Pahvihuonekalut: Pahvihuonekalut ovat yllättävän vahvoja ja odottamattoman tyylikkäitä

Tiesitkö edes, että on olemassa sellainen asia kuin pahvihuonekalut? Ei liikkuvia laatikoita, vaan aidot huonekalut, jotka on valmistettu pahvista tai pahvista. Se voi kuulostaa oudolta, mutta tällaiset huonekalut voivat olla erittäin hyödyllisiä tietyissä tilanteissa ja monin eri tavoin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi tilapäisinä huonekaluina opiskelija -asuntolassa, vuokrahuoneissa tai remontin aikana. Jotkut pahviset huonekalumallit ovat niin monimutkaisia ​​ja hyvin harkittuja, että ne voidaan kirjoittaa täydellisesti sisätiloihin pitkäksi aikaa. Pahvihuonekalut tarjoavat siis erilaisia ​​etuja ja antavat jokaiseen tunnelmaan modernin kosketuksen. Pidä siitä kiinni, niin näet sen itse. Olemme koonneet luettelon upeista pahvilaatikoista alla. Katsokaa sitä…

Pahvihuonekalut ovat erinomainen lisä moderniin kotiin

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Moderni pahvi nojatuoli

Vaikka pahvi on yleensä materiaalityyppi, joka tyypillisesti liittyy pakkauksiin ja toimituksiin, nämä luovat huonekalumallit osoittavat, että tämä muuten yksinkertainen materiaali voidaan muotoilla ja muotoilla kaikenlaisiin kekseliäisiin rakenteisiin. Nämä ympäristöystävälliset pahvihuonekalut ovat loistava tapa kierrättää vanhat pahvi- ja pakkauspalat.

Puristetuista pahvilaatikoista taitettaviin pahviistuimiin nämä luovat huonekalut ovat ehdottomasti fantastisen halpa ja ympäristöystävällinen tapa piristää sisätiloja. Tutustu alla oleviin pahvikalusteisiin. Olet niin luova ja yllättävän tyylikäs. Älä tarkoita sitä?

Pahviset makuuhuoneen huonekalut? miksi ei?

Pahvi huonekalut pahvi huonekalut makuuhuoneen huonekalut vuode yöpöytä

Vaikka ne on valmistettu pahvista, nämä neliömäiset moduulit ovat erittäin vahvoja ja kestäviä, ja niitä voidaan käyttää monien tavaroiden, kirjojen, koristeiden, tiedostojen ja melkein kaiken muun säilyttämiseen, jotka tavallisesti laitat hyllylle tai kirjahyllylle.

Tämä pahvilaatikko on melko tukeva ja näyttää samalla tyylikkäältä

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Kirjahylly

Brix -hyllyt ovat tässä suhteessa hyvin samankaltaisia. Nämä ovat pahvisia säilytysmoduuleja. Ne ovat muodoltaan suorakulmaisia ​​ja niissä on lukittavat reunat, joiden avulla ne voidaan pinota turvallisesti ja tehdä niistä suurempia. Ne on valmistettu lujasta pahvista ja kestävät yli 20 kg.

Ainutlaatuinen seinähylly pahvista

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Brix-hyllyt

Joustavuus on erittäin tärkeää nykyaikaisessa toimistossa. Refold on projekti, joka ehdottaa tässä mielessä mielenkiintoista ajatusta. Se on pahvista valmistettu kirjoituspöytä. Se on helppo asentaa ja irrottaa, ja se on sellainen työpöytä, joka mukautuu melkein mihin tahansa työympäristöön. Pahvipöydän avulla käyttäjä voi tehdä yhteistyötä muiden työntekijöiden kanssa mukavasti ja ammattimaisesti.

Ei voisi olla käytännöllisempää?

Taivuta pahvihuonekalut Pahvihuonekalut

Tämä pahvipöytä on helppo valmistaa ja helppo kuljettaa

Taita työpöytä pahvi huonekalut pahvi huonekalut

Siellä on myös pahvituolit. Yksi esimerkki on Kraftwerk, tuoli, joka on valmistettu 4 mm pahvista. Sen on suunnitellut Tom de Vrieze ja se on yllättävän vahva ja kestävä. Se on ohut ja veistoksellinen ja se on täytetty polyuretaanilaajennusmuotilla, joka lisää sen kestävyyttä.

Pahvituolit ovat kuitenkin trendikkäitä

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut kraftwerk

Koska pahvi on niin edullinen ja helposti saatavilla oleva materiaali, voit jopa käyttää sitä rakentaaksesi jotain itse. Voit esimerkiksi tehdä oman tuolin pahvista. Tarvitset vain muutaman arkin raskaan pahvin ja pahvileikkurin. Voit tehdä omia paperimalleja, leikata palaset ja sitten vain koota ne yhteen. Verkossa on yksityiskohtaisia ​​opetusohjelmia, jotka osoittavat, miten tämä tehdään.

Tämä vain viidestä osasta valmistettu pahvituoli voidaan koota nopeasti ilman työkaluja

Pahvihuonekalut Kokoa pahvihuonekalut nojatuoli

Suunnittelija Liam Hopkins on luonut kaksi hämmästyttävää huonekalua, jotka näyttävät vaikuttavilta. Ulkonäköäkin vaikuttavampi on se, että ne on valmistettu kokonaan pahvista. Bravais -nojatuoli ja Radiolarian -sohva ovat molemmat osa aaltopahvista valmistettua ja luonnon innoittamaa kokoelmaa.

Pahvihuonekalut, joissa on monimutkainen muotoilu ja ainutlaatuinen rakenne

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Pahvisohvan suunnittelurakenne

Pahvin käyttö huonekalujen valmistuksessa on ympäristöystävällinen idea, varsinkin jos huonekalut on valmistettu kierrätetystä pahvista. Voit saada inspiraatiota Dan Goldsteinin suunnittelemasta Re-plystä, jossa puhtaat, käytetyt pahvilaatikot muutetaan takaisin tuoleiksi. Materiaali on valettu muovaustekniikalla, ja lopputuloksena on vahva ja mukava kuori, joka on kiinnitetty ohueseen metallikehykseen.

Suunnittelijapahvi metallituella

Pahvihuonekalut Kartonkikalusteet uudelleen

Selkänoja

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Metallikehys Pahvilevy

Jos olet tarpeeksi luova, voit keksiä kaikenlaisia ​​nerokkaita menetelmiä pahvin muuttamiseksi huonekaluksi. Katso esimerkiksi jatkuva tuoli, hämmästyttävä huonekalu, jonka on suunnitellut David Lee. Se on pohjimmiltaan ruudukko 123 pahviputkesta, jotka liukuvat alas muodostaen istuimen, käsinojat ja kaiken muun. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja prosessi on myös varsin hauska.

Suunnittelija David Leen jatkuva tuoli tarjoaa erilaisia ​​istumapaikkoja

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut david lee jatkuva pahvi tuoli

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut jatkuva pahvituoli

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut David Lee Suunnittelija

Pahvi on myös ihanteellinen säilytykseen, mutta ei siinä mielessä kuin laatikot, joihin tavarat säilytetään. Puhumme Coopin kaltaisista hyllyistä, jotka on valmistettu kokonaan pahvista. Ne ovat kierrätettäviä ja hyllyt ovat säädettävissä. Voit sijoittaa ne eri korkeuksille rakentaaksesi hyllyn haluamallasi tavalla.

Säädettävä pahvihylly

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Olohuone Pahvihylly

On hetkiä, jolloin et ole aloittanut remonttia, mutta tarvitset silti vaatteiden säilytyspaikan tai kun et halua investoida suureen vaatekaappiin. Hengailu on juuri sitä. Se on yksinkertainen, valmistettu pahvista ja suunniteltu pitämään vaatteesi kauniina ja järjestyksessä.

Käytännölliset käytäväkalusteet pahvista

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Käytävän vaatekaappi

Tiedämme, että kasvit voivat auttaa puhdistamaan ilmaa, ja olemme kiitollisia siitä. Mutta entä jos kasvit olisi tehty pahvista? Puhdistaisivatko ne vielä ilmaa? Itse asiassa kyllä, kunhan puhumme näistä innovatiivisista Nextmade -ilmansuodattimista. Ne on valmistettu aaltopahvista ja näyttävät ruukkukaktuksilta. Sisällä on suodattimia ja tuulettimia, jotka hajottavat bakteerit ja pölyn. Niitä on eri muotoja ja kokoja.

Kotitarvikkeita voidaan valmistaa myös pahvista

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Kaktuspahvi

Koristeellinen pahvi kaktus

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Pahvi Cactus Kodin tarvikkeet

Pahvihuonekalut – tie kestävämpään sisustukseen

Pahvihuonekalut ja sisustus näyttävät niin upeilta! Ne perustuvat origamista johdettuihin tekniikoihin, joten ne ovat melko vahvoja ja kestäviä. Pahvihuonekaluilla on siis monia etuja: ne on helppo kuljettaa, edullisia, taitettavia, biohajoavia ja kierrätettäviä. Pahvihuonekalut antavat kodillesi paitsi ympäristöystävällisen toiminnallisuuden ja luovan suunnittelun myös ainutlaatuisen tunnelman.

 Pahvihuonekalut ovat ympäristöystävällisiä, esteettisiä ja käytännöllisiä

Pahvihuonekalut Pahvihuonekalut Pöytä jakkarat