Hvordan laver man ingefær kylling opskrift?

Er du en, der virkelig er vild med kylling og dens forskellige opskrifter? Elsker du virkelig kylling og vil bryde monotonien ved at spise det samme tilberedning hver dag igen og igen? Hvis du leder efter et par lækre opskrifter til kogning af kylling sammen med at genskabe en masse fordele, så er det bedste at gøre, at kende opskriften på ingefærkylling. Det er en af ​​de mest aromatiske og velsmagende kyllingopskrifter, som du kan prøve en gang imellem at forbedre smagsløgene.

For dem der elsker at lave mad og prøve nye opskrifter, er ingefær kylling en af ​​de bedste muligheder at prøve. Her er en af ​​de nemmeste måder, du kan tilberede den på. Denne vejledning nedenfor hjælper dig. Alt du skal gøre er at følge hver vejledning på en velplanlagt måde.

Sådan laver du ingefær kylling opskrift

Du søger efter en let ingefær kylling opskrift ender her. Her er trin-for-trin instruktion om, hvordan man tilbereder ingefær kylling.

Ingredienser påkrævet:

 1. Kylling: 1 kg.
 2. Tomater: 4, hakket.
 3. Mælk: 1 kop.
 4. Rødt chilipulver: 1 spsk.
 5. Salt: at smage til.
 6. Gurkemejepulver: ½ tsk.
 7. Korianderfrø: 1 spsk.
 8. Ingefær: 100 gram skåret i skår.
 9. Olie: ¾ kop.

Fremstillingsmetode:

 1. Tilsæt tomaterne og mælken i en blender og blend det til en glat og fin væske, mens der sikres, at der ikke er tomater i stykker. Lad dette stå i blenderen indtil videre og gå videre til resten af ​​arbejdet.
 2. Kom olien i en gryde og varm den godt.
 3. Steg kyllingen i gryden, indtil den bliver hvid.
 4. Når kyllingen er stegt, tilsættes lidt salt efter smag og fortsætter med at koge den, indtil kyllingen bliver lyserød.
 5. Tilsæt det røde chilipulver, korianderfrøpulver og gurkemejepulveret til kyllingen. Sørg for at blande det godt for at sikre, at kyllingen er dækket godt med krydderierne.
 6. Når dette er gjort, skal du tilføje tomat- og mælkeblandingen til gryden.
 7. Tilsæt cirka 1½ kopper vand i den samme blender, og bland vandet godt for at tage al tomatens pasta og hæld dette vand i gryden.
 8. Forøg nu flammen og bring hele karryen i kog. Tilsæt den hakkede ingefær. Dæk gryden til, og lad den stege yderligere ved middel varme.
 9. Sørg for at røre kyllingen af ​​og til for at forhindre, at den klistrer til bunden, indtil kyllingen er kogt og blandingen er tyknet lidt.
 10. Fjern nu dækslet og lad det ekstra vand blive reduceret ved at koge det på høj flamme. Du ved, om karryen er tilberedt, når saucen tykner godt, og olien forlader blandingen. Denne ingefærkylling er klar til at blive serveret varm.

Sørg for at servere ingefærkarryen med enten brød eller med varme rotis som en perfekt kombination.

Tips at huske:

 1. Sørg for, at kyllingen er varm, når den serveres, ellers mister den smag og aroma.
 2. Rotis eller brød skal også være varmt for en forbedret smag. Dette ville være en ideel kombination til ingefær kylling curry indisk stil.
 3. Brug frisk kylling til at forberede retten til et godt helbred og ideel smag.
 4. Sørg for, at du altid er der for at blive ved med at røre kyllingen, når den koger, for at undgå brændende lugt eller smag.
 5. Ingefær skal også være frisk for at få den maksimale aroma og smag af dette vidunderlige naturprodukt.

De kyllingestykker, du vælger, gør en forskel for smagen. Kyllingelår er mere velsmagende end brystet og også saftige. Du kan også vælge at lave dette med udbenet kylling, og du skal bare følge denne nemme ingefær kylling opskrift. Alternativt kan du parre denne ret med stegte ris eller nudler. Denne velsmagende ingefærkylling er en ret, der skal laves, og den tager mindre end 45 minutter. Den er frisk, sund og velsmagende end din lokale kinesiske takeaway.

Billedkilde: Shutterstock


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80