Ylellinen kirjoituspöytä läpinäkyvästä lasista – alkuperäisiä ideoita

 moderni toimistopöydän lasinen puinen tuoli

Tyylikäs kirkkaasta lasista valmistettu työpöytä on mukava lisä toimistoosi. Sille on ominaista tyyli, toimivuus ja selkeä muoto.

Vuoden alussa ihmiset lupaavat toisilleen paljon asioita, joita he eivät voi pitää jälkikäteen. Jotkut aikovat treenata säännöllisesti kuntosalilla, huolehtia omasta terveydestään tai viettää enemmän aikaa rakkaidensa kanssa.

Toiset haluavat lopettaa opintonsa, lukea mukavan romaanin rauhassa, lopulta heittää television pois tai edetä urallaan. Jokaisella on erilaiset tavoitteet edessään.

Tämä artikkeli on omistettu niille meistä, joilla ei ole suuria suunnitelmia vuodelle 2013 ja jotka vain aikovat työskennellä kovasti ja ahkerasti. Juuri nämä aktiiviset, aktiiviset ja määrätietoiset ihmiset ilahtuvat tyylikkäästä kirkkaasta lasista tehdystä työpöydästä. Se korostaa minimalistista toimistosuunnittelua ja edistää tuottavuutta. Ei enää sotkua ja häiriötekijöitä – nyt sinulla on vain moderni työpöytä ja tärkeät päivittäiset tehtävät edessäsi.

Tervehdimme kaikkia, joilla on suuria odotuksia ja hyviä aikomuksia vuodelle! Haluamme vain luoda upean ja kodikkaan tunnelman tämän houkuttelevan kirkkaasta lasista valmistetun työpöydän avulla toimistotilassamme ja tuntea olosi mukavaksi ja energiseksi koko päivän!

 Tyylikäs kaksiosainen pöytä läpinäkyvästä lasista valkoisilla työtuoleilla

kaksiosainen lasipöytä

  Yksinkertainen muotoilu – kirjoituspöytä kirkkaasta lasista, Tonelli

tyylikäs pöytälasi  Tyylikäs lasipöytä Bloomingdalesiltaylellinen pöytämetallilasi

 Houkutteleva pöytä lasista, puusta ja metallista Crate & Tynnyrilasi puu metallinen pöytä  Selkeä ja yksinkertainen muoto, jonka on luonut Clayton Grey Homemielenkiintoinen työpöytäsuunnittelutoimisto Alkuperäinen Wisterian toimistopöytä

yksinkertainen kirjoituspöytä läpinäkyvästä lasista  Viihtyisä ja valoisa tunnelma toimistossa tyylikkäällä lasipöydälläkirkas lasi työpöytävalaisin  Pyöreä kirkas lasi Gallotti & Radicepyöristetty kirkas kirjoituspöytä  Cattelan Italian tyylikäs lasipöytätyylikäs läpinäkyvä lasipöytä

Teksti Katjan kanssa