Vinkkejä retro -ilmeeseen olohuoneessa

retro -ilme olohuoneessa kardinaali punainen sohva ja lattiavalaisin

Vinkkejä retro -ilmeeseen olohuoneessa

Retro -ilme on 1950–1970 -luvun tyyli, jolle on ominaista ennen kaikkea rohkeat muodot, geometriset kuviot ja kirkkaat väriyhdistelmät. Pop Artin syntymävuosien muotoilua käytetään yhä uudelleen muotitrendeissä.

Retro -ulkoasusta on tullut olohuoneen suunnittelussa.

Tyyliä ei käytetä pelkkänä kopiona, vaan yhdistettynä klassiseen asuintilaan. Huone, joka on sisustettu vain retroelementteillä, näyttäisi vain värikkäältä museolta. On parempi asettaa tehokkaita aksentteja tyyliin. Tämä toimii niin hyvin, koska retro -ilme modernin elinympäristömme lähtökohtana voi tarjota kaikille nykyaikaisille kalusteille tuntemattoman asun.

Ripaus siirtomaa -tyyliä

retro -ilme olohuoneessa pehmeä verhoiltu design -sohva

Retro eleganssia

retro -ilme olohuoneen kellossa siirtomaa -tyylillä

Tuttu vanhaan aikaan

retro -ilme olohuoneessa kukkakuvio tapetti

Perusvinkki on: retroelementtejä pitäisi löytyä asuintilan suunnittelun useilta tasoilta, mutta niitä käytetään vain “lainauksena”.

Nostalgia tyyliin

retro -ilme olohuoneessa pyöreillä kuvioilla

4 vinkkiä keskipisteisiin

Vinkki 1

Tarkennuspisteet voidaan luoda erityisen ytimekkäästi seinäkoristeiden avulla. Pop -taiteesta ei todellakaan puutu hienoja kuvia, mutta yksi Korosta galleriaa kotona on ehdottomasti Andy Warholin Monroe Diptych. Tässä on kolme ominaisuutta: silkkipainatus, epätavalliset väriyhdistelmät ja elokuvahistorian kuvake.

Ajaton ja ylpeä

retro näyttää olohuoneessa nainen hattu

Vinkki 2

Seinällä olevaa julistetta voidaan käyttää myös tehokkaasti lavastamaan mustavalkoisia nostalgisia aiheita.

Nostalgia tyyliin

retro -ilme olohuoneessa äiti ja lapsi

Vinkki 3

Verhot, joissa on geometrisia kuvioita ikkunassa, luovat välittömästi tunteen, että heijastetaan muutaman vuosikymmenen taakse.

Vinkki 4

Silmiinpistävin vaikutus avautuu seinälle, joka on kokonaan peitetty retrotapeetilla.

Värikäs ja viihtyisä

retro -ilme olohuoneessa pyöreä kuvio

Retrotyyliset huonekalut

Mitä tulee huonekaluihin, 1950-luvun munuaisen muotoiset pöydät ja seuraavien vuosikymmenten muoviset istuimet ovat ensimmäinen valinta retrokalusteisiin. Jokainen, joka haluaa yhdistää tämän ajan eri muodot yhteen sisustusesineeseen, on suositeltavaa käyttää kukkapenkkiä (mieluiten bambusta).

Vintage-seinäkello katseenvangitsijana

retro -ilme olohuoneessa puulattiat ja vintage -seinäkello

Kaltevat, kartiomaiset tukiosat, keraamiset levyt ja kaarevien muotojen ja suorien viivojen välinen kontrasti tarjoavat mallikuvan ajasta. Toinen kultti -esine on puhallettava “Blow” -nojatuoli, joka on nyt saatavana uudelleen uudistettuna. Tumma puu, nahka ja kromi viimeistelevät retrospektiivisen tilavaikutelman.

retro -ilme olohuoneen vitriinissä, joka on valmistettu vaaleasta puusta