Mitkä ovat viimeisimmät trendit suunnittelijakylpyhuoneissa

suunnittelija kylpyhuone harmaa vivahteita moderni

Inspiraatioita suunnittelijakylpyhuoneesta 2015

Eikö sinulla ole varaa design -kylpyhuoneeseen juuri nyt? Vai onko se? Riippumatta siitä, miten vastaat kahteen kysymykseen, voit silti saada meiltä upeaa inspiraatiota. Koska suunnittelijakylpyhuoneet asettavat trendejä, jotka on helppo integroida. Tarkastelimme paljon erilaisia ​​esimerkkejä ja otimme niistä tyypillisiä yhteisiä ominaisuuksia uusille ja moderneille kylpyhuoneille.

Haluatko tietää, mitä nämä ovat?

uudet teknologiat

Uutta tekniikkaa ei voi enää pysäyttää. Ne on myös integroitu yhä enemmän design -kylpyhuoneisiin. Näyttää siltä, ​​että he jopa hallitsevat siellä pian.

Innovaatiot liittyvät lähinnä veden lämpötilan ja ympäristön säätelyyn. Tämä voidaan helposti selittää yleisellä vahvalla taipumuksella parempaan terveyteen ja tehokkaaseen ympäristönsuojeluun.

Uusinta teknologiaa ja luonnonmateriaaleja

suunnittelija kylpyhuone moderni suihku sadesuihku kivet puulaudat

Kestävyys sisustuksessa

Luonto tunkeutuu myös yhä enemmän sisustuksen teemana. Bambu, rottinki, pystysuorat puutarhamallit löytävät paikan. Puu on yhä hallitsevampi design -kylpyhuoneiden suunnittelussa. Sen käsittelytekniikat, jotka tekevät siitä veden- ja kosteudenkestävän, vaikuttavat suuresti tähän. Mutta ei vain nämä näkökohdat, vaan myös se, että koko asia näyttää yksinkertaisesti hyvältä ja tuntuu erittäin rentouttavalta, on tärkeässä asemassa tämän suuntauksen vahvistamisessa.

Luonto kuvissa

Luonto on myös suuri inspiraatio taiteen muodossa. Kasvi- ja orgaanisista yksityiskohdista tulee erityisten mallien perusta melkein kaikille kylpyhuoneen kuviteltavissa oleville elementeille.

Erinomainen sekoitus japanilaista tunnelmaa ja betonia

suunnittelija kylpyhuone zen bonsai luonne

Retro

Suunnittelijakylpyhuoneet näyttävät aina enemmän kuin muut huoneet. Joskus sinun on katsottava tarkemmin nähdäksesi pesuallas. Koska se näyttää pöydältä. Retrotrendillä on tässä erittäin tärkeä rooli. Koska ne yhdistävät elementtejä aikoina, jolloin kylpyhuone oli kiinteä osa kylpyhuoneemme asuintilaa.

Vintage -elementtejä modernissa kylpyhuoneessa

suunnittelija kylpyhuone luonnonvärinen marmori

Vapaasti seisovat kylpyammeet

Tämä suuntaus ei todellakaan ole uusi. Sinulla on jo pitkään ollut kauniita kylpyammeideoita, jotka olisi myös kirjoitettu ihanasti olohuoneeseen. Joten voit nauttia upeista näkymistä, jotka usein avautuvat sieltä!

Mutta jopa kylpyhuoneessa voit upeasti varustaa huoneen vapaasti seisovalla kylpyammeella. Niiden yksinkertaiset ja lempeät muodot takaavat suuren mukavuuden.

Avaa olohuoneen suunnitelmat makuuhuoneessa

Olohuoneen ja keittiön yhdistävät avoimet suunnitelmat edustavat erittäin suurta aihetta kodin suunnittelussa. Nyt tätä suuntausta näyttää käytettävän myös muissa yhteyksissä. Näin ihmiset haluavat yhdistää makuuhuoneen kylpyhuoneeseen. Tämä luo vain ihmeitä. Ajattele vain shampoon ja muiden hoitotuotteiden upeita tuoksuja, jotka täyttävät makuuhuoneen ja päinvastoin … Jos valmistelu aikaisin aamulla ei olisi myöskään paljon helpompaa?

Siirtymät ilman kynnyksiä ja enemmän luonnonvaloa

design -kylpyhuone avoin parkettilattia bambu

Avoin asumissuunnitelma ja enemmän mukavuutta

suunnittelija kylpyhuone soikea kylpyamme avoin suunnitelma

50 harmaan sävyä

Suunnittelijakylpyhuoneiden uusien ideoiden myötä monet ihmiset ovat löytäneet harmaan itselleen. Kylpyhuone voi olla hyvin vaalea tai hyvin tumma, joten se on suunniteltu harmaaksi miehille, naisille ja koko perheelle.

Harmaa voidaan valita pääväriksi tai käyttää yhdessä muiden värien kanssa.

Suosio johtuu varmasti suurelta osin siitä, että se on väri, joka voi näyttää neutraalilta ja ilmeikkäältä samanaikaisesti. Se on myös jotain uutta ja siksi modernia.

Erittäin ajanmukainen suunnittelussa ja väreissä

suunnittelija kylpyhuone harmaa vivahteita moderni

Näkymä

On myös havaittavissa taipumus varmistaa upea näköala kylpyhuoneesta. Tämä tapahtuu yhdessä lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden asennuksen kanssa. Jälkimmäiset vaikuttavat myös siihen, että nämä huoneet näyttävät paljon suuremmilta.

Hienostuneet pinnat ja karkea luonnonpuu

suunnittelija kylpyhuone luonnonpuu kylpyamme näkymä

Kiiltävä valkoinen ja lämmin puu

design -kylpyhuone vaalea puunvalkoinen lattia

Graafiset elementit ja muodot

Graafiset elementit ja muodot koristavat suunnittelija -kylpyhuonetta yhä useammin lattialla ja seinässä. Ne varmistavat, että niissä ei ole steriiliä ilmapiiriä.

Älykkäitä ideoita

Valot, jotka syttyvät, kun kävelet ohi, ja myös vesi, joka syttyy, kun laitat kädet sinne. Näin säästät suuria laskuja ja luontoa, liiallista jätettä.

Pyöreä muotoinen jalo puinen amme

design -kylpyhuone pyöreä puu vapaasti seisova kylpyamme

Luonnon inspiraatiota ja modernia muotoilua

suunnittelija kylpyhuone soikea pesuallas luonnollinen

Moderni minimalismi valkoisella

design -kylpyhuone minimalistinen valkoinen

Nykyaikaisempaa purismia

suunnittelija kylpyhuone minimalistinen muotoilu harmaa

Täydellinen kokoelma luonnollisia elementtejä

suunnittelija kylpyhuone sisäuima -allas etanoli takka lepotuoli

Moderni tulkinta barokkityylistä

suunnittelija kylpyhuone puiset hyllyt kaapit kynttilänjalat kultaiset aksentit

Karkeat pinnat ja soikeat muodot

suunnittelija kylpyhuone harmaa seinälaatat graniitti vihreä aksentti