Ergonomiset kalusteet ja tulevaisuuden tekniikka

ergonomiset kalusteet ja tulevaisuuden kattokruunujen tekniikka

Ergonomiset kalusteet ja tulevaisuuden tekniikka

Tuote- ja sisustussuunnittelija Philippe Starck kertoi mielenkiintoisia ennusteita muotoilun tulevaisuudesta New Yorkissa vuonna 2012. Puhuessaan pienelle väkijoukolle Manhattanilla maaliskuussa hän sanoi: ”[Suunnittelulla] ei ole tulevaisuutta. Jos tuotteesta tulee bioninen, lopulta ei ole tuotetta.

“Viitaten ilmiöön” minimin eleganssina “, hän kuvitteli, että jossain vaiheessa meille kaikille istutetaan mikrosirut. Toisin sanoen meistä tulisi tuote!

Okei, siitä voi kulua pari vuotta, eikä mikään tästä ennustuksesta voisi itse asiassa osoittautua “oikeaksi”, mutta mitä tämä kaikki tarkoittaa huonekalujen tulevaisuuden kannalta? Olemme nähneet, miten älykkään kodin tekniikan kaltaiset konseptit muuttavat muotoilumaailmaa, mutta miten tekniikka on muuttanut kodin huonekalujen suunnittelua ja näiden tuotteiden roolia elämässämme? Tänään aiomme puhua täsmälleen näistä kysymyksistä katsomalla joitain futuristisia löytöjä, jotka voivat viitata tulevaan …

Mitä muita huonekalutekniikan taloja …

Jos voitte kuvitella tulevaisuuden huonekalut, muistuttaisivatko ne sileitä tai teollisia kappaleita, kuten suosikki -scifi -elokuvanne? Mutta mahdollisuus etsiä enemmän tekniikkaa tuotteiden sijaan, huonekalut voivat hienovaraisesti mukautua tekniikan mukauttamiseen.

Kirjoita Nomad -taulukko

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden sivupöydän tekniikka keltainen pieni sohva

Toisin sanoen, ennen kuin siirrymme huonekaluihin, jotka näyttävät tulevan tulevaisuudesta, katsotaanpa sellaisten kalusteiden tulevaisuutta, jotka voisivat tulla esille. Toimittaja Steven Kurutz kirjoitti: “Koska tekniikka muuttaa nopeasti suurinta osaa elämästämme, huonekaluteollisuus on edelleen suurelta osin hidasta ja matalateknologista.”

Tulos: Tuotteet, joissa on kokeiltu ja todellinen muotoilu, yksinkertaiset muodot ja pienet parannukset, ovat tie teknologian kasvavalle käytölle jokapäiväisessä elämässämme. Esimerkiksi eiliset raskaat viihdekeskukset ovat poissa. Alla on Crate’s Pearson 6 ” mediakonsoli & Tynnyri Tämä pähkinäpuusta ja harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohja on valmistettu siitä, että siinä on suurin plasmatelevisio. On runsaasti tilaa elektronisille komponenteille sekä laatikoille ääni- ja visuaalisen median säilyttämistä varten.

Ohut mediakonsoli

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden tv -näytön tekniikka

Kaiken kaikkiaan huonekalusuunnittelu näyttää säästävän yhä enemmän tilaa. Ja miksi ei pitäisi? Mitä tulee elektroniikkaan, ei ole paljon salattavaa. Tämä Sloane Greyn kalteva työpöytä ja 2 kirjahyllyä Cratesta & Barrelissa on tikkaat-tyylinen muotoilu, joka on täydellinen koriste-esineiden näyttämiseen. Pitääkö työpöydän osan olla laaja? Ei jos on kannettava tietokone. Tarvitset vain työtason! Tulevaisuudessa tämä alue voi vain pienentyä, koska tietokone pienenee …

Crate -liuskekivipöytä & Tynnyritulevan toimistopöydän ergonomiset huonekalut ja tekniikka

Kompaktista puhuttaessa CB2: n Cuckoo Clear Media Console on vaikea asettaa päälle. Kevyt ja ilmava muotoilu antaa sille kelluvan ulkonäön. Ja me rakastamme sitä, miten akryylikalusteet luovat illuusion avaruudesta läpinäkyvällä tyylillään. Olisiko tällainen pala toiminut 80 -luvulla? Ehdottomasti ei! Mutta elektroniikan kutistuvan koon ansiosta tarvitset vain vähän lattiatilaa ja hyllyn säilytystä varten, kuten alla on esitetty..

Kompakti akryylipohjainen mediakonsoli

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden puulattian tekniikka

Jopa suuret, “perinteiset tyylit” paljastavat pieniä parannuksia, jotka jättävät tilaa tekniikalle. Tämä Clybournin Clybourn -työpöytä & Barrel on käsityönä pieni Wisconsinin puuntyöstöyritys. Pähkinä ja harjattu ruostumaton teräs yhdistyvät modernin maanläheisen asenteen esitykseksi. Nykyaikaisen ilmeen pyöristämiseksi on liukuva hylly, jossa on hylly näppäimistölle tai kannettavalle tietokoneelle ….

Pähkinäpöytä näppäimistöllä tai kannettavan tietokoneen säilytystilalla

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden puupöydän tekniikka

Esittelemme nyt huippuluokan huonekalusuunnittelun, joka sisältää tekniikan. Itse asiassa tämä tuote on suunniteltu sisältämään tiettyä tekniikkaa … Esittelinkö teille François Chambordin AT-UM Horizon -pöydän yhteistyössä Lenovon kanssa? Tämä tuote on pöytä, kolmijalka ja maalausteline, kaikki yhdessä Lenovo IdeaCentre Horizon 27 -pöytätietokoneelta. Sen lisäksi, että sitä voidaan käyttää perinteisenä tietokoneena, sitä voidaan käyttää myös litteänä, monen henkilön interaktiivisena tabletina.

AT-UM Horizon -taulukko

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden puujakkaran tekniikka

Äskettäisessä Lenovon blogikirjoituksessa Chambord jakoi ajatuksiaan tekniikan ja perinteisen kodin sisustuksen risteyksestä tulevaisuudessa. Hän sanoo: ”Digitaalinen aikakausi on todellisuutta. Laitteet ja tekniikka ovat vähemmän tunkeilevia, eikä niiden tarvitse näyttää ja tuntua erilaiselta kuin muut talon esineet. Yhä useampi tekniikka ja tietokoneet, joissa on perinteisempiä malleja ja materiaaleja, integroidaan ja luodaan tyyli, jossa yhdistyvät vanhan analogisen maailman ominaisuudet ja digitaaliteknologian ominaisuudet, toivottavasti leikkisyyttä. “

Kuva UM -projektin Facebook -sivulta

tulevan tuolipöydän ergonomiset huonekalut ja tekniikka

Futuristisia huonekaluja. … Ja sitten on huonekalut, jotka näyttävät jotain tieteiselokuvasta. Ne ovat kaikkea sitä, mitä olet kuvitellut ja enemmän, kun ajattelet tulevaisuuden huonekaluja, ja ne tuovat tekniikkaa alueille, joita ei ole aiemmin syötetty. Esimerkiksi alla oleva kappale debytoi vuonna 2009. Se on Hi-Can, korkealaatuinen katos-multimediavuode …

Hi-Can futuristinen sänky

tulevan sängyn ergonomiset huonekalut ja tekniikka

Joten mikä on iso juttu Hi-Canissa? Tämä Eduardo Carlinon Hallo -Interiorsiin suunnittelema ominaisuus kannustaa sinua olemaan verkossa – nauti kaikesta sängyn mukavuudesta! Katso elokuvia ja pelaa pelejä sisäänrakennetun projektorin, näytön, äänijärjestelmän ja DVD-soittimen ansiosta. Mainitsimmeko, että sängyssä on myös Xbox 360?

Tulevaisuuden sänky

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden parivuoteiden tekniikka

Kuten käy ilmi, vuosi 2009 oli loistava futuristisen huonekalusuunnittelun vuosi! Se esitteli Athena -sohvan maailmalle sveitsiläisten muotoilun nerojen Artanovan ansiosta. Itse asiassa syyskuun 2009 Gizmag -artikkelissa esitetään pala, jossa on tietokone, langaton MP3 -soitin, iPod / iPhone -telakka, subwoofer ja kaiuttimet!

Futuristinen Athena -sohva

ergonomiset kalusteet ja tulevaisuuden sohvan tekniikka

Tästä sohvasta ei myöskään ole multimediaversiota, joka näyttää hieman erilaiselta. Vaikka kappale sai paljon huomiota, jotkut ovat huomauttaneet, että sohva on noussut merkittävästi (yli 11 479 euroa) ja että sekä suunnittelija -sohvan että suunnittelijaelektroniikan voi ostaa erikseen. Sitten on taas mukavaa saada pala, joka yhdistää täydellisesti tarvitsemasi tekniikan … mikä sohva on suosikkisi?

Athena -sohvan mallit

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden multimedian tekniikka

Joskus laitoksen suunnittelussa on täydellisyyttä peilata hyvin suunniteltu tekniikka. Nuvistin Volna-lattialle kiinnitettävä pöytä on kiehtova. Itse asiassa tällaista kappaletta ei voida luoda ilman uusinta huonekalutekniikkaa. Ja on vaikea kuvitella jotain mukavampaa suosikkilaitteiden ja -laitteiden näyttämiseen …

Veistoksellinen lattialle asennettu pöytä

tulevaisuuden veistospöydän ergonomiset huonekalut ja tekniikka

Mutta tällaista kappaletta ei pitäisi ylikuormittaa sotkulla. Ohut muotoilu on tarpeen myös ohuelle esitykselle. Näytön ja koriste -elementin pitäisi tehdä temppu, kuten alla …

Lähikuva lattialle asennetusta pöydästä

ergonomiset kalusteet ja tulevaisuuden pöydän tekniikka

On aika saada hieman järkyttävämpi! Tapaa Cocoon 1, joka vie käsitteen “elämä kuplassa” aivan uudelle tasolle. Puhdas ulkopuoli kohtaa värikkäitä sisätiloja, jotka sopivat yhteen Lego-tyyliin. Tämä artikkeli muistuttaa meitä siitä, että maailmassa, jossa tekniikka yhdistää meidät yhä enemmän muihin, ei koskaan ole haittaa omasta tilasta.

Elinkelpoinen pallo

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden tekniikka

Micasa Lab viittaa niiden pallomaiseen luomukseen “huonekaluna, jossa voit asua”. Ehkä siksi voit ostaa moduuleja, joissa on liesi, hana ja pesuallas tältä maapallolta yhdessä …

Cocoon 1 keittiömoduuli

tulevan pesualtaan keittiön ergonomiset huonekalut ja tekniikka

Viimeinen tuotteemme on valaistus eikä huonekalu, mutta se juhlii LED -valaistuksen voimaa innovatiivisella tavalla. Tervehdi Vortexx -kattokruunua, jossa on kaksi akryylivalospiraalia ja upotettu LED -valopalkki, joka mahdollistaa ohjelmoitavat valotunnelmat.

Vortexx -kattokruunu

ergonomiset kalusteet ja tulevaisuuden kattokruunujen tekniikka

Kappale on hämmästyttävä esimerkki futuristisesta suunnittelusta parhaimmillaan, ja se koostuu yli 60 yksittäisestä listasta, jotka muodostavat 12 metrin pituisen merkkijonon. Se osoittaa myös, mitä tapahtuu, kun loistava muotoilu täyttää maaystävälliset periaatteet. Loppujen lopuksi LED -valaistus kestää kauemmin ja säästää energiaa. On vaikea kuvitella tulevaisuutta, joka ei käytä energiaa säästäviä tekniikoita!

Kuva Vortexx -kattokruunusta

ergonomiset huonekalut ja tulevaisuuden vortexx -tekniikka

Tiedämme, että huonekalut kehittyvät mukautumaan tekniikkaan, joka on aina kaikenkattava osa elämäämme. Tiedämme myös, että teknologia tekee innovatiivisten, futurististen kappaleiden luomisesta totta. Kun kuvittelet tulevaisuuden huonekaluja, ovatko ne dramaattisempia ulkonäöltään vai ovatko osat hienompia? Kerro meille ajatuksistasi ja ennusteistasi jättämällä kommentti alla.

Puiset seinähyllyt – toimistopöytä tulevan toimistopöydän ergonomiset huonekalut ja tekniikka