminta on harkittava hyvin

Riippumatta siitä, kuinka suuri säilytysvuode on, sinun pitäisi hankkia se vain, jos se todella sopii huoneesi toimintoihin. Joten mikä rooli sillä pitäisi olla huoneessasi nukkumistoiminnon lisäksi? Tarvitsetko enemmän tilaa kirjoille, koriste -esineille, vaatteiden tai lakanoiden säilytykselle? Haluatko pienentää pienen makuuhuoneen sisustuksen niin sanotusti säilytysvuoteeksi? Tai ehkä haluat määrittää rentoutumisalueen suuremmassa huoneistossa, jossa on avoin asuintila? Mieti sitä huolellisesti ja osta vasta sitten säilytysvuode.

Sisustuksella voit mukauttaa yksinkertaisen ja toimivan säilytystilan sängyn melkein mihin tahansa tyyliin 

Karkea Holt harmaalla ja ruskealla - säilytysvuode

Valitse säilytysvuode huoneen suunnittelun mukaisesti

Sänky on keskeinen osa makuuhuoneessa ja huoneistossa. Alkuperäinen muotoilu lisää tallennustilan ansiosta tekee siitä entistä enemmän sisustuksen keskipisteen. Joten se varmasti kiinnittää huomiota. Tämän vuoksi sinun on valittava malli, joka sopii hyvin sisustuksen kokonaiskonseptiin. Onneksi markkinoilla on tarpeeksi tarjouksia sekä moderneille että retro -malleille. Säilytysvuoteiden suunnittelu voi olla sekä yksinkertaista että hieman monimutkaisempaa. Uskomme, että ideamme kuvaavat sinulle monia mahdollisuuksia.

Kun sängyssä on säilytystilaa, säästät tilaa makuuhuoneessa 

Makuuhuone beige - säilytysvuode

Valitse hyvä laatu!

Vaikka voit hyväksyä kompromissin tiettyjen laatuominaisuuksien kanssa yksinkertaisilla huonekaluilla, tämä ei selvästikään pidä paikkaansa monitoimisten huonekalujen kohdalla. Säilytysvuoteet puretaan usein osiin, toisin sanoen niiden yksittäiset osat pannaan usein liikkeelle. Tietenkin koko rakenne on enemmän stressaantunut kuin yksinkertaisten mallien kanssa. Tämä koskee sekä materiaalia että erilaisia ​​mekanismeja, jotka ovat vastuussa laatikoiden ja muiden elementtien siirtämisestä. Joten jos haluat ostaa säilytysvuode, et voi säästää mitään laatua.

Sängyn ei tarvitse olla toimiva, vaan myös mukava 

Säilytysvuode - ruskea rakenne

Älä unohda sängyn päätehtävää!

Loppujen lopuksi sänky on siellä nukkumaan! Se on sen päätehtävä, eikä sitä saa unohtaa missään olosuhteissa. Keskittyen tallennustoimintoon monet ihmiset unohtavat muistaa, että viime kädessä mukavuuden vuoksi tärkeintä on valittu patja asiat. Kuten kaikki tavalliset sängyn mallit, tämäkin on valittava erittäin huolellisesti, jotta terveytesi suojataan ja edistetään!

Näyttää siltä, ​​että sopivan säilytystilan valinta on todella jännittävä asia. Toivotamme sinulle hauskaa ja menestystä!

Alkuperäinen ja käytännöllinen laatikon muotoilu

Säilytysvuode - korkea rakenne

Markkinoilla on monia käytännöllisiä malleja

yksinkertainen muotoilu säilytysvuoteelle

Säilytysvuode - yksittäin laatikoilla

Säilytysvuode - riippuva sänky

Toinen säilytysvuode laadukkaalla patjalla

Säilytysvuode - puu ja valkoinen

Säilytysvuode - laatikot molemmin puolin

Säilytysvuode - upea antiikkinen ilme

Säilytysvuode - suuri kontrasti mustavalkoisena

Säilytysvuode - paljon hienoja huopia

Moderni saumaton muotoilu säilytysvuoteella

Säilytysvuode - valkoisia ja vihreitä ideoita

Säilytysvuode - kaksi kerrossänkyä - puu

Säilytysvuode Nykyaikaisia ​​ideoita

Säilytysvuode eri tasoilla