Löydä oikea hyllyjärjestelmä: pieni opas nykyaikaiseen varastologistiikkaan

Ennen kaikkea oikean hyllyjärjestelmän tulisi olla luotettava ja täydellisesti sovitettu erityistarpeisiin. Optimaalinen järjestys ja joustavuus ovat korkealaatuisten tallennusjärjestelmien perusta ja lopputulos. Nykyaikaiset hyllyjärjestelmät ovat yksinkertaisesti välttämättömiä erityisesti suurille yrityksille, joilla on laaja tuotevalikoima ja paljon materiaaleja ja lisävarusteita. Mutta miten löydät täydellisen säilytysratkaisun? Ovatko hyllytelineet, toimistotelineet, kuormalavatelineet tai melko leveät telineet paras päätös? Minkä tyyppisiä hyllyjä pidät parempana, plug-in tai pikemminkin ruuvijärjestelmä? Haluamme selventää asiaa seuraavilla riveillä ja auttaa sinua valitsemaan täydellisen hyllyjärjestelmän.

Hyllytelineet – universaali säilytysratkaisu

Jotkut yritysten suosituimmista hyllyjärjestelmistä sekä vähittäiskaupassa että teollisuudessa ovat ns. Hyllyjärjestelmiä. Nämä tarjoavat runsaasti säilytystilaa, ovat suhteellisen halpoja ostaa ja melko monipuolisia tai mukautettavia. Kuten termi ehdottaa, nämä hyllyt koostuvat säädettävistä hyllyistä, jotka on kiinnitetty kulmissa oleviin pylväisiin. Tämäntyyppiset hyllyjärjestelmät sopivat parhaiten tavaroille, joilla on tasainen pohja. Mutta siihen voidaan tallentaa myös pienempiä osia, esim. B. läpinäkyvissä astioissa tai lisälaajennusten ja elementtien avulla, kuten liukumaton matto, lokeronjakaja jne. Hyllyjä voidaan tarvittaessa täydentää erilaisilla takapaneeleilla, jotta tavarat säilytetään turvallisesti hyllyllä ja ei pudota.

Valitse täydellinen hyllyjärjestelmä yksilöllisiin tarpeisiisi

hyllyhyllyjärjestelmä moderni

Kuten muillakin hyllytyypeillä, hyllyjen liittämiseen pylväisiin tai kehyksiin on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa. Yksi puhuu tulppa- ja ruuvijärjestelmistä. Ensimmäisessä tapauksessa hyllyt on yksinkertaisesti kytketty ja ruuvattu sisään toisessa. Suurin ero on siinä, että ensimmäinen versio on paljon helpompi ja nopeampi koota ja purkaa, ja siksi sitä pidetään paljon joustavampana. Ruuvijärjestelmä puolestaan ​​sopii loogisesti suhteellisen jatkuvaan varastointiin, jossa tavaroiden virtaus voidaan helposti suunnitella ja tuskin muuttaa määrää ja kokoa. Jos varastoituja materiaaleja tai tavaroita muutetaan jatkuvasti, plug-in-järjestelmä on älykkäämpi säilytysratkaisu.

 Leveät hyllyt – XXL säilytystilaa ja optimaalinen lujuus

Leveitä hyllyjä käytetään suurempien ja paljon raskaampien tavaroiden säilyttämiseen. Toisin sanoen nämä ovat vakaita raskaita hyllyjä, joissa on enemmän säilytystilaa. Pohjimmiltaan lattiana on saatavana joko lastulevyä tai metallipaneeleja. Leveitä hyllyjä on saatavana myös pistoke- tai ruuvijärjestelmänä. Raskaiden kuormien osalta on noudatettava enemmän varovaisuutta, ja näiden hyllyjen turvallisuuden lisäämiseksi jotkut lisävarusteet ovat myös tärkeitä. Lisälattiat, palkit tai välikappaleet ovat vain muutamia lisäelementtejä, jotka lisäävät vakautta, joustavuutta ja turvallisuutta samanaikaisesti. Ja jos tarvitset vielä pidempiä hyllyjärjestelmiä, niin suositellaan niin sanottuja konsolihyllyjä. Ei ole turhaa, että niitä kutsutaan myös pitkiksi tavaratelineiksi.

Leveitä hyllyjä suositellaan suurille ja raskaille kuormille

Hyllyjärjestelmä ruuvijärjestelmä leveä hylly

Lavatelineet – näppärä ratkaisu kuormalavakuormaan

Lavahyllyt kuuluvat myös raskaiden kuormien telineisiin. Ero tässä on se, että säästät arvokasta aikaa ja työvoimaa kuormalavojen kanssa, kun sinun ei tarvitse purkaa ja pakata niitä uudelleen. Tämä johtuu siitä, että hyllyille varastointi tapahtuu suoraan kuormalavojen kanssa. Vaatimuksista riippuen voidaan varastoida eurolavoja tai muun kokoisia kuormalavoja. Tarvittavat lisävarusteet voidaan myös valita tämän tyyppisille hyllyjärjestelmille asiakkaan tarpeiden mukaan. Tangot, hyllyt, takaseinäverkot, syvyys- tai kulmatuki tai läpivientisuoja tekevät kuormalavatelineiden säilyttämisestä paljon turvallisempaa ja helpompaa.

Lavatelineet ovat mukavia ja vakaita samanaikaisesti

hyllyjärjestelmän kuormalavateline

Johtopäätös:

Yrityksellesi sopivan hyllyjärjestelmän löytäminen on varaston logistiikan onnistumisen perusta. Hyödynnä erilaisia ​​hyllyjä ja mieti etukäteen huolellisesti, mitkä niistä sopivat sinulle. Anna kokeneiden ammattilaisten neuvoa sinua ja löytää sinulle räätälöity ratkaisu-mieluiten korkealaatuinen ja valmistettu Saksassa. Laaja tuotevalikoima odottaa sinua paitsi erikoisliikkeissä, myös verkossa, esimerkiksi osoitteessa regalio-shop.de.

Riippumatta siitä, haluatko varustaa työpajasi, varastosi, toimistosi tai myyntisi optimaalisesti hyllyillä, oikea asenne, neuvot ja tietotaito löydät aina täydellisen ratkaisun.

hyllyjärjestelmä plug-in-järjestelmä leveän alueen hylly

Laadukkaat toimistohyllyt luovat selkeän yleiskuvan ja lisäävät järjestystä

toimistohyllyhyllyjärjestelmä plug-in-järjestelmä

Suuret hyllyt ovat erityisen hyödyllisiä joissakin tapauksissa    

hyllyjärjestelmä regaio iso hylly