Hyviä vinkkejä olohuoneen sisustamiseen

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustus vihreä nahkainen nojatuoli pöytälampputyynyt

Valitse värit

Huoneen sisustaminen on sama kuin ruoanlaitto: tarvitset laadukkaita avainraaka -aineita pohjalle ja sopivan maun, jotta se olisi ikimuistoinen. Olohuoneessasi tai missä tahansa kodin huoneessa kestävät huonekalut ovat hienovaraisia, kun taas värit ja tekstuurit lisäävät makua.

Ennen uudelleensuunnittelua tämä olohuone oli riittävä, mutta tylsä. Suunnittelija Elaine Griffin asetti sohvan pisin ikkunan eteen, mikä todella helpottaa liikennettä.

Hyödyllisiä ideoita olohuoneen sisustamiseen

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustusverhot seinälevy pöytävalaisin punainen

Hallitse symmetrian taidetta ja luo huoneeseen valmis ja täydellinen ilme. Ikkunan molemmilla puolilla on seinälevyt ja vastaavat sohvan vieressä olevat sivupöydät ja lamput. Lisävarusteet toimivat “visuaalisina rajoina”, joten tyylikkäästi verhoiltu sohva ja ikkunat näyttävät silmiinpistäviltä.

Loputon ja trendikäs

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen koristekangaspäällysteiset sohvatyynyt

Valitse huonekalut, jotka ovat aina ajan tasalla, ja lisää houkuttelevia aksentteja, jotka ovat nyt trendikkäitä ja moderneja. Tyyli ja suuntaukset muuttuvat, kun perinteinen sohva, tuoli tai ruokapöytä sekoittuu erilaisiin yksityiskohtiin, lisävarusteisiin ja tekstuureihin.

Kuvassa on kangasverhoiltu sohva, jossa on paljon värikkäitä heitotyynyjä. Myöhemmin nämä tyynyt voidaan siirtää muilla, hyvin erilaisilla. Taitava muotojen ja kokojen yhdistelmä tarjoaa yksilöllisyyttä ja nykyaikaista luonnetta.

Jos haluat käyttää monenlaisia ​​värejä, valitse vain yksi tyyppi tai luokitus, kuten – koristelu jalokivillä, pastellivärit tai, kuten tässä on esitetty – rohkeat kirkkaat värisävyt.

Yhdistä eri malleja

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustuskuvion rikkaat koristetyynyt

Kuvioidut tekstuurit kaunistavat tunnelmaa ja luovat miellyttävän ilmapiirin huoneeseen. Sen lisäksi, millaisia ​​kuvioita yhdistät – perinteisistä raidoista kukkakuvioihin geometrisiin malleihin ja motiiveihin – on muutamia perusnäkökohtia. Sekoita suuria, keskikokoisia ja pieniä kuvioita, jolloin ne näyttävät erittäin hyviltä yhdessä. Etsi kuvioita, jotka sopivat hyvin huoneen värimaailmaan. Kuvioidut heitotyynyt ja verhot ovat loistava alku, koska ne voivat määrittää huoneen muut kuvioita.

Sohvapöytä, jossa on alempi hylly

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustamiseen sohvapöydän hyllyt

Kun valitset olohuoneen huonekaluja, harkitse niiden toimintaa ja yhdistä rohkeasti. Tässä sohvapöydässä on alempi hylly, johon voit tallentaa kirjoja, kun taas seuraava pöytä on yksinkertaisesti koristeellinen ja moderni.

Olohuone on tietysti paikka, jossa voit levätä ja rentoutua. Etsi tällaisia ​​tapoja muuttaa funktio muotoon.

 Vaaleat pastellivärit – herkkä, vaalea seinäväriViileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustusverhot maalaukset seinäLihavoitu, kylläinen tekstuuri olohuoneessa  Cool-living-vinkit-olohuone-sisustus-maalaus-nojatuoli-sohva-nahka-värikäs Vihreäksi maalattu metallinen jakkara toimii sivupöytänä Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustusjakkara, joka on maalattu vihreäksi Yksinkertainen valkoinen sivupöytä, koristeltu värikkäillä aksentteilla Viileitä olohuoneen vinkkejä olohuoneen sisustus viereisen pöydän muotoisia maljakoita

Avoimet seinähyllyt keltaisella – kotikirjasto

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen sisustushyllyt kirjat keltainen

Älä käytä vain tarjoilulautoja ruokailutilassa

Viileitä asumisvinkkejä olohuoneen koristeluun tarjoilulautoja kukka maljakko kirjoja Koristele seinät maalauksilla Viileitä olohuoneen vinkkejä olohuoneen sisustuspöytävalaisin valkoinen lampunvarjostin