Suunnittelijatuoli ja villapeitto Aga Brzostekilta – talvinen lämpö

designtuoli, jossa villapeite on lämmin ja pehmeä

Suunnittelijatuoli, jossa villapeite Aga Brzostekilta – talvinen lämpö

Mitä sinulla on ehdottomasti oltava kylminä talvi -iltoina? Mielestämme tarvitaan kiireellisesti suklaata, hyviä kirjoja ja paljon huopia. Krakovan suunnittelija on kuitenkin eri mieltä ja on keksinyt taitavamman lähestymistavan näihin tilanteisiin.

Hän suunnitteli tuolin, jossa yhdistyvät parhaat lisävarusteet, jotka säteilevät lämpöä talvella.

Joten hän suunnitteli yksinkertaisen all-in-one-tuolin. Mukava kansi esittelee mukavimman huonekalun. Tämä pätee erityisesti iltaisin, kun lämpötila on erittäin alhainen, kuten yleensä Puolassa talvella.

Muotitietoisille lukijoille, joilla on tyyli

Suunnittelijatuoli, jossa villapeite, täydellinen lukemiseen

Peitto on villaa ja peittää “talvituolin”. Keksittääkseen tämän luomuksen suunnittelija katsoi pitkälle taaksepäin muotiteollisuuden menneisyyteen. Suurin osa teoksistasi erottuu tällä jälkikäteen. Täällä käytettiin upeasti kykyä ympäröidä henkilö.

Tiedätkö mikä on järkevintä tässä suunnittelussa? Ensinnäkin se on itse konsepti, mutta sitten on pussi, joka on kiinnitetty tuolin sivulle. Tiedätkö mihin se on tarkoitettu? Kun nukahdat, voit laittaa kirjan tai muun esineen sinne ja rentoutua kodikkaalla tavalla.

Tämä ajatus on niin hyvin mukautettu ihmisten tarpeisiin, että ihmetellään, miten sitä ei keksitty aiemmin? Millä värillä tilaisit villapuutuolin??

Täydellinen päiväunille välillä

suunnittelijatuoli, jossa villapeite nukkumiseen

Yksinkertaista eleganssia

designtuoli, jossa on villapeite edestä

Lehden tasku sivulla

suunnittelijatuoli, jossa villapeite sivulta

Mukava jokaisessa istuma -asennossa

designtuoli villapeitolla, kodikas ja lämmin

Talvi voi tulla

suunnittelija tuoli villapeitolla pehmeästi monipuolinen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80