Puhdas puupöytä? Tässä muutamia perusvinkkejä, jotka jokaisen pitäisi tietää!

Puiset huonekalut ovat sisustuksen klassikon symboli, eivätkä ne mene pois muodista pitkään aikaan. Mutta niistä ei välttämättä ole helpointa huolehtia. Erilaisia ​​pisteitä voi muodostua siihen melko nopeasti. Sinun on toimittava hyvin nopeasti poistettaessa niitä, muuten ne tunkeutuvat rakenteeseen ja tämä johtaa pysyviin negatiivisiin tuloksiin. Kaikki nämä huonekalut voivat kuitenkin olla melko helppo hoitaa! Seuraavilla riveillä opetamme sinulle, kuinka puhdistaa puupöytä onnistuneesti.

Puinen pöytä voi nopeasti likaantua jokapäiväisessä elämässä

erilaisia ​​ruokaideoita - puupöydän puhdistaminen

Vältä itsepäisiä tahroja

Jotta sinun ei tarvitse puhdistaa puupöytää liian usein, on parasta välttää tahrat. Miten se voisi toimia? Sinun pitäisi vain pyyhkiä ne pois säännöllisesti oikeilla tavoilla. Älä missään tapauksessa käytä mikrokuituliinoja. Ne sopivat moneen muuhun käyttöön, mutta eivät silloin, kun haluat puhdistaa puupöydän.

Käytä sen sijaan pehmeää kangasta. Tämän pitäisi olla hyvin kostea. Katso pöytää useammin, varsinkin kun joku on syönyt tai juonut kahvia tai jotain sen päällä.

Erilaiset tahrat tarvitsevat erilaisia ​​puhdistusmenetelmiä 

puinen pöytä puhdistaa pöydän tahran

Suojakerrosten säännöllinen levitys

Voit maalata puupöydän ja päivittää sen pinnan uudestaan ​​ja uudestaan. On myös joitakin pintakäsittelyjä, jotka on erityisesti suunniteltu estämään lian pääsy puukalusteiden sisärakenteeseen. Kysy tällaisista tuotteista rautakaupassa tai puukalusteita myyvässä kaupassa.

Pöytä tarvitsee luonnollisesti enemmän huoltoa ulkona 

Puupöydän puhdistaminen - loistava puutarhasetti

Puhdista tuoreet tahrat puupöydästä

On olemassa useita onnistuneita kotitalousvinkkejä puukalusteiden tuoreiden tahrojen puhdistamiseen. Erilaiset tahrat voidaan poistaa eri tavoilla. Sillä on suuri ero, miten ne luodaan. Tässä on erittäin tarkkoja vinkkejä.

Kirjoita muistiin paras tapa poistaa vesitahra 

Puupöydän puhdistaminen - ulkoalueideoita

Vesi tahrat

Raikkaan veden tahrat

Jos vesitahrat ovat tuoreita, yksinkertaisesti puhalluskuivaimen käyttö voi auttaa poistamaan ongelman. Kuivaa se vain sen kanssa. Jos tahra on seisonut hieman pidempään, eli muutaman tunnin, on olemassa toinen erittäin tehokas strategia. Voit saada SL -suolan samalla määrällä suolaa Ruokasooda Liuota veteen, levitä pinnalle ja pyyhi pois. Lopuksi sinun on parasta kuivata se uudelleen kuivausrummulla. Muuten, tällä strategialla desinfioit myös pöydän erittäin hyvin.

Oikeilla vinkeillä voit säilyttää puun laadun pidempään

Puupöydän puhdistaminen - nojatuoli puutarhassa

Poista likaiset vesitahrat

Mutta miten voimme poistaa itsepäiset vesitahrat puupöydältä? Sekoita vähän suolaa kulhoon, joka on täynnä öljyä. Käytä sitä pöydän kiillottamiseen pehmeällä liinalla, harjalla tai sienen pehmeällä puolella. Varmista, että teet tämän pehmeällä pinnalla.

Sinun tulisi myös yrittää välttää tahroja puupöydällä 

ihana olohuone siivous puinen pöytä

lihava

Se on erittäin ärsyttävää, kun sinun on poistettava rasva tahrat puupöydältäsi! Mutta sinun ei pidä lannistua siitä! Tämä voidaan tehdä myös varsin tehokkaasti seuraavilla strategioilla. Suosittelemme tähän astianpesuainetta. Liuota vähän sitä veteen ja sekoita todella hyvin. Käytä sähköistä sekoitussauvaa tai vastaavaa kotitalouslaitetta.

Erityisesti suunnittelupöydissä on ärsyttävää, kun tahroja jää

Puinen pöydän siivoojan suunnittelupöytäidea

On todella tärkeää, että molemmat korjaustoimenpiteet sekoitetaan hyvin yhteen! Tässä tapauksessa sinun ei pitäisi kiillottaa, vaan levitä tämä seos tahraan pehmeällä liinalla tai sienellä. Levitä päälle ja jätä muutama minuutti. Kuivaa hiustenkuivaajalla!

Joten puupöydän puhdistaminen ei ole niin vaikeaa. Mutta sinun on varmistettava, että siinä ei ole itsepäisiä tahroja ja vaurioita. Silloin puhdistamiseen tarvittava vaiva ei ole liian suuri!

Vanhemmat puukalusteet voivat säilyttää laadunsa pitkään!

loistava puinen pöytäpuhdistuspuinen pöytä

Puusta valmistettu pöytä tarvitsee ehdottomasti hyvää hoitoa 

puupöydän puhdistus - musta pöytä

Puiset huonekalut sopivat usein moderniin tyyliin

Puupöydän puhdistaminen - loistavia ideoita huonekaluille

Joskus voit myös keksiä luovan ratkaisun tahroihin

puupöydän puhdistus (8)

Puupöydillä oleville tahroille on monia tehokkaita kotihoitoja 

puhdistus puinen pöytä tyylikäs muotoilu