Kukkien merkitys ja symboliikka Feng Shuin mukaan purettu

Kaikki kukkien ystävät tietävät hyvin, että kukilla on merkitys ja symboliikka. On aina hyödyllistä tietää nämä pienet salaisuudet ja siten järjestää kukat kotona parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän päivän artikkelissa yritämme tutkia syvemmin kukkien merkitystä, selittää niiden symboliikkaa ja paljastaa joitain salaisuuksia. Teemme tämän tunnettujen Feng Shui -sääntöjen mukaisesti, jotta et kirjaimellisesti voi mennä vikaan suosittujen huonekasvien kanssa. Me kaikki rakastamme kukkia, mutta joko tiedämme tarpeeksi niiden Feng Shui -voimasta tai emme mitään. Mihin ryhmään sinä kuulut?

 Jokainen orkidea huokuu luonnollista armoa.

Kukat Merkitys kirkas violetti orkidea

Planeetallamme on tuhansia hämmästyttäviä kukkia, ja voit käyttää mitä tahansa kaunista kukkaa turvallisesti koristeena tuodaksesi kotiin hyvää Feng Shui -energiaa. Syy, miksi haluamme tarkastella vain muutamaa, on se, että olemme vuosien ajan tutkineet niiden kukkien merkitystä ja symboliikkaa Feng Shui -sääntöjen mukaisesti.

Siksi olemme valmiita jakamaan fiksuja vinkkejä niiden käyttöön.

Feng Shuin mukaan pionit säteilevät vahvaa positiivista energiaa, jota voidaan verrata vain ruusuihin.

Feng Shui -kukat tarkoittavat värikkäitä pioneja lasipurkissa

Lyhyesti sanottuna! Joten mennään suoraan kukkien merkityksen ja symboliikan feng shui -olemukseen. Suuri kysymys tässä on, mikä on erityistä kukissa ja miksi me kaikki rakastamme niitä niin paljon?

Feng Shui -filosofian mukaan kukat tuovat mukanaan kukinnan, sydämen avautumisen, ilon ja haavoittuvuuden energiaa. Nämä ovat yleismaailmallisia arvoja, joita me ihmisinä tarvitsemme kiireesti hyvinvointimme vuoksi. Kukat osoittavat meille ainutlaatuisen armonsa ja monissa tapauksissa heidän sanoinkuvaamattoman kauneutensa ja, kuten kaikki luonnossa, ovat uskollisia olemukselleen. Ne myös opettavat meitä elämään hetkessä ja osoittavat meille joka päivä, että kukan uskomaton kauneus on hauras eikä voi kestää ikuisesti.

 Kukkiva kirsikkahaara tuo toivon ja onnen tunteen taloon.

Kukat Merkitys Feng Shui

Tämän päivän postaukseen olemme valinneet 4 suosittua kukkaa, joiden merkitys ja symboliikka on peitetty monilla salaisuuksilla. Ennen kaikkea nämä ovat salaisuuksia, joita on käytetty vuosisatojen ajan tiettyjen energioiden tuottamiseen ja säilyttämiseen elämässä. Katsotaanpa nyt näitä kauniita kauneuksia yhdessä kerrallaan.

 Orkideat lisäävät sisäistä harmoniaa perhe -elämässä.Feng Shui -kukat merkitsevät orkideoita ruukuissa

  • Kukat merkitys ja symboliikka orkideat

Onneksi löydämme näitä eksoottisia kauneuksia nykyään lähes jokaisesta kukkakaupasta. Maailmassa on yli 26 000 orkidealajia. Orkidea on epäilemättä suosikki kukkasymbolimme Feng Shui -luettelossa!

Vanhimmat Feng Shui -kukat tarkoittavat, että orkidea on hedelmällisyyttä, usko tai älä. Orkideat  symboloivat myös puhtauden ja täydellisyyden energiaa. Väristä riippuen eksoottinen kauneus tuo taloon lisää ilon, luovuuden ja intohimon energiaa.

 Feng Shuin mukaan orkideat tuovat taloon iloa, luovuutta ja intohimoa.

Kukat Merkitys Feng Shui Orkideat

Jos haluat saada siivousvoimaa kotiisi Feng Shuin mukaan, sinun tulee ensin orientoitua orkideoiden väriin. Esimerkiksi vaaleanpunainen tai koralli -oranssi orkidea tuo intohimoa ja luovuutta taloon. Joten se voi olla erinomainen lääke rakkaudellesi ja avioliitollesi sekä vahvistaa bagua -aluettasi.

Valkoinen orkidea koristaa huonetta kirkkauden, rauhallisuuden, täydellisyyden ja rauhan tunteella, ja se voi olla loistava lisä rakkaillesi ja vahvistaa bagua -aluetta urallesi.

 Feng Shuista riippuen pionit säteilevät herkkää energiaa, joka edistää omaa aistillisuutta.

Feng Shui -pionit säteilevät herkkää energiaa ja rohkaisevat omaa aistillisuuttasi

  • Feng Shui -kukat tarkoittavat pioneja

Maailmassa ei ole naista (ainakaan en ole vielä tavannut yhtäkään!) Kuka ei rakastaisi pioneja. Näissä ainutlaatuisissa kukissa on jotain uskomattoman aistillista ja parantavaa, niiden tukahduttavasta tuoksusta niiden mehevään kukan muotoon. On parempi olla hiljaa loputtomasta vaaleanpunaisen ja valkoisen vivahteesta.

Pioneilla on erittäin vilpitön ja avoin energia, järkkymätön puhtaus ja lempeä ilo. Kaikilla näillä pionien ominaisuuksilla on parantava vaikutus sieluumme. Kukkiva pioni säteilee herkkää energiaa, joka rohkaisee ihailemaan ja arvostamaan omaa aistillisuutta. Se on puhdas, vaaraton ja avautuu upeasti.

 Feng Shuin mukaan pionit ovat rakkauden ja avioliiton symboli.

Pionit Feng Shui symboli rakkaus avioliitto kukat merkitys

Yllä oleva tekee pionien kukkien merkityksestä ja symboliikasta erityisen mielenkiintoisen. Ilmeisesti Feng Shuin mukaan se on rakkauden ja avioliiton symboli. Koska kukkivat pionit ovat hyvin vietteleviä, klassinen Feng Shui -filosofia ei suosittele näiden upeiden kukkien sijoittamista vanhemman parin makuuhuoneeseen. Silti sinun on käytettävä omaa harkintaasi erottaaksesi tietyn esineen energian sen kulttuurisista stereotypioista tai pelkoon perustuvista ennusteista.

Kukkivat pionit näyttävät vietteleviltä.

Feng Shui -kukat tarkoittavat kukkivia pioneja houkuttelevasti

Ihmisinä ymmärrämme edelleen melko rajallisesti, mitä rakkaus todella on (ja kuinka tärkeää on säteillä aistillisuuttamme). Ei siis ole ihme, että vanhat Feng Shui -koulut tulkitsevat pionien kukkasymbolian tällä tavalla ja että näillä kukilla on melko huono maine.

Haluamme lisätä jotain mielenkiintoisempaa. Suloista pionia pidetään yhtenä vanhimmista viljellyistä kukista, ja sen energiaa voidaan verrata ruusun energiaan. Villi vapauden ja aistillisuuden tunne on ainutlaatuinen pionin kukka -merkityksessä. Tämän suloisen kukan parantava energia on voimakasta. Punaisten ja valkoisten pionien juuria käytetään jopa kiinalaisessa lääketieteessä, ja niitä arvostetaan parantavista ominaisuuksistaan.

 Voit nähdä luonnon täydellisyyden kukkivassa kirsikkahaarassa, mutta vain jos tarkastelet tarkasti.

Kukat tarkoittavat Feng Shuin kukkivaa kirsikkahaaraa luonnon täydellisyyttä

  • Kuinka kirsikankukkia pitäisi tulkita Feng Shuin mukaan??

Kyse ei ole vain Feng Shui -kukan merkityksestä ihanan kukkivasta ja hellästi tuoksuvasta kirsikkapuusta. Alla kirjoitettu koskee myös kukkivia luumu-, omena- ja persikkapuita sekä koirapuita. On jopa tieteellisesti todistettu, että kukkivan hedelmäpuun näkeminen herättää syvän toivon ja onnen tunteen ihmisen sydämessä kuin mikään muu kuva. Säteilevä energia luo tämän vaikutuksen – kukkivat puut ja pensaat ennustavat kylmän kauden päättymistä ja osoittavat, että kevät tulee pian. Tätä voidaan pitää myös lupauksena rikkaasta hedelmällisyydestä ja runsaasta tuoreista hedelmistä.

 Tämä haara on peitetty pienillä, lempeillä ja kauniisti tuoksuvilla kukilla.

Feng Shui -symboli rakkauden julistus

Pienten, lempeiden ja tuoksuvien kukkien peittämien puiden oksien näkeminen on todella parantava näky. Se on lupaus ikuisesta elämästä ja sydämen ikuisesta energiasta. Feng Shuin mukaan kuva kukkivista hedelmäpuiden oksista tulkitaan rakkauden julistukseksi ja sitä käytetään myös mielenterveytemme korjaamiseksi. Vaikka kotonasi ei aina ole kukkivia oksia, suosittelemme käyttämään kuvia ja maalauksia kukkivista puista seinäkoristeina. Tällä tavalla voit tuoda raikkaan, uuden ja onnellisen energian, joka on täynnä toivoa ja elinvoimaa neljään seinään.

 Lootuskukka edustaa puhtautta, täydellisyyttä ja henkistä mestaruutta.

Lootuksen kukka Feng Shui -symboli

 – Mitä lootuskukka tarkoittaa??

On helppo ymmärtää, miksi lootuskukkaa pidetään puhtauden, täydellisyyden ja hengellisen mestaruuden symbolina Feng Shuissa. Olemme kaikki kuulleet lootuskukan vahvuudesta. Juuret syvälle mutaan, lumpeet avautuvat veden pinnalle. Se näyttää harmonisen kukan, joka on ainutlaatuinen luonnollisessa kauneudessaan.

Vesililja ilmaisee parhaiten luonnon alkuperäisen kauneuden.

Vesililja feng shui -kukat tarkoittavat luonnon alkuperäistä kauneutta

“Ei mutaa, ei lootusta” on tullut suosittu lause. Tämä auttaa rohkeasti selviytymään elämän vaikeuksista. Se vahvistaa myös uskoa siihen, että kaikki voi johtaa täydellisyyteen. Lootuskukka on hengellisen kurinalaisuuden, uskon ja täydellisyyden symboli, ja sitä kuvataan usein monissa buddhalaisissa maalauksissa.

 Mitä ajattelet, kun katsot sitä?

Lootuskukka Feng Shui -kukat tarkoittavat täydellisyyttä luonnossa

Kun sisustat kotiasi tuoreilla kukilla, Feng Shui -sääntöjen pitäminen mielessä on aina hienoa. Tietenkin on myös monia muita tapoja käyttää tiettyjä kukkasymboleita sisustuksessasi. Voit etsiä kauniita valokuvia, taideteoksia ja tekstiilejä, joissa on kukkakuvioita. Käytä siis kukkatapettia, maljakoita, joissa on tuoreita leikkokukkia, ja muita koriste -elementtejä, jotka uudistavat kotisi energiaa. Siksi mielestämme on aina hyödyllistä tietää suosittujen kasvien kukka -merkitys, selvittää Feng Shui -symboliikka ja elää onnellisesti ja täysin sopusoinnussa.

 Tuo luonnon kauneus omaan kotiisi!

Orkideoiden luonnollinen kauneus kotiin tuo merkityksen Feng Shui -kukille

 Pionit tuoretta tuoksua varten kotona.

Feng Shui -kukat tarkoittavat pioneja, jotka tuovat raikkaampaa tuoksua kotona

 Lääke mielenterveyteemme!

Feng Shui kukkia

 Kukkivat kirsikkapuut ovat valokuvaajien suosikkiesineitä.

 Puhdas luonto alkuperäisessä täydellisyydessään!

Lootuskukka tarkoittaa Feng Shui -kukkia

 Elä harmoniassa itsesi ja luonnon kanssa!

Feng Shui -kukat tarkoittavat harmoniaa itsesi ja luonnon kanssa Orkidea kylpyhuoneessa