Makuuhuoneen sisustus – 6 käytännön vinkkiä pienten huoneiden suunnitteluun!

Asuntomme koosta riippumatta useimmat meistä haluavat erillisen makuuhuoneen. Jopa hieman enemmän. Toivomme meille täysin varustettu makuuhuone, joka sisältää säilytystilaa, sivupöytiä ja muutamia muita yksityiskohtia sängyn vieressä. Voi kyllä, sen on myös näytettävä tyylikkäältä eikä liian tungosta.

Älä huoli, tämä on realistista ja voi toimia. Tässä on joitain hyvin toimivia strategioita.

Valkoinen sekoitettuna useisiin muihin väreihin

Emme voi lisätä valkoista maalia makuuhuoneeseen. Suurimmalle osalle asukkaista tämä tuntuu kuitenkin liian steriililtä ja tylsältä. Mitä voit sitten tehdä? Voit sekoittaa pastellisävyjä valkoiseen maaliin ja lisätä muutamia eri vivahteita. Parasta on esitellä kaksi niistä. Käytä yhtä väriä aksenttiseinäksi ja toista väriä muuhun. Voit sitten käyttää kolmatta väriä suurten markkinarakojen ja pienten alueiden luomiseen.

Neutraali väri saa pienen makuuhuoneen näyttämään paljon suuremmalta

makuuhuoneen kalusteet pastelliväreissä

Ohuet valkoiset verhot

Ohuet valkoiset verhot eivät yksinään riitä makuuhuoneen ikkunan suunnitteluun. Nämä on yhdistettävä kaihtimien tai muiden verhojen kanssa pimennykseksi. Mutta valkoisista verhoista, jotka on valmistettu kevyestä kankaasta, on suuri koristeellinen merkitys. Ne tuovat huoneeseen tiettyä keveyttä, mikä tekee siitä myös paljon leveämmän.

Ohuet valkoiset verhot antavat makuuhuoneelle raikkaan ilmeen

valkoiset ohuet verhot makuuhuoneen suunnitteluideoissa

valkoiset verhot makuuhuoneen kalusteet

Sisusta makuuhuoneet ja luo dramaattinen ulkonäkö

Kun suurennat pientä makuuhuonetta, voit käyttää paitsi visuaalisia, myös psykologisia temppuja. Dramaattinen muotoilu vie huomion tiiviydestä. Tyypillinen strategia olisi aksenttiseinä. Muita mahdollisuuksia ovat suunnittelukalusteiden käyttö ja minimalistisen muotoilun sekä muutamien tehokkaiden lisävarusteiden yhdistelmä. Anna suunnittelijan riippuvalaisimen tai tyylikkään muotoisen sohvan varastaa esitys huoneessa!

Geometriset hahmot seinillä luovat optisen harhan

Ideoita makuuhuoneen sisustamiseen

geometrinen seinä makuuhuoneessa

Anna sisä- ja ulkopuolisten rajojen hämärtyä

Kaunis näkymä ikkunasta on tilaisuus, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Sinun pitäisi luoda makuuhuoneen sisustus, joka hämärtää sisä- ja ulkopuoliset linjat. Ensimmäinen mahdollisuus olisi värien ja muotojen vastaavuus. Lisäksi minimalistinen, neutraali muotoilu ja suuret ikkunat voivat tuoda näkymän sisältä erityisen voimakkaasti.

Makuuhuoneen sisustus – päästät luonnon taloon hieman suurempien ikkunoiden kautta

makuuhuoneen kalusteet vihreänä

sckandischaischer -tyylinen makuuhuonevinkkejä makuuhuoneen sisustamiseen

Jätä mahdollisimman paljon kulutuspintaa

Nykyaikaisten sisustusstrategioiden avulla voimme laittaa seinälle käytännössä mitä tahansa. Tämä koskee sisustusta sekä säilytystilaa, valaistusta ja muita lisävarusteita. Ajattele erilaisia ​​käsitteitä, joilla on harmoninen vaikutus ja jotka jättävät mahdollisimman paljon juoksupintaa. Ehkä voit yhdistää parvisängyn ja käyttää alla olevaa tilaa vaatekaappiin tai muihin tarkoituksiin?

Makuuhuoneen kalustus – Taitettavat huonekalut toimivat hyvin pienessä tilassa

kuinka pieni makuuhuone voi näyttää isolta

kokoontaitettava sänky makuuhuoneeseen

Peilit ja valaistus

Loppujen lopuksi haluamme, että käytät taitavasti Pohdi ja motivoida huoneen valaistusta. Pelkästään tämän avulla voit saada makuuhuoneen näyttämään paljon suuremmalta ja miellyttävämmältä. Peileillä on joka tapauksessa tämä kyky. Mitä pienempi määrä ja suurempia yksittäisiä kappaleita, sitä voimakkaampi vaikutus. Taitavasti käytetyt valot valaisevat huoneen ja poistavat hämärän kaukaisista kulmista. Tämä tekee makuuhuoneesta heti suuremman ja miellyttävämmän.

Kaappi, jossa on suuri peiliovi, olisi toinen älykäs idea pienen makuuhuoneen optiseen laajentamiseen

ideoita pienen makuuhuoneen sisustamiseen

peili pienessä makuuhuoneessa