Top 9 Kerala Style lange frisurer til piger

Kerala – staten er kendt som Guds eget land er mangfoldigt og rig på traditioner og kultur. Kerala -kvinder er kendt for de smukke på deres egen unikke måde; de er dejlige med et traditionelt udseende. Kerala frisurer til langt hår er blandt vores yndlingslooks, kendt for deres hverdagslige elegance.

Kerala Style Hair Looks for Long Hair Women:

Med deres udvalg af frisurer, fra fletninger til boller og Juda -udseende, elsker vi, hvor alsidige og sofistikerede de ser ud på kvinder. Også du kan prøve det, og vi vedder på, at du vil elske det lige så meget som vi gør!

1. The Pinned Up Bun:

Kerala stil langt hår

Kam håret grundigt, og pensl det tilbage. Når håret er glattet ud, skal du begynde at segmentere dit hår i forskellige tråde. Du kan også starte med at krølle dit hår, hvis du har en krølle til rådighed. Tag nu hårets forreste del og rul det til en stram bolle og fastgør det med et slips. Trådene nedenunder kan nu rulles individuelt og fastgøres over bolle for at tilføje volumen.

2. Puffet fletning:

Kerala lange frisurer

Vi har altid været fan af ekstravagance og portrætterer det samme er dette simpelthen stylede fletningshår. Snit håret fra toppen og del det igen i to dele. Nu har din øverste del af håret to sektioner. Brug en bouffant til at støde håret op, og brug den anden sektion til at lægge det hen over pusten. Fortsæt med en lang fletning og få ekstra tilbehør.

3. Den høje bolle:

Kerala lange frisurer

Til dette look skal du krumme eller krølle dit hår ordentligt. Scrunches er typisk dine daglige hårkrøller, men med lidt mere intensitet. Nu hvor du har krøllet det helt ned, skal du samle dit hår og binde det i en løs bolle. Sørg for, at nogle tråde falder løst for at tilføje volumen.

4. Frontpuffen:

Kerala med langt hår

Dette er en klassisk frisure, der kan parres med både en bolle og en fletning. Tricket er at børste den forreste del af dit hår tilbage. Brug nu løft hårets forside, begynd at drille det med en hårbørste, eller brug det bare til at tilføje volumen til forsiden. Du kan bruge en krans lavet af blomster for enden af ​​det hævede hår og fortsætte.

5. Sidebolle:

Piger med langt hår i kerala

En ekstremt stilfuld frisure til at vælge sidebolle vil give dig det bedste af stirren i et bryllup. Brug en blomst eller en udsmykning til tilbehør. Start med at drille forsiden og fastgøre den. Træk nu resten af ​​håret til din side og begynd at rulle dem til en bolle.

6. Det tunge tilbehør:

kerela frisurer til kvinder med langt hår

Prøv altid at holde håret fuldt ud tilbehøret. Dette er en meget trendy frisure, hvor den enkleste af frisuren er inkorporeret med simpelt tilbehør for at tilføre det et nyt look. Her er håret bundet i en fletning med sparsomme rytmiske udsmykninger og et helt kransehoved.

7. Frontrullen:

Piger med lange frisurer i kerala -stil

Dette er en ganske let frisure, hvor slutningen er i en fletning, men hårets forside ser fascinerende ud med en midterdel, og de to låse rulles og fastgøres tilbage.

8. Den franske fletning:

langt hår Kerala Looks

Denne klassiske flette i fransk stil inkorporeret med en vis traditionel smag, derfor blomsterkransen på toppen. Fletningen ender lige under hårgrænsen med resten af ​​håret frit faldende.

9. Den løse fletning:

Berømthed kerela lange frisurer

Dette er en perfekt frisure til dovne eftermiddage. Fletningen er løst op med bløde, løse hårstrå.

Traditionelle Kerala -frisurer er en blanding og match af nogle af de største dekorative looks, der er fikseret med pynt. Jeg håber, du nyder den givne liste over ikke så komplekse Kerala (1) frisurer, som du kan vælge under dine traditionelle lejligheder.