Kockás ingek nőknek – ezek a stílusos kollekciók a divatos megjelenés érdekében

Az ingeket most a nők is elfogadják alkalmi és hivatalos viseletre, hogy stílusos kollekciójuknak új és divatos megjelenést kölcsönözzenek. A bevásárlóközpontokba és a piacokra költözve széles körben látható, hogy a nők most a kockás ingeket választják, hatalmas színválasztékkal. Ők a legjobb választás szinte bármilyen korú nők bevásárlókosarában.

kockás ingek nőknek

Legújabb trendek a női kockás ingekben:

Íme néhány mintás kockás ing nők számára a professzionális hivatalos megjelenés és a divatos parti viselet érdekében.

1. Háromszínű kockás ing nőknek:

Tricolor kockás ing

A három kockás színű női kockás ingek kollekciója a legjobb választás a hivatalos viselethez sok vállalati vállalatnál. Az ing tiszta pamutból készült, négyzet alakú, piros, fekete és fehér színű csíkokkal, valamint négyzet alakú gombokkal.

2. Övrétegű, kockás ing Női:

Övrétegű kockás ing

A legújabb pólótervek biztosan ehhez az övrétegű inghez tartoznának. Az ing kicsi négyzet alakú, kék színű, oldalán fehér csíkkal. Az ing bal oldala hasonló anyagú övrétegekből áll.

3. Női vékony belső kockás ing:

Vékony belső kockás ing

Az új női kockás ingek, amelyek alkalmi és hivatalos viseletre egyaránt alkalmasak, vékony illeszkedést kapnak. Az ing fehér belsővel is rendelkezik, rövid hosszúságú és hosszú ujjú.

4. Női kettős mintás kockás ing design:

Kettős mintás kockás ing - Másolat

Az inget és a pólót kombináló dizájnt nagyon szeretik a főiskolák tizenévesei. A felső elölről póló megjelenést kap, míg hátulról ingként van kialakítva. A hát és az ujjak kockás kialakításúak, nagy négyzetekkel, piros és világoskék színben.

5. Frock Designed Plaid ing nőknek:

Frock által tervezett kockás ing

Próbálja ki ezt az elegáns kockás formatervezést, amelynek felső kialakítása egy inghez hasonló, az alsó része pedig egy ruha. Ahhoz, hogy szépségét növelje, egy íjszíjat adnak a derékhoz, amelynek végén több réteghiba van.

6. Csíkos vállú női kockás ingek:

Csíkos vállos kockás ing 8

A vállon kívül a formatervezések is bátorítóak egy intelligens kockás ing vásárlásakor. A kialakítás két vállcsíkot kapott, rugalmas nyakkal. A felső kétféleképpen viselhető a csíkokkal, és vállon kívül a rugalmas nyakkal.

7. Vállon kívüli galléros kockás ing:

Vállon kívüli galléros kockás ing - Másolat

A kockás női ingek galléros nyakkal, de vállon kívüli ujjú kivitelben pazarnak tűnnek a tengerparti viselethez vagy a nyári farmer- és rövidnadrágviselethez. A kék és fekete négyzet alakú mintáknál az ing teljes ujjal rendelkezik, így a válla meddő.

8. Hosszú kockás ingek nőknek:

Hosszú kockás ing

Van egy pillantásod a kockás női pólókra térdig és oldalvágásokig! Ezek a hosszú kockás ingek hosszú ujjú, fehér nyomatúak. A nyakra szabott gallér csodálatos megjelenést kölcsönöz.

9. Női túlméretezett kockás ingek:

Túlméretezett kockás ing

Az előkelő dizájn a kockás ingek női kategóriában a túlméretezett minta a legszerethetőbb színnel, fekete -fehér, szürke árnyalatokkal. Az inget blézerként vagy felső kabátként viselik vastag pamutból, amely a legjobb minden partira vagy koncertre.

10. Rövid ujjú kockás ingek nőknek:

Rövid ujjú kockás ing

A rövid ujjú és vállmunka a kockás női ingek bármelyikét díszítené. Az ing is nyakon, két zsebbel összerakott foltot kap. Az ing rövid hossza teszi a legjobban a rövidnadrágokhoz és a magas derék farmerhez az irodákban.

A kockás ingek egyszerű dizájnjait különböző vágásokkal korszerűsítették, hogy még kellemesebbé tegyék a nők számára a legnagyobb kényelmet. A tizenévesek egy része is szívesebben visel ilyen inget, mint vállat vonva a pólók felett, hogy megfelelő alkalmi megjelenést biztosítson a buliknak. Az ing négyzet alakú mintázatú, nevezetesen a tartán, a fogíny, a vadászkutya foga stb..