Vihreät huonekasvit ja lääkekasvit, joilla on positiivinen vaikutus uneen

On edelleen kiistanalaista, voitteko saada kasveja samaan huoneeseen, jossa nukutte. Jotta uni olisi lempeä ja riittävä, tarvitset tuoreet vuodevaatteet ja hyvin tuuletetun huoneen. On viherkasveja ja lääkekasveja, jotka eivät häiritse unta ja jopa takaavat täydellisen rentoutumisen. Tänään haluaisimme käsitellä tarkasti tämän tyyppisiä kasveja ja jättää kevään kaltainen jälki uuden kauden alussa.

Sinulla voi olla jo näitä ruukkukasveja parvekkeellasi tai portaassa etkä edes tiennyt niiden vaikutuksista tähän asti. Jos sinulla on kasveja kotona, sinun on vain vaihdettava niiden paikka ja jos et – voit saada ne rautakaupasta viikonloppuna.

Yleinen sääntö on, että kasvien tai elektronisten laitteiden ei pitäisi etsiä mitään makuuhuoneesta. Jos kuitenkin kärsit levottomuudesta ja stressistä eikä sinulla ole varaa säilyttää laitteita muualla, alla luetellut kasvit tulevat peliin.

Monet vihreät huonekasvit voivat parantaa elämäämme ja kerromme kuinka

vihreät huonekasvit lääkekasvit jasmiinitrio

Todelliset kasvit rikastavat huoneilmaa valtavasti

vihreät huonekasvit lääkekasvit vihreä lilja

Kasvit, kuten hamppu, muratti tai aloe vera, puhdistavat huoneilman luonnollisella tavalla ja parantavat siten elämänlaatua

vihreät huonekasvit Heilkráeuter einbaltt

Kun laventeli on makuuhuoneessa, löydät rauhan ja hiljaisuuden ja nukut syvemmälle ja levollisemmin

vihreät huonekasvit lääkekasvit laventeli pensas

laventeli

Voit jo lukea laventelin ominaisuuksista verkkosivuiltamme. Kukkien sisältämä luonnollinen eteerinen öljy alentaa hellävaraisesti verenpainetta ja rauhoittaa sykettä. Laventelin tuoksu vaikuttaa myös verenkiertoon ja vähentää kehon stressiä. Joten löydä tilaa pienelle laventelipannulle makuuhuoneessa ja tarkista vaikutukset itse.

vihreät huonekasvit lääkekasvit einbaltt laventeli

Jasmiini

Yleensä jasmiinin herkät kukat upealla tuoksullaan voivat ajaa pois synkät ajatukset. Vaikka jasmiinin tuoksun vaikutusta kuvataan virkistäväksi, havaitaan silti, että tuoksulla on rauhoittava vaikutus hengitykseen ja sydämeen. Monien tutkimusten mukaan unen pitäisi tulla paljon syvemmäksi ja rauhallisemmaksi, kun ilma on täynnä jasmiinin tuoksua.

Jasmine ajaa pois sameat ajatukset ja antaa rauhan 

vihreät huonekasvit lääkekasvit jasmiini

Rosmariini

Vaikka rosmariini on tutumpi keittiöstä ja sitä käytetään yleisimmin mausteena, tuoksuvalla kasvilla on paljon enemmän ominaisuuksia. Eteeristen öljyjen tuoksu vahvistaa hermostoa ja kannustaa keskittymään. Joten voit nukahtaa paljon paremmin ja nopeammin selkeillä ja hyvin järjestetyillä ajatuksilla.

ruukut vihreät huonekasvit lääkekasvit

Keulahamppu

Tämä kasvi sopii todella hyvin makuuhuoneeseesi. Se ei vain näytä hyvältä, vaan suodattaa ilmaa ja tuottaa tuoretta happea sinulle koko yön.

Varoitus! Korosta kasvi, jos sinulla on astma.

vihreät huonekasvit lääkekasvit jasmiini vihreä lilja

Vihreä lilja

Vihreä lilja näyttää olevan ihmekasvi niin kauan kuin se on suljettu. NASA raportoi, että vihreä lilja voi puhdistaa ja puhdistaa jopa 90% sisäilmasta. Lisäsuodattimia tai muuta apua ei tarvita.

Chlorophytum comosum variegatum

vihreät huonekasvit lääkekasveja muratti kukkaruukku

muratti

Ivyllä saat luonnollisen viheriön huoneessa ja ilmanpuhdistimen samanaikaisesti. Kasvi on helppo hoitaa, mutta myös erittäin myrkyllinen. Pidä pikkulapset ja lemmikit poissa paikasta, jossa pidät kukkaruukkua muratin kanssa.

vihreät huonekasvit lääkekasvit muratti

Aloe vera

Kasvi liittyy enemmän luonnonkosmetiikkaan ja kauneudenhoitotuotteisiin, mutta mitä mieltä olet kauneusunesta? Aloe veran mehevät lehdet sieppaavat ilmassa olevat haitalliset aineet ja antavat meille paremman ja rauhallisemman unen.

vihreät huonekasvit lääkekasvit aloe vera

Gardenia augusta, lähikuva valkoisista kukista ja tummanvihreästä lehdestä

Gardenia

Etkö koskaan ajatellut, että suosikkisi huonekasvi voisi vaikuttaa myönteisesti unesi laatuun? Laita kukkaruukut makuuhuoneeseen ja muodosta sitten arvio.

vihreät huonekasvit lääkekasvit gardenia

valerian

Oletko haaveillut tuntikausia rauhallisesta unesta pitkään? Kokeile sitten luonnollisia korjaustoimenpiteitä, joita on jokapäiväisessä elämässä. On tieteellisesti todistettu, että valerian -kasvin vaikutukset tuntuvat heti makuuhuoneessa.

Opi lisää kotisi huonekasveista ja ympäröi itsesi niillä, jotka voivat parantaa elämänlaatua.

vihreät huonekasvit lääkekasvit valerian

vihreät huonekasvit lääkekasvit

vihreät huonekasvit lääkekasvit utare vihreä lilja

vihreät huonekasvit lääkekasvit rosmariini

vihreät huonekasvit lääkekasvit kuivatut