Hauskoja sisustusideoita – biljardipöytä sopii pieniin huoneisiin

Biljardipöytä pieniin huoneisiin, lasinen pöytälevy

Oma biljardihuone heidän talossaan

On ihmisiä, jotka todella haluavat pelata biljardia, mutta ajan puutteen vuoksi ei ole kovin usein mahdollista löytää sopivia leikkipaikkoja. Tämä on tietysti suuri haitta biljardi -faneille. Monet meistä haluavat pelata biljardia kotona, mutta huoneen koko ei salli sitä.

Tämän seurauksena useimmat ihmiset ostavat pieniä biljardipöytiä, sopivia lapsille, ja toiset etsivät parasta sisustusratkaisua biljardipöydän rakentamiseksi huoneeseen. Olemme miettineet tätä ongelmaa ja haluamme tänään jakaa kanssanne ideoita biljardipöydistä, jotka muuttuvat ruokapöydiksi helposti ja vaivattomasti.

Tämä pöytä näyttää tyylikkäältä ja sopii kaikenkokoisille asunnoille. Valkoinen kehys on taitavasti lakattu ja tämä pöytä on ehdottomasti täydellinen valinta mihin tahansa moderniin kotiin. Vieraasi näkevät trendikkään ruokapöydän, mutta kun avaat sen, siitä tulee välittömästi biljardipöytä.

Biljardipöytä sopii pieniin huoneisiin

Biljardipöytä pieniin huoneisiin, lasinen puurunko

Lasin ja puun yhdistelmä on loistava valinta erittäin tyylikkääseen, moderniin huoneistoon. Edellisen pöydän tapaan tämä pöytä voidaan helposti muuntaa ruokapöydästä biljardipöydäksi yksinkertaisesti avaamalla pöytälevy. Ero on suunnittelussa – se on näkyvissä, tämä on biljardipöytä jo ennen sen avaamista.

Romanttinen illallinen

Biljardipöytä pieniin huoneisiin, ruokapöytä kiiltävä musta

Tämän pöydän romanttisempi versio voidaan saavuttaa tummalla maalatulla puulla. Jos haluat yllättää sukulaisesi, laita tämä takaisin ruokapöydäksi!

Tukeva ruokapöytä suurille perheille

Biljardipöytä pieniin tiloihin ruokapöytä jaettu pöytälevy

Tämä pöytä sopii suurperheille. Se on pitkä ja se voidaan muuttaa erittäin helposti.

Kääntyvä pöytälevy

Biljardipöytä pieniin tiloihin, ruokapöydän vintage -ilme

Toinen tapa, jolla voit muuntaa ruokapöytäsi biljardipöydäksi, on pinnan kääntäminen. Eikö ole mielestäsi todella hauskaa ja leikkisä saada biljardipöytä yhdellä pyöräytyksellä? Tästä huolimatta pöytä on vintage -ilmeinen ja sopii jokaiseen elämään.

Metallinen ilme

Biljardipöytä pieniin tiloihin ruokapöytä kynttilänjalka

Niille teistä, jotka rakastavat metallia, tämä pöytä on ehdottomasti oikea. Voit helposti jakaa pöytälevyn kahteen osaan.

Kaikissa tässä näytetyissä taulukoissa on jotain salaista, enemmän tai vähemmän näkyvää laatikkoa, johon voit tallentaa biljarditarvikkeita.

Vintage -ilme ja laatikko allaspalloille

klassinen runko kullattu kiiltävä pinta musta lasilaatikko