A legjobb 9 Kerala stílusú hosszú frizura lányoknak

Kerala – az állam Isten saját országaként ismert, változatos és gazdag hagyományokban és kultúrában. A keralai nőket a szépek a maguk egyedi módján ismerik; szépek, hagyományos megjelenéssel. A hosszú hajú Kerala frizurák a kedvenc megjelenésünk közé tartoznak, mindennapi eleganciájukról ismertek.

A Kerala stílusú haj hosszú hajú nőknek néz ki:

Sokféle frizurájukkal, a zsinóroktól a zsemleig és a Juda megjelenésig szeretjük, hogy mennyire sokoldalúak és kifinomultak a nőkön. Ön is kipróbálhatja, és fogadunk, hogy ugyanúgy szeretni fogja, mint mi!

1. A rögzített zsemle:

Kerala stílusú hosszú haj

Alaposan fésülje át a hajat, majd hátsó kefével. Miután a haja kisimult, kezdje el a haját különböző szálakba tagolni. Kezdheti a hajgöndörítéssel is, ha kéznél van a hajcsavaró. Most vegye be a haj elülső részét, és tekerje össze szoros kontyba, és rögzítse nyakkendővel. Az alatta lévő szálakat most egyenként feltekerhetjük, és a zsemle fölé rögzíthetjük a térfogat növelése érdekében.

2. Puffadt fonat:

Kerala hosszú frizurák

Mindig is az extravagancia hívei voltunk, és ugyanezt az egyszerű stílusú fonott hajat ábrázoljuk. Vágja szét a hajat felülről, és vágja újra két részre. Most a haj felső része két részből áll. Használjon bouffantot a haj felütéséhez, és a másik részt használja a haj felhordásához. Folytassa egy hosszú fonással, és erősítse a tartozékokat.

3. A magas zsemle:

Kerala hosszú frizurák

Ehhez a megjelenéshez megfelelően meg kell csiszolni vagy feltekerni a haját. A fésülködés jellemzően a mindennapi hajfürtje, de valamivel intenzívebb. Most, hogy teljesen lecsavarta, gyűjtse össze a haját, és kösse össze egy laza kontyba. A hangerő növelése érdekében győződjön meg arról, hogy néhány szál lazán esik.

4. Az elülső puff:

Hosszú hajú lányok kerala

Ez egy klasszikus frizura, amely zsemlével és fonattal is párosítható. A trükk az, hogy hátrafésülje a haj elülső részét. Most emelje fel a haj elejét, kezdje ugratni hajkefével, vagy egyszerűen használja fel, hogy hangerőt adjon az elejének. A felemelt haj végén virágból készült füzért használhat, és folytathatja.

5. Az oldalsó zsemle:

Hosszú hajú lányok Keralában

Egy rendkívül klassz frizura az oldalsó konty választásához a legjobbat fogja nyújtani egy esküvő alkalmával. Használjon virágot vagy díszítést a kiegészítőkhöz. Kezdje azzal, hogy ugratja az elejét és rögzíti. Most húzza a többi hajat az oldalára, és kezdje el gurítani őket egy kontyba.

6. A nehéz tartozékok:

kerela frizurák hosszú hajú nőknek

Mindig próbálja a hajat teljesen hozzáférhetővé tenni. Ez egy nagyon divatos frizura, ahol a legegyszerűbb frizurát egyszerű kiegészítőkkel építik be, hogy új megjelenést kölcsönözzenek. Itt a haj fonatba van kötve ritka ritmikus díszítéssel és egy egész fej füzérrel.

7. Az első tekercs:

Lányok hosszú haj stílusok kerala stílusban

Ez egy nagyon egyszerű frizura, ahol a vége egy fonatban van, de a haj eleje elbűvölőnek tűnik a középső részével, a két tincs pedig össze van tekerve.

8. A francia zsinór:

hosszú haj Kerala Úgy néz ki

Ez a klasszikus francia stílusú fonat hagyományos ízvilággal, így a virágfüzér a tetején. A fonat közvetlenül a hajszál alatt ér véget, a többi haj pedig szabadon esik.

9. A laza fonat:

Celebrity kerela hosszú frizurák

Ez tökéletes frizura a lusta délutánokra. A fonat lazán, puha, laza hajszálakkal készül.

A hagyományos Kerala frizurák a díszítéssel rögzített legnagyobb díszítő megjelenések keveréke. Remélem, élvezni fogja a nem annyira bonyolult Kerala listáját (1) frizurák, amelyeket a hagyományos alkalmakkor választhat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80