Hanna Emelie Ernstingin iloinen punainen suunnittelijasohva

   iloinen-punainen-suunnittelija-sohva-mielenkiintoinen-ergonominen

Hanna Emelie Ernstingin iloinen punainen suunnittelijasohva

Köln 2011: Moody Couch by Hanna Emelie Ernsting on saanut toisen palkinnon [D3] nuorten suunnittelijoiden kilpailussa imm Kölnissä.

Suunnittelu koostuu sohvasta, jonka kansi on paljon suurempi kuin alla oleva rakenne, tekstiileistä, jotka vääristivät muotoa.

Käyttäjät voivat kääriä itsensä peittoon, tehdä korkean pesän – veistää tai kaataa istuimet lattialle.

Suunnittelu koostuu sohvasta, jonka kansi on paljon suurempi kuin alla oleva rakenne

iloinen punainen suunnittelijasohva - mielenkiintoinen esittely

Sohva säilyttää tämän muodon tyhjänä, mikä osoittaa edellisen käyttäjän mielialan. [D3] -kilpailun ensimmäisen sijan myönsivät yhdessä Harry Thalerin puristettu tuoli ja ruotsalaisen AKKA -studion OLA -taitettava pöytä.

Tässä on lisätietoja Hanna Emelie Ernstingistä:

iloinen punainen suunnittelijasohva mielenkiintoisen mukava

Nuori suunnittelija Hanna Emelie Ernsting kokeilee viimeisimmässä Moody -istuinkalustesarjassaan joustavia muotoja, ja tuomaristo myönsi toisen palkinnon tämän vuoden D3 -kykyjen palkinnosta. Hänen suunnittelufilosofiansa, jota hän kuvailee nimellä “Muoto seuraa tunnelmaa”, keskittyy käyttäjän emotionaalisuuteen. Suunnittelusi kutsuvat käyttäjiä ilmaisemaan tunteitaan ja päästämään irti.

Moody Couch, Moody Nest ja Moody Bag – huonekalumallisto

onnellinen punainen suunnittelija -sohva mielenkiintoinen idea

Suunnittelija Hanna Emelie Ernstingin istuinsarja koostuu kolmesta osasta: Moody Couch, Moody Nest ja Moody Bag. Vaikka ne ovat muodollisesti täysin erilaisia ​​ensi silmäyksellä, ne noudattavat samaa ajatusta: “Muoto seuraa tunnelmia”. Suunnittelijan mukaan tämän käsitteen alkuperä on havainto, että nykymaailmassa ihmiset unohtavat rentoutumisen. Tähän Moody -sarja liittyy: se kutsuu käyttäjää ilmaisemaan tunteitaan ja “päästämään irti”. Tämä jättää jälkiä niin, että tuote muistuttaa käyttäjiensä mielialaa eri muodoissa ja muodoissa ja tuotteet näyttävät olevan elossa.

Tuotesarjaa kehittäessään suunnittelija kokeili joustavia muotoja ja innovatiivisia materiaaleja

iloinen punainen suunnittelijasohva - mielenkiintoinen näyttely

Suunnittelija Hanna Ernsting sanoo: ”Tunnelma on sohvan tulkinta ilmaisun ja viestinnän paikkana. Pääpaino on käyttäjän mielialalla. “

Antaakseen osille enemmän joustavuutta ja pehmeämpiä muotoja, se pidentää sohvan peittoa jopa 3 metrin pituiseksi. Samaan aikaan hän työskenteli eri tekniikoilla saavuttaen materiaalin rakenteen ja vakauden sekä tehden siitä muokattavan ja toimivan. Niiden, kuten tikkauksen, ompelun ja vanuiden, lisäksi hän työskenteli uusien materiaalien, kuten B. 3D -tekstiili, joka on huonekaluteollisuudessa vielä melko tuntematon.

Moody Couch voitti toisen palkinnon D3 Talents Awards -kilpailussa, ja se esitetään IMM Kölnin huonekalumessuilla (sali 3.2, osasto A008 / E009) 23. tammikuuta saakka..

 Sohvalla on riittävästi tilaa kahdelleiloinen punainen sohva näyttely moody kokoelma

Makaa vain sisällä ja rentoudu

iloinen punainen sohvanäyttely makaa