Sohvan ostaminen: Kuinka valita oikea väri design -sohville?

Yksinkertaisella eleganssilla modernit sohvat luovat muotoilun, joka erottuu ajan myötä. Se miellyttää silmää vielä vuosienkin jälkeen. Oikean värin valinta voi kuitenkin olla haaste. Kuinka löytää oikea sävy täydelliselle sohvalle? Näytämme, kuinka värin valitsemisesta tulee lasten leikkiä.

Vaalea tai tumma?

Hillitty harmaa sohva tai kirkkaan sininen versio? Pikemminkin vaalea vai pimeä? Yleensä hyvin tummat värit ja musta ovat alttiimpia näkyville tahroille kuin vaaleammat pehmustetut huonekalut. Vaikea uskoa, mutta tummilla sohvilla näet hiukset, nukan ja tahrat kannessa paljon nopeammin. Jos suosikkisohvalla on kuitenkin tumma sävy, suosittelemme laikkuista materiaalia. Kangas muuttaa väriä katselukulmasta riippuen, joten tahrat eivät ole havaittavissa niin nopeasti.

suunnittelija huonekalut verhoilu kermanvärinen olohuone ideoita

Jos olet epävarma, voit muistaa seuraavan nyrkkisäännön: Pienemmillä sohvilla, kuten 2- tai 3-istuttimilla, joilla on matala selkänoja, voi olla epätavallisempia värejä tai epätavallisia kuvioita. Nojatuoleja voi ostaa myös kirkkaina väreinä. Toisaalta suuret sohvat, joissa on lepotuolit tai koko sohva, näyttävät paremmilta hillityissä väreissä.

Koska: Isot, värikkäät sohvat peittävät usein kaikki muut huonekalut huoneessa. Tällä tavalla sohva voi nopeasti näyttää paikaltaan. Jos harmaa malli on yksinkertaisesti liian tylsä ​​sinulle, voit lisätä värityksiä värikkäillä tyynyillä tai peitolla.

värikkäät design -sohvat olohuoneessa

Poimi huoneen värit

Toinen vihje uuden kodikkuuden saaren väristä ovat huoneen muut värit. Minkä värinen on ruokapöytä tai sohvapöytä? Mitä löytyy hyllyiltä? Millä sävyillä seinän kuvat ovat? Sohvan etsijöiden tulee kiinnittää huomiota huoneen väreihin ja noutaa ne sohvalle. Tämä luo hillityn ja miellyttävän värisymbioosin ja antaa sohvan näyttää optimaaliselta huoneessa.

Valmistajalta asiakkaat voivat löytää ajattomia design -sohvia Renetti. Siellä perinteinen käsityö ja uusimmat valmistusprosessit luovat korkeimman laadun, joka kestää ajan.

 harmaa suunnittelija -sohva olohuoneen sisustusideoita heittää tyynyjä  design -sohvan ruskeat tyynyt valkoinen cappuccino

 

harmaat design -sohvat tummansininen ottomaanien