9 gyönyörű és stílusos észak -indiai frizura

Mindig bízzon egy indiánban, hogy hibátlanul hajtsa végre a legbonyolultabb szépségtippeket és trükköket, és mégis olyan szépnek tűnjön, mint valaha. India gazdag örökségének része a kiterjedt hajviselet, ha nem más. Most India legjobb része a kultúra különböző szegmensei, amelyek megfelelnek ennek az egy térhez kötött országnak. Ahol a déli indiánok elégedettek hosszú díszes fonatukkal és selymes fehér és arany szárijukkal, ott még egy felfedezésre váró kultúra van, amely alapvetően a különböző gazdagodott északi indiánokról beszél. A rengeteg ruházat és konyha közül a leggyakoribb észak -indiai frizurákkal kezdjük.

Legújabb és legjobb észak -indiai frizurák:

Nézzük meg a legjobb 9 észak -indiai frizurát.

1. A fonott tekercselés:

észak -indiai frizurák

A fonatok valószínűleg a legelterjedtebb frizurafúziók, amelyek valaha is léteznek, és a legtöbbet kihasználva ebből a felfogásból, a legelső frizura itt gyönyörű fonott kontyot tartalmaz, de a konty befejezésének bonyolult elemeit érdemes megemlíteni. Kezdje azzal, hogy elvágja a tincs egy részét elölről, majd francia fonja be egészen a haj közepéig. Most egyenként tekerje fel a hajdarabokat, és tűzze vissza őket.

2. A hátsó ütés:

észak -indiai frizurák2

Ez egy másik gyakori hajformázási forma északról, ahol a végén lévő kontyot gyakran egy kis dudor vezeti fel a haj középső részén. A haj megkötése előtt hagyjon néhány tincset az elülső szabadon esésből, és kezdje el a dudorral, amely végül az alacsony kontyot követi.

3. A Wedding Night Look:

észak -indiai frizurák3

Az esküvők egy indián számára mindig olyan extravagánsak, mint amilyennek látszik, és már a gondolatból is, hogy itt van egy erővel teli frizura, amely tele van fordulatokkal, és végül az egyik fejfordító frizura lesz. Kezdje sodrott fonattal, majd formálja a zsemlét sodró alappal. Az ékszerek és dísztárgyak mindig hozzáadnak értéket az ilyen frizurákhoz, ezért ne habozzon felvenni egyet.

4. Az enyhe nyári megjelenés:

észak -indiai frizurák4

Előfordulhat, hogy a bőséges zsemle és tekercs nem mindennapi teáscsésze, ezért íme egy frizura alapos változata, amely segíthet a nyár stílusos leküzdésében. Kezdve egy kis elülső zsinórfonattal, a vége felé lévő haj meglehetősen lazán illeszkedik egy normál fonatba. Gyakran divatos nyakkendő vagy szalag színesítheti a megjelenést.

5. A finom báli megjelenés:

észak -indiai frizurák5

Az elülső zárak szabadon esnek, majd egy kis dudor a közepén, és végül egy kisebb nyakkendő a fej hátsó részén. A többi haj puha és göndör marad finom hercegnő fürtökkel, és mint mindig, egy gyönyörű dísz, lehetőleg egy tündérporvirág az oldalán, buzgalmat kölcsönöz a frizurának.

6. A zsemlefonat:

észak -indiai frizurák6

Annak ellenére, hogy a kultúráknak két különböző féltekéjük van, mindig van valami közös a déli és az északi birtok között, és itt van valami, amit az északi indiánok az extravagáns délről szedtek össze. A hajat metszik, és míg az egyik kontyot formázott, a többiből fonat készült. A kiegészítő tartozékokat erősen használták.

7. Az első ütés:

észak -indiai frizurák7

Ha kétségei vannak, mindig az egyszerű elülső ütközést használja, amely a hajadról a legegyszerűbb formában gondoskodik. Általában a haj többi része szabadon hullik, hogy hangerőt adjon a megjelenésnek.

8. Az alacsony fonott zsemle:

Észak -indiai frizurák8

Ismét a fonatok elölről indulnak, előnyösen az egyik oldalról, de ezúttal a fonat egészen a végéig tart. Most egyszerűen tekerje a hajat alacsony kontyba, és rögzítse egy tűvel a végén.

9. Díszek végig:

Észak -indiai frizurák9

A legegyszerűbb frizurák megkövetelik, hogy szabadon hulló és boldog frizurákat tartsanak, de etnikai megjelenést kölcsönözve mindig párosíthat egy szabad hajfejet egy egyszerű díszítéssel, lehetőleg egy díszes elemmel..