Suunnittelukalusteet: jaloja kappaleita, joihin kaikilla ei ole varaa. Vai onko se?

Tunnetuimpien huonekalusuunnittelijoiden tyylikkäät huonekalut tuovat erityisiä aksentteja jokaiseen olohuoneeseen, mutta tilan pieni ihme liittyy usein korkeaan ostohintaan. Siten trendikkään suunnittelijan, kuten Marcel Breuerin tai Frank Lloyd Wrightin, tuoli voi maksaa 300–800 euroa.

Jos haluat tyylikkään design -sohvan olohuoneeseesi, sinun on ehkä laskettava hinta 2000–5000 euroa tai enemmän ja kaivettava syvälle lompakkoosi.

Nämä korkeat ostohinnat eivät ole kohtuuhintaisia ​​jokaiselle budjetille. Jos haluat edelleen täyttää toiveesi halutusta suunnittelijakappaleesta, löydät muutamia vaihtoehtoja kohtuuhintaiseen jalojen elävien lisävarusteiden hankintaan.Suunnittelukalusteiden myyntipisteiden ja verkkokauppojen lisäksi on myös mahdollisuus ostaa uusia, käytettyjä design -huonekaluja sekä vaihtoehtoisia rahoitusmalleja, joita voidaan käyttää paikallisissa huonekaluliikkeissä, jotta voit silti soittaa haluamaasi loistava oma suunnittelija. Tämä artikkeli paljastaa parhaan tavan tehdä tämä.

design moebel nojatuoli pastelli vaaleanpunainen fritz hansen ro nojatuoli

Käytetyt suunnittelijakappaleet täydellisessä kunnossa

Käytettyjen suunnittelijakalusteiden ostaminen on edullinen tapa ostaa hienoja huonekaluja tunnetuilta suunnittelijoilta. Monissa tapauksissa nämä huonekalut ovat uudenveroisia, eikä niissä ole juurikaan käytön merkkejä. Tunnetut yritykset, kuten wohn-design, tarjoavat huonekaluja, joita käytettiin näyttelyissä ja messuilla, myytävänä verkkokaupassa. Uudet osat tarkastettiin etukäteen vaurioiden tai muiden käytön jälkien varalta ja puhdistettiin juuri. Käytetyn suunnittelukalusteen ostaminen on ehdottomasti hyvä tapa hankkia suosikkisi edullisesti.

Laadukkaita ja täydellisessä kunnossa olevia käytettyjä huonekaluja löytyy myös esimerkiksi “Used-Design” -verkkomarkkinoilta. Sivusto tarjoaa rekisteröinnin jälkeen mahdollisuuden ostaa käytettyjä merkkituotteita verkossa. Myyntialusta on maksullinen ja edellyttää jäsenyyttä, joka voidaan tehdä joustavasti kuukauden tai koko vuoden ajan. Myyjät, jotka haluavat myydä käytettyjä design -huonekaluja verkkosivuston kautta, maksavat erilaisen hinnan hinnasta riippuen. Jos huonekalu myydään, palkkiota ei kuitenkaan makseta. Käytetystä suunnittelusta löydät paitsi hyvin säilyneitä käytettyjä esineitä yksityisiltä myyjiltä, ​​myös jälleenmyyjät käyttävät tätä myyntialustaa myydäkseen näyttelyitään miehille tai naisille huomattavalla alennuksella. Erityisen kätevä: huonekalut voidaan toimittaa pyynnöstä suoraan kotiisi.

design moebel fritz hansen munatuoli arne jacobsen

Huonekaluliikkeet tarjoavat huomattavia alennuksia

Suunnittelijavaatteiden muotiliikkeiden mallin mukaan suunnittelukalusteiden ostaminen niin kutsutuista design-huonekaluliikkeistä on erityisen edullinen tapa hankkia laadukkaita huonekaluja edullisesti. Yksi näistä design -huonekaluliikkeistä sijaitsee Schwarzwaldissa, rauhallisessa Nagoldin kylässä. Siellä yli 1000 neliömetrin myyntialueella alennettiin tunnetuimpien tuotemerkkien nykyisiä suunnittelijaesineitä, kuten B&B Italia, Moroso tai Fritz Hansen tarjottiin myyntiin. Design -huonekaluliikkeessä voit säästää jopa 50 prosenttia normaalista ostohinnasta ostaessasi uusia design -huonekaluja.

Huonekaluliikkeiden lisäksi on myös mahdollisuus tilata erittäin alennettuja, upouusia suunnittelijaesineitä olohuoneesi mukavuudesta erityisissä online -huonekaluliikkeissä.

design moebel b b italia -sohva ja maton olohuone

Suunnittelukalusteet rahoituksen kautta: ylelliset huonekalut erissä

Erälainan käyttäminen korkealaatuisten suunnittelukalusteiden ostamiseen on toinen vaihtoehto, vaikka ilman suurta taloudellista taakkaa, varustaa kotisi ylellisillä huonekaluilla yhdellä iskulla. Erityisasuntolainoilla uusi laina voidaan rahoittaa jopa 50 000 euron lainasummalla. Joidenkin palveluntarjoajien kanssa voit valita erän suuruuden itse. Joillakin sopimuksilla on myös ilmaisia ​​erityisiä takaisinmaksuja – hyödyllistä, jos voit odottaa odottamatonta satumaa ja haluat lunastaa lainan ennenaikaisesti. Tämän tyyppiset lyhennyslainat edellyttävät kuitenkin todisteita säännöllisistä tuloista ja positiivisia SCHUFA -tietoja – usein kysytyt kysymykset löytyvät Schufa.de -sivustolta.

designkalusteet skandinaavinen elävä fritz hansen joutsentuoli arne jacobsen

Mutta kalliimpien huonekalujen rahoittamiseen on monia muita tapoja. Tärkeintä tässä: Monet huonekaluliikkeet, jotka myyvät suunnittelukalusteita, tarjoavat yhden Rahoitus kumppanipankin kautta suoraan ostettaessa huonekalua. Asiakkaalla on siten mahdollisuus hyödyntää tämä edullinen rahoitusmuoto suoraan paikan päällä tai verkkokaupan lomakkeen kautta. Monissa tapauksissa ns. Osamaksukauppa on a 0 prosentin rahoitus 24 kuukauden ajalle. Rahoitus valitun huonekaluliikkeen kautta tarjoaa sen edun, että hankit valitsemasi suunnittelukalusteet ilman suuria taloudellisia menoja ilman, että joudut taloudelliseen pullonkaulaan.

     design huonekalut sohva sininen sivupöydät persialainen matto moroso

Linkki vinkkejä huonekalujen rahoitukseen:

Ohjeet ja neuvot huonekalujen rahoitukseen: