9 bedste indiske frisurer til tyndt hår til at se stilfuldt ud

Et af de største problemer for mange kvinders ansigter er tyndere hår. Selvom det kan være trist, kan det være trist at vælge den rigtige frisure til det. Faktisk ville hår med fin konsistens ofte føre til let hårskade eller eksponering af hovedbunden og dermed fremhæve den skjulte kendsgerning. Men den gode nyhed er, at der er en række indiske frisurer til tyndt og indisk frisure til tyndt hår, der får den smukkere side frem til dit fine hår. Tag et kig på nogle af dem.

Indiske frisurer til tyndt hår:

Lad os finde her med nævnte top 9 indiske frisurer til tyndt hår af en hun.

1. Den flettede vandfaldsstil:

indiske frisurer til tyndt hår 1

Den rigtige slags frisure løfter altid dit hår, og her er et livligt eksempel på det. Vandfaldsfletningen er en slags, der giver dig frit flydende låse, samtidig med at du kan flette de forreste få låse og dermed tilføre lidt volumen til fletningen.

 1. Du kan starte fra begge sider og bringe det helt tilbage og sikre det med en nål.
 2. Lad håret være løst efter at have greet det godt, og hvis du kan lide lidt spray til det.

2. Den klassiske hårbolle:

indiske frisurer til tyndt hår 2

Når du er i tvivl, skal du altid vælge en hårbolle, der giver dig mulighed for at dyrke lidt mere volumen, end åbne frie flydende fine lokker vil. Det næste trick til denne bolle er at prøve at gøre det så rodet som det kan opfattes, så volumen fra udseendet kan blive fejlbedømt.

 • Saml håret fra bagsiden, og lad lejlighedsvise utilsigtede låse flyde ud, før du slår det op i en rodet klat.
 • Fastgør det godt med stifter og boller.
 • Efterlad nogle låse bagfra og lad det falde på ryggen, mens du også efterlader noget hår på forsiden.

Denne enkle indiske frisure til tyndt hår vil også passe godt til fest og bryllup.

3. Flower Bun:

indiske frisurer til tyndt hår 3

Extravagance er endnu et navn for indianere, og dette kan især ses under travlheden i de travle bryllupsnætter, når hver kvinde praler med deres omfattende hår og make-up.

 1. For et fint hår er denne blomsterbolle et passende valg, hvor du individuelt krøller og klemmer håret for at få dette fantastiske look.
 2. Hvis du kan lide det, kan du pryde bollen med nogle dekorationer og klip, hvis du vil.

Dette er endnu en indisk brudefrisure til tyndt hår. Match den med små nitter og bær den enkelt!

4. The Pony Braid:

indiske frisurer til tyndt hår 4

Ponyfletningen er det rigtige valg, når du kan lide at eksperimentere med hår og har tid. Det er relativt let og er en sydindisk frisure til tyndt hår, en der passende vil passe til et ovalt ansigt.

 1. Start med at binde dit hår til en pony.
 2. Hvis du har et problem med fin hårkonsistens, krydder den slanke lille pony med et strejf fletning i den.
 3. Del ponyen i tre lige store segmenter, og bind med et midtsegment et reb eller en snoet fletning.
 4. Brug nu midten til at oprette en viftet normal fletning og flaunt den.
 5. Fastgør det med en gummirand.

5. Loop Bun:

indiske frisurer til tyndt hår 5

For at give din bolle den ekstra volumen og bounce, prøv dette nye loop bun look.

 1. Sløjfe din pony fra ovenstående, og krøl derefter ponyens ende op, og til sidst passerer den gennem løkken og fastgør den.
 2. Fastgør det godt med en bolle og stifter
 3. Ornamenter kan bruges som tilbehør for at få det til at se smukt ud.

Denne enkle indiske frisure til tyndt hår vil se helt fantastisk og smuk ud, samtidig med at den tilføjer et strejf af elegance og klasse. Match det med dit foretrukne tilbehør, og gå med stil.

6. Sidefletningen:

indiske frisurer til tyndt hår 6

De travle kontormorgener kan virkelig få dig til at hoppe fra morgenmad til tøj, fra hår til sko på ingen tid, og det er på dette tidspunkt en løs fletning i siden af ​​dit hoved kan hjælpe dig med at give dit hår den perfekte volumen.

 • Saml håret til siden, og når fletningen er færdig, blæs det ordentligt ud for at tilføje masse.
 • Fastgør det med et gummibånd til den yderste ende af fletningen.

For en indisk haircut til langt tyndt hår vil denne frisure se smuk ud. Hvis rodet er din stil, så gå efter det. Match denne frisure med en jean eller en nederdel og se smuk ud.

7. Side Bob:

indiske frisurer til tyndt hår 7

Hvis tyndt hår er dit problem, skal du være den bedste til at bekæmpe dit hår ved at vælge et meget mere trendy look. Hår, når det er kort, bringer øjeblikkeligt bounciness og volumen til looket. Dette er grunden til at tilføje volumen til dit hoved, skære lokkerne i en stilfuld ny bob og flaunt en solid krølle sammen med den. Denne indiske frisure til tyndt hår er fantastisk og vil se elegant ud hver dag.

8. Bump -stilen:

indiske frisurer til tyndt hår 8

Bumping eller puffning af håret foran eller bagpå er også en god måde at tilføje volumen til dit hoved. Dette tages normalt til, mens man dyrker en pony eller en bolle.

 • Du kan enten bruge hånddriller og hårspray til at lave bumpen eller simpelthen bruge bump-its.
 • Fastgør det stramt med stifter og bind det resterende hår med et gummibånd og lav en ponyhale.

Denne indiske festfrisure til tyndt hår ser enkel ud, men alligevel bevarer din signaturstil. Match det med en smuk halskæde og minimal makeup.

9. Hippie -frisuren:

indiske frisurer til tyndt hår 9

Lille eller tyndt hår er muligvis ikke det rigtige valg for en stram lille lav bolle, og derfor kan brug af et hippiebånd og krølle håret omkring det Gatsby -stil hjælpe dig med at få det volumenfyldte look, du altid har ønsket.

Så der er ingen grund til bekymring, hvis du har tyndt hår. Med en række frisurer derude, du kan prøve, vil en frisure til dit hår ikke være noget problem. En bredtandet kam, en valgfri hårspray og nogle stifter er alt hvad du behøver for at sætte håret rigtigt. Eksperimentet endnu mere, hvis du kan lide at prøve noget mere indisk frisure til tyndt hår, samtidig med at det er enkelt og let at gøre.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80