Feng Shui -huoneideoita – makuuhuoneen suunnittelun alfa ja omega

Nykyään jokapäiväinen elämämme on niin dynaamista ja uuvuttavaa, että jokainen tuntuu hieman väsyneeltä tai jopa uupuneelta työpäivän päätteeksi. Kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta ja täydellistä rentoutumista kotona. Siksi hyvät yöunet ovat välttämättömiä, jotta voit aloittaa seuraavan päivän tuoreena ja täynnä uutta energiaa. Makuuhuoneen sisustus ja rentouttava tunnelma tässä erittäin tärkeässä huoneessa ovat ratkaisevassa asemassa unessamme ja terveydellemme yleensä. Tunnettujen Feng Shui -asiantuntijoiden mukaan monet ihmiset tekevät huonekaluvirheitä makuuhuoneensa suunnittelussa. Siksi aiomme tänään esitellä sinulle sellaisia ​​Feng Shui -huoneideoita, joilla on positiivinen vaikutus sinuun ja jotka takaavat sinulle hyvät yöunet. Nämä on yleensä muotoiltu tässä artikkelissa ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti Feng Shui -opetuksen aloittelijoille. Kuitenkin myös kiinalaisen elämänfilosofian hienot fanit voivat hyötyä siitä.

Käytä tunnettuja Feng Shui -sääntöjä luodaksesi harmonisen makuuhuoneen

Feng Shui makuuhuoneen hormonaalinen muotoilu

Tietenkin puhumme siitä, joka on tullut niin kuuluisaksi viime vuosikymmenten aikana Feng Shui -filosofia ja kuinka voimme käyttää heidän perussääntöjään sisustamalla omaa makuuhuonetta. Jokainen, joka on kiinnostunut tästä itämaisesta opetuksesta, on tullut oikeaan paikkaan!

Tunnettu kiinalainen elämänfilosofia Feng Shui sanelee elämän ja huoneen suunnittelun säännöt

Feng Shui makuuhuoneessa

Mitä ideoita on Feng Shui -huoneessa?

 

Monet modernit makuuhuoneideat perustuvat kiinalaiseen Feng Shui -opetukseen. Nämä kaksi kiinalaista sanaa tarkoittavat itse asiassa “tuulta ja vettä” ja edustavat muinaista taidetta esineiden sijoittamisesta. Kiinalaiset uskovat, että elämänsä tavoitteena on edistää chin (positiivisen henkisen energian) virtausta ja luoda tasapainoinen ja harmoninen ympäristö, joka edistää terveyttä, lisää henkilökohtaista vaurautta ja tuo onnea kotiin. Yksi tapa saavuttaa tämä on sijoittaa esineet, mukaan lukien huonekalut, oikein kotiisi. Tästä kiinalaisesta taiteesta on tullut niin laajalti hyväksytty ja muodikas, että se on välttämätöntä moderneille makuuhuoneideoille.

Moderni makuuhuone on tuskin kuviteltavissa ilman kiinalaista elämänfilosofiaa

Feng Shui makuuhuone

  • Oikea huonekalujen sijoittaminen Feng Shui -huoneen ideoihin

 

Koko talo voidaan suunnitella Feng Shui -sääntöjen mukaisesti. Mutta me kaikki tiedämme omasta kokemuksestamme, että rauhallisuus on terveen elämän perusta ja makuuhuone on paras keidas rentoutumiseen kotona. Feng Shui -asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että makuuhuone on jokaisen kodin tärkein tila. Siksi he neuvovat sinua aloittamaan oman neljän seinän sisustamisesta ja suunnittelusta. Huonekalujen sijoittaminen siihen vaikuttaa voimakkaasti makuuhuoneen tunnelmaan. Usko tai älä, tämän huoneen energiavirta vaikuttaa yleiseen terveyteesi. Huonekalujen oikea sijoittaminen voi tehdä sinusta rauhallisemman, ajatella positiivisemmin ja hallita tunteitasi paremmin.

 Huonekalujen oikea sijoittaminen makuuhuoneeseen vaikuttaa tunteisiimme

Feng Shui -kalusteet makuuhuoneessa

  • Ideoita Feng Shui -makuuhuoneeseen harmonisen tunnelman luomiseksi

Aloita katsomalla huoneesi ympärille. Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät makuuhuoneen sisustamisessa, ei jätä yhtä paljon tilaa sängyn kummallekaan puolelle. Mutta tämä on erityisen tärkeää tämän huoneen suunnittelussa. Missä sängysi on makuuhuoneessa? Onko se seinälle? Onko toisella puolella enemmän vapaata tilaa kuin toisella? Tuntuuko huone hieman oudolta, kun astut taaksepäin ja katsot sitä?

 Tältä näyttää täydellinen Feng Shui -huone

Täydelliset Feng Shui makuuhuoneen säännöt

Esineiden epätasainen sijoittaminen sängyn kummallekin puolelle ei salli tasaista chi -virtausta huoneessa ja voi johtaa parisuhdeongelmiin sekä fyysisiin ja mielenterveysongelmiin. Kun suunnittelet huonetta, varmista, että sängyn molemmilla puolilla on yhtä paljon vapaata tilaa. Varmista kuitenkin, että on olemassa sisustuselementtejä, jotka ”maadoittavat” energiaa. Esimerkiksi kaksi yöpöytää tekee tempun, ja kaksi muuta samankokoista yölamppua takaavat pehmeän valaistuksen makuuhuoneessa. Ja jotain muuta tärkeää aloittelijoille Feng Shui -opetuksessa. Asiantuntijat suosittelevat pyöreän pöydän käyttöä neliön sijaan. Suorakulmaisen pöydän terävät reunat voivat pysäyttää chi -energian, “katkaista sen”. Se ei voi virrata esteettömästi huoneen läpi ja voi häiritä täydellistä unta ja sisäistä rauhaa. Mutta ehdottomasti haluat välttää sen, eikö niin?

 Feng Shui -huoneideoita tasapainoon ja harmoniaan huoneessa

Ideoita Feng Shui -huoneeseen

Johtopäätös: Nämä Feng Shui -huoneideat mahdollistavat tasapainon harmonisen makuuhuoneen luomisessa. Ne pitävät energian keskittyneenä ja tasapaino suhteessasi säilyy. Voit myös lukea tämän artikkelin jatkoa, josta löydät yhteiset virheet harmonisten Feng Shui -huoneiden suunnittelussa. ja saat käytännön vinkkejä tällaisten virheiden välttämiseksi.

Jos sängyn molemmilla puolilla on tarpeeksi vapaata tilaa, chi -energia voi virrata rajoittamattomasti huoneen läpi

Feng Shui makuuhuoneen sisustus

 Feng Shuin mukaan makuuhuoneesi on oltava viihtyisä ja kutsuva

Feng Shui makuuhuone viihtyisä ja kutsuva

 …. säteilee myös paljon harmoniaa ja rauhaa

Feng Shui makuuhuoneen ideoita harmonia

 Seuraa Feng Shui -huoneideoita ja luo unelmiesi makuuhuone!

Feng Shui makuuhuone Luo unelmiesi makuuhuone