Suunnittele olohuone uudelleen – huonekalut, muotoilu, sisustusideat

Olohuoneen huonekalusuunnittelu suunnittelee käteviä sisustusideoita

Olohuoneen uusiminen vähemmän resursseja käyttäen

Tänään keskusteltu olohuoneen muutos maksoi noin 270 euroa. Värillinen muotoilu sai inspiraationsa jo huoneessa olevista esineistä. Lopulta sinulla oli olohuone, jossa oli “WOW -vaikutus”. Gibson on tämän esimerkin ideoiden kirjoittaja

Olohuone, joka vaatii työtä

Suunnittele olohuone uudelleen

Suunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen sohvatyynyjen pöydälle

Lehtien kauniit mallit herättävät nopeasti kateuden kaikissa ihmisissä. Mutta itse asiassa tämän ilmeen tuominen kotiin on paljon helpompaa kuin luulet.

Kyse on viimeisestä kosketuksesta. Tässä esitetyssä huoneessa valkoisen kankaan voimakas vaikutus tulee omakseen. Pääosat ovat neutraaleja, joten voit mennä mihin tahansa suuntaan koristeen läpi.

Pienellä rahalla ja monilla ideoilla huone on muutettu upeaksi.

Olohuoneen muuntamisen tulos

Suunnittele olohuoneen kalusteet uudelleen pöydälle värikkäitä tekstuureja

 Värit, kuviot ja läpinäkyvä sohvapöytä ovat muuttaneet tämän ruskean laatikkomaisen huoneen asuintilaksi. Ylisuurissa kehyksissä oleva valokuva on pöydän yläpuolella ja auttaa luomaan tasapainon ikkunoiden välille.

Gibson korosti 2 dollarin matolla korostamaan sohvapöydän yksityiskohtia ja ryhmitti valkoiset astiat pöydän loppuun. Hän suosittelee tuona aikana kerättyjen esineiden luettelointia.

 6 vinkkiä olohuoneen muuttamiseen, joita sinun on ehdottomasti noudatettava

Suunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen kuvioidulla tyynypöytävalaisimella

1. Kaikki huone tarvitsee hieman enemmän elämää. Voit lisätä hieman enemmän värejä ja kuvioita selvästi henkilökohtaisempaan ulkonäköön.

Kirjanäyttely – fiksuja sanontoja

Suunnittele uudelleen olohuoneen huonekalut suunnittelee kirjoja lukunurkkaukseksi

2. Rinnastus: Keltainen lanka lisää väriä sohvapöytään ja muuttaa sarjan kirjoja ja kauko -ohjaimen järjestetyksi asennukseksi.

Kuvassa ruusuja kuvakehyksissä

Suunnittele uudelleen olohuoneen huonekalut suunnittelee kuvakehykset ruusut kuvassa

3. Ajattele suuria!

Gibson otti valokuvan pionista- Hän painoi sen isokokoisena ja laittoi tämän kuvan seinälle. Voisi siten saavuttaa houkuttelevan vaikutuksen melkein minimaalisilla rahasijoituksilla.

Metallinen pöytärakenne ja lasitaso

Suunnittele uudelleen olohuoneen huonekalut suunnittelee pöytälasi metallirakenne

4. Niin kirkas kuin se tulee

Gibson korvasi neliömäisen sohvapöydän Ikean lasi- ja metalliaarteella. Hän piti alhaista hintaa alle 60 eurolla laadusta uskomattomana.

Kirkkaat, leikkisät värit olohuoneessa

Suunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen kirkkailla väreillä

5. Tee ostoksia kotoa käsin

Näetkö sinisen lampun? Se oli inspiraatio Gibsonille, mutta hän ei halunnut painavaa valkoista lampunvarjostinta. Hän löysi toisen liinavaatteen viereisestä huoneesta ja käytti sitä sinisellä pohjalla.

 6. Peitä sinut

Gibson halusi tehdä olohuoneen kulmasta elävämmän. Hän on kiinnittänyt takin pöydän reunoihin. Voit nyt säilyttää muita esineitä alla.

Maalaismainen ja värikäs olohuoneessa

Olohuoneen huonekalut suunnittelevat uudelleen mukavat pöytäpuiset maalaismaiset kalusteet  Moderni, tyylikäs valolamppu – pienet design -sohvapöydätSuunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen kaarivalaisimellaIloinen raidallinen suuri kulmasohva – kirkkaita värejä kaikkialla huoneessa  Suunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen kuvioidulla raidallisella värikkäälläErilaisia ​​värikkäitä, kuvioituja tyynyjä  Suunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen tyynyillä värikkäitä verhojaOranssi samettisohva on silmiinpistävä tässä valoisassa olohuoneessa – mustavalkoinen matto, jossa on chevron -kuviot Suunnittele olohuoneen huonekalut uudelleen oranssilla sohvatyynyillä