12 fantastiske ingefærgrøn te -fordele til hud, hår og sundhed

Når vi tænker på en sund kost, er den første mulighed, vi tænker på, grøn te. Den er lavet med naturlige hele teblade og er grøn te en af ​​verdens mest efterspurgte sundhedsdrikke. Da sundhedsbevidstheden blandt mennesker stiger og efterspørgslen efter nyere fødevarer stiger, er der allerede kommet mange varianter inden for grøn te -segmentet. En sådan sort, som vi vil diskutere i denne artikel, er ingefærgrøn te.

Grøn te’s godhed kombineret med ingefærens medicinske egenskaber gør det til en kraftig eliksir til behandling af mange problemer. Adrak grøn te er lavet med naturlig ingefær, der giver en øjeblikkelig beroligende effekt på din krop og sind. Kom, lad os diskutere mere om fordelene ved at tilføje ingefær til grøn te i detaljer.

Ginger Green Tea Fordele til hud, hår og amp; Sundhed

Er ingefær grøn te godt for dig?

Grøn te, på den anden side, kaldes “flydende guld” for sine mange sundhedsmæssige fordele. Sammen kan grøn te og ingefær øge stofskiftet, hjælpe med vægttab, forbedre fordøjelsen og endda forhindre kræft. Det er ikke alt! Ginger Green tea kan øjeblikkeligt helbrede et kaotisk sind og tilbyde en beroligende effekt. Ingefær, også kaldet Adrak (Hindi) eller Allam (Telugu) har mange vidunderlige agenter som Gingerol.

Sådan laver du ingefærgrøn te derhjemme?

Den nemmeste måde at få en kop rykende varm grøn te Ingefærte er at bruge grønne teposer, der er klar til brug, tilgængelige på markedet. For maksimale fordele er det dog altid tilrådeligt at gå efter naturlige, hjemmelavede ingredienser. Se opskriften på ingefærgrøn te herunder:

Ting du har brug for:

 • Grønne Teposer.
 • Ingefærrod – 1 tommer.
 • Vand – Kop.

Behandle:

 • Tilsæt en kop vand i en beholder og begynd at koge den.
 • Tilføj nu banket frisk ingefærrod.
 • Lad det koge, indtil ingefæren kommer i vandet.
 • Læg en grøn tepose i en kop.
 • Hæld ingefærvandet på posen og lad det sive ind i et par minutter.
 • Fjern posen og server den varm.

Serveringstip:

 • For forbedret smag og ekstra sundhedsmæssige fordele skal du bruge en klat honning og et par dråber citronsaft.

Bedste sundhedsmæssige fordele ved ingefærgrøn te:

Her indsamlede vi 12 bedste sundhedsmæssige fordele ved grøn te og ingefær i detaljer. Lad os tage et kig på dem.

1. Forebygger kræft:

Polyfenolerne i grøn te er antioxidanter, der neutraliserer ustabile molekyler, kaldet frie radikaler og reducerer celleskader. Grøn te polyfenoler kan forhindre kranspulsårer, hjælpe med at sænke kolesteroltalet og endda hjælpe med at beskytte dig mod forskellige former for kræft. Ingefær involverer også kraftfuld anti-kræft ejendom, hvilket gør det til en af ​​de mest anbefalede sundhedsdrikke.

2. lindrer smerter, hovedpine, betændelse og menstruationskramper:

På grund af de antiinflammatoriske egenskaber ved ingefærte har den en helbredende effekt på forskellige slags smerter. Det markerer en ende på prostaglandiner, der forårsager hævelse plus smerter i blodårerne. Det formodes, at ingefær kan hæmme prostaglandinsyntese og reducere betændelse samt smerter i blodkarrene.

3. lindrer kvalme:

Drik ingefærte kan reducere kvalme og de tilhørende symptomer. I tilfælde af kvalme fra graviditeten kan indtagelse af ingefærte reducere en urolig mave. Dette er også tilfældet for sygdom, der følger af køresyge. Ingefær har vist sig at være effektiv til at helbrede morgenkvalme såvel som oppustethed i maven.

4. Fordele ved diabetes:

Ingefær Grøn te hjælper med at reducere de farlige egenskaber ved diabetes. Bivirkningerne af diabetes er utallige, som omfatter forhøjet blodtryk, slagtilfælde, hjertesygdomme, nyresygdom plus retinopati ellers øjensygdom. Da denne slags te er fyldt med antioxidanter, kan du i stor grad forhindre disse skadelige virkninger.

5. Forbedrer blodcirkulationen:

Ingefær rod hjælper med overlegen blodcirkulation. På grund af alle de vitaminer, mineraler, aminosyrer, som ingefær grøn te indeholder, kan drikke regelmæssigt hjælpe med at øge blodgennemstrømningen til din krop og reducere sandsynligheden for stigende kardiovaskulære lidelser. Det formodes også, at ingefær kan hjælpe med at stoppe fedtophobning i arterierne og derfor reducere risikoen for hjerteanfald.

6. Fejlfri hud:

Citron plus ingefær te er blevet brugt i årevis til at helbrede mange sundhedsforstyrrelser. Tro det ellers ikke! De har utallige medicinske fordele. Den særlige hovedårsag bagved dette er dets forhøjede vitaminindhold. Tro derfor på, at du erstatter din drik ellers sundhedstilskud kapsler med en velsmagende kop citron ingefær te.

7. Let på smerterne ved gigt:

Ingefær kan være en stor hjælp til at slappe af de smerter, de oplever i deres led. Det formodes, at det antiinflammatoriske plus en smertestillende egenskab ved krydderiet kan bruges sammen, når det tages inde i ingefærgrøn te. At tage denne te under akutte smerter kan hjælpe med at reducere afhængigheden af ​​smertestillende midler.

8. Fremme hårsundhed:

Mennesker, der lider af hårforstyrrelser som hårtab, kløende hovedbund, en tilbagegående hårgrænse kan i høj grad drage fordel af ingefærgrøn te. Så drik denne grønne te med ingefær, der er rig på vitaminer, ligesom A plus C.De hjælper med at reducere produktionen af ​​DHT i din hovedbund, der igen hjælper med hårvækst.

9. Stress plus angst:

Ingefærgrøn te kan hjælpe dig med at afkøle dig. Ingefærrodens beroligende egenskab letter stress og nervøsitet, får dig til at føle dig mere afslappet. Denne drink virker på nervesystemet og stimulerer beroligende sanser. Der kan ikke være nogen bedre måde at slappe af på en hård dag end med en kop ingefærgrøn te. Dette er en af ​​de bedste fordele ved grøn te og ingefær.

10. Øger immunsystemet:

Ingefær Grøn te er en mirakeldrik, der kan styrke dit immunsystem. De antimikrobielle midler i ingefæren kan holde infektioner i skak ved at bekæmpe bakterier og virus. Regelmæssigt forbrug af denne te, især i koldt vejr, kan hjælpe dig med at holde dig væk fra influenza -forårsagende virus og reducere afhængigheden af ​​antibiotika.

11. Behandler åndedrætsproblemer:

Grøn te og ingefær te fordele for lungesundhed er enorme. Ingefær er kendt for at rydde luftvejene og dræne slimet ud. Varm grøn te infunderet med ingefær kan forhindre luftvejsproblemer ved at dræbe bakterierne, som infektioner i sinushulen og halsområdet.

12. Body Detox og vægttab:

Ingefær og grøn te til vægttab er en af ​​de dokumenterede sundhedsmæssige fordele. Denne fantastiske drink kan skylle toksinerne ud i kroppen og endda brænde fedtceller. Ved at indtage 2-3 kopper af denne te efter måltider kan hver dag hjælpe med en bedre fordøjelse og glatte afføring. Du vil bemærke reduceret oppustethed og strammere mave.

Grøn te og ingefær bivirkninger:

Selvom grøn te og ingefær er en sund drink, kommer den helt sikkert med et sæt bivirkninger, når du indtager den for meget. Den anbefalede dosis af denne drink er 2-3 kopper om dagen. Ud over denne dosis kan du opleve følgende symptomer:

 • Kvalme
 • Surhed
 • Opkastning
 • Diarré
 • Hjerteforbrænding
 • Brændende fornemmelse i mund og hals
 • Mistet appetiten
 • Øget menstruationsblødning
 • Sænket blodtryk
 • Svimmelhed

Ginger Green tea er en af ​​de stærkt anbefalede drikkevarer af sundhedseksperter. Denne te er fyldt med antioxidanter og er den perfekte måde at starte dagen på en sund note. At foretage simple livsstilsændringer som at udskifte dine almindelige mælkebaserede drikkevarer med klar grøn te kan helt sikkert gøre en positiv forskel. Denne kaloriefattige drink kan ikke kun reducere din koffeintrang, men også holde dig lys og aktiv hele dagen! Tid til at lave en forfriskende kop nu!