Yksinkertaisia ​​vinkkejä kaapin nopeaan järjestykseen

yksinkertaisia ​​vinkkejä kaappisi rottinkipunoksilla

Yksinkertaisia ​​vinkkejä kaapin järjestämiseen tehokkaammin

On selvää, että kaoottinen vaatekaappi ei tekisi ketään onnelliseksi. ”Tilaa kaikelle ja kaikelle oikeassa paikassa” – sitä odotamme seinäkaappeiltamme. Tässä on kuusi askelta, joita voit ottaa tänä viikonloppuna saadaksesi vaatekaappisi hyvässä kunnossa.

1. Tee inventaari kaapin inventaariosta. Olet ehkä kuullut sen useita kertoja, mutta se on itse asiassa totta. Et voi saada siistiä kaappia, kun se on täynnä asioita, joihin et ole koskenut vuosiin.

Kuulostaa varmasti työläältä, mutta sinun pitäisi todella ottaa kaikki pois alusta. Lajittele lahjoitettavat ja käytetyt tavarat.

Kun tiedät jo mitä tarvitset, säädä hyllyt sen mukaan, kuten tässä San Franciscon järjestäytyneen sisustuksen esimerkissä. Oveen kiinnitetyt pyyhetelineet (katso vaihe 2) ovat tehokkaampia. Pienet asiat on helpompi löytää koreista.

2. Hyödynnä paljaat seinät tai ovet. Oven tai seinien tyhjät kohdat ovat loistava vaihtoehto pyyhkeenpitimille, koukkuille tai puisille tappeille, kuten tämä Cantoni Designin taiteellinen kokoelma siteitä.

Mielikuvituksellinen ja värikäs

yksinkertaisia ​​vinkkejä, kuinka kaapinsiteet kiillotetaan mustaksi

Huomautus: Laitteistokomponenttien ei pitäisi olla sinulle kustannuksia. Ehkä sinulla on niitä jo autotallissasi. Varmista, että ne ovat riittävän vahvoja suunnitellulle painolle.

Häfele paristokäyttöinen LOOX LED-lamppu

yksinkertaisia ​​vinkkejä kaappisi LED -valaistuksella

3. Kokoa valot. Usein kaappi ei ole tarpeeksi valaistu. Uusissa taloissa on yksi lamppu katossa, mikä ei ole kovin tehokasta. Vanhemmat talot eivät todennäköisesti ole valaistu lainkaan. Voit palkata sähköasentajan asentamaan kaappivalot puolestasi, mutta se vie aikaa ja menetät inspiraatiosi. Muussa tapauksessa asenna paristokäyttöiset kiinnitysvalot tai ruuvivalot jokaiseen säilytyslokeroon saadaksesi saman tuloksen edullisemmin.

4. Lajittele samanlaiset asiat yhdessä. Järjestä vaatekaappisi työtilaksi (päivämäärän, asiakkaan nimen, prioriteetin jne. Mukaan).

Saat siistin ilmeen ryhmittelemällä värin, tyylin, sovelluksen ja tilaisuuden mukaan

yksinkertaisia ​​vinkkejä kaappisi värikäs eklektinen

5. Osta laadukkaampia ripustimia. Jos vaatekaapissasi on samat ripustimet, vaatteiden löytäminen on helpompaa, koska ne riippuvat samalla korkeudella.

Kaappi näyttää myös siistimmältä samojen ripustimien kanssa

yksinkertaisia ​​vinkkejä kaappisi pojan huoneessa koboltinsininen aksenttiseinä

Huomautus: Heitä kerätyt metalliset ripustimet pois. Ne vahingoittavat vaatteitasi, koska ne vääristävät olkapäätäsi. Jos nämä ripustimet ovat edelleen hyvässä kunnossa, voit palauttaa ne kuivapesulaan jatkokäyttöä varten.

Korkealaatuiset ripustimet on valmistettu muovista, metallista tai puusta. Riippumatta siitä, minkä materiaalin valitset, varmista, että ne kestävät vaatteen painon. Tietenkin lumivaatteet tarvitsevat vahvempia ripustimia kuin puserot.

6. Käytä korkeampia säilytyshyllyjä. Kaikki eivät ole pitkiä, mutta meidän on käytettävä koko kaapin korkeutta.

Tämä Josh Brown Designin kaappi tarjoaa ratkaisun, jossa on pyörätikkaat

yksinkertaiset vinkit tekevät kaapistasi tilavan teräsportaiden avulla

Puinen portaallinen jakkara

yksinkertaisia ​​vinkkejä kaappisi tukevat portaat

Jos et halua rakentaa tällaisia ​​liikkuvia tikkaita, osta viileä portaallinen jakkara. Ne ovat helppokäyttöisiä, suhteellisen halpoja ja antavat sinun päästä kaapin korkeammille roikkuville vaatteille.

Oletko valmis seuraavaan viikonloppuprojektisi? Mistä kaapista aloitat?

yksinkertaisia ​​vinkkejä kaappisi metallipalkkeihin ja kirkkaan vaaleanpunaiseen