Modulaarinen puinen lintupesä – NeighBirds -talot, Andreu Carulla

puusta valmistettu modulaarinen linturakennus ideasuunnittelu ympäristöystävällinen

NeighBirds -talot Andreu Carullalta – modulaarinen puinen lintupesä

Andreu Carullas NeighBirds -rakennukset ovat modulaarisia yksiköitä – nämä ovat elementtitaloja pienille linnuille. Carulla sanoo: “Tämä on modulaarinen linnunpesä, joka auttaa nuoria lintuja sopeutumaan nopeammin ympäristöönsä”. Asennus on erittäin helppoa, voit ripustaa nämä elementtitalot joko puistoon tai metsään, puuhun, koukkuun tai vain seinälle.

“Tämä on tapa pitää linnut lähellä, jotta lapsemme voivat tarkkailla lintumaailmaa ja tutustua niihin paremmin”, suunnittelija selittää.

Modulaarinen mänty lintujen syöttölaite, Andreu Carulla

modulaarinen puinen lintupesän idea

Lintuhuoneet valmistetaan käsin, ja ne on valmistettu mäntypuusta, jota ei ole käsitelty etukäteen. Niissä on pieni irrotettava haara, jolla linnut voivat seistä. Pieni haara on orgaaninen yhteys luonnon ja linnun talon välillä. Voit poistaa sen tai muuttaa sitä haluamallasi tavalla. Löydät lisätietoja lintujen esivalmistetuista kotisivuilta Andreu Carulla.

 Yksiköt on valmistettu käsin männystä

modulaarinen puinen linturakennusidean suunnitteluyksikkö Pieni haara on orgaaninen yhteys luonnon ja linnun talon välillä modulaarinen linnunpesä puusta idea design lintu talo

Voit ripustaa nämä elementtitalot joko puistoon tai metsään

modulaarinen linnunpesä puusta idea design lintu maailma

Linnunpesä koostuu kolmesta osasta

kaunis puinen lintupesäidea suunnittelu roikkuu oksalla

kääntänyt ja toimittanut Sabine