14 Alvorlige ingefærbivirkninger – du skal være opmærksom på

Ingefær, også kendt som Adrak, er et meget brugt krydderi i mange køkkener. Kendt for sin varme og skarpe smag, tilbyder denne rodfrugt mange medicinske fordele. Det er derfor, ingefær bruges i mange hjemmemediciner til behandling af almindeligt oplevede lidelser som forkølelse, hoste, fordøjelsesproblemer og endda kropssmerter. Imidlertid har mange mennesker en tendens til at gå for meget med indtag af ingefær, hvilket kan føre til alvorlige helbredskomplikationer. Lad det ikke ske for dig! Læs mere om ingefærbivirkninger og den anbefalede dosis ingefær.

Anbefalet dosis ingefær:

At spise for meget ingefær kan føre til mange bivirkninger. Den anbefalede dosis ingefær pr. Dag bør ikke overstige 2 gm-4 gm om dagen eller 2 spsk, hvis den indtages i saftform. At overskride denne grænse kan forårsage alvorligt ubehag i kroppen, som kan vare i et par timer til mere end et par dage. Det er bedre at holde sig til de sikre doseringsniveauer for at undgå sådanne problemer.

Ingefær bivirkninger - du bør være opmærksom på

Bivirkninger af overdosis ingefær:

Nu hvor du har forstået doseringsgrænserne for ingefær, kan du læse mere om bivirkningerne ved at spise ingefær:

1. Forhindrer koagulation:

Ingefær fungerer som en naturlig blodfortynder på grund af tilstedeværelsen af ​​salicylater. Disse syrer forhindrer blodet i at størkne og bruges i vid udstrækning i form af aspirin til at fjerne blokeringer i arterierne. Imidlertid kan for mange ingefærbivirkninger forårsages som alvorlig blødning og tab af blod, hvilket i sidste ende udgør alvorlige helbredskomplikationer.

2. Ingefær bivirkninger på synet:

Hvis du tager for meget ingefær, kan det føre til forvrænget syn og sløret syn. Selvom det ikke er videnskabeligt bevist, har nogle mennesker oplevet Ginger’s indblanding i deres vision.

3. Maveproblemer:

Maveproblemer og maveforstyrrelser er de almindeligt oplevede overskydende ingefærbivirkninger. Spise rå ingefær bivirkninger er mave -tarmproblemer som halsbrand, diarré, maveproblemer, rapninger, mavesår og løs afføring. Det er vigtigt, at du overholder doseringsgrænserne for at undgå sådanne problemer.

4. Allergi:

Overdreven brug af ingefær kan føre til allergiske reaktioner hos visse mennesker. De vigtigste symptomer bemærket i denne tilstand er udslæt på huden sammen med rødme, åndenød, kløe, hævede læber og irritation i halsen. I sådanne tilfælde er det bedre at afbryde brugen og straks kontakte en læge.

5. Undgå under graviditet:

En af ingefærs bivirkninger under graviditeten er tidlige livmoderkontraktioner. Det er derfor, gravide rådes til at undgå ingefær i denne periode eller begrænse deres dosering. Også overdreven ingefær under graviditeten kan føre til alvorlig halsbrand og sure opstød. Effekten af ​​ingefær på det ufødte barn er endnu ikke bevist, så det er bedre at være forsigtig med brugen.

6. Interferens med anæstesi:

Ingefær reagerer med bedøvelsesmidler, der bruges under operationer. Det forårsager en ugunstig reaktion, der resulterer i forsinket heling og langvarig blødning. Så det tilrådes af anæstesilæger at stoppe indtagelsen af ​​ingefær mindst en uge før operationen.

7. Pædiatriske bivirkninger:

Børn under 2 år må ikke få denne krydrede rod, da det kan være ekstremt hårdt for deres ømme mave. Ingefær forårsager også forbrændinger i munden og sår hos små børn og babyer. Det er bedre at holde på brugen af ​​ingefær, indtil barnet kommer til en håndterbar aldersgruppe.

8. Diabetes:

Indtagelse af ingefær i store mængder kan være ret farligt for diabetespatienter. Det kan alvorligt sænke blodsukkerniveauet i kroppen og føre til svimmelhed, træthed. For meget ingefær sammen med andre diabetiske lægemidler kan være ganske skadeligt for personen. Det er altid sikkert at tage råd fra en læge, før du indtager ingefær.

9. Forstyrret søvn:

Ingefærte bruges ofte til at hjælpe med god søvn. Fordelene kan dog kun nydes, når der tages en grænse. Hvis du tager mere end 3-4 kopper ingefærte, kan det føre til søvnløshed, øget hjerteslag, svimmelhed, forvirring, halsbrand, opkastning og alvorlig mavebesvær..

10. Dannelse af galdesten:

Galdesekretion øges ved at indtage ingefær. Folk, der har problemer med galdeblæren, rådes af deres læge til ikke at tage ingefær i nogen form. Overdreven indtagelse af ingefær fører til alvorlige smerter i galdesten. En forbindelse kaldet aristolochinsyre er ansvarlig for at forårsage problemer i urinvejene som nyrefibrose. Symptomer er unormale ændringer i urinproduktionen eller tilstedeværelsen af ​​blod i urinen.

11. Ingefær bivirkninger på hjertet:

En af ingefær bivirkninger for hjertet er hjertebanken. I høje doser er ingefær kendt for at forårsage gysninger i hjertet, sløret syn og søvnløshed. Det kan også føre til sænket blodtryk og i sidste ende føre til hjerteanfald. Det er altid tilrådeligt at gå let med doseringerne af denne rod.

12. Blodtryk:

Hvis du er en hypertension patient, anbefales det at begrænse dig selv fra at indtage for meget ingefær. Ingefær er kendt for at sænke blodtrykket. Når der tages store mængder i kroppen, især med Høj BP -medicin, kan blodtrykket gå kritisk lavt. Dette er en af ​​de farlige ingefærbivirkninger for blodtryk.

13. Bivirkninger af ingefær på hår:

En af ingefærbivirkningerne for hår er brændende hovedbund og skaldede pletter, når de påføres direkte. Ingefær må aldrig bruges alene lokalt, da det kan være ret stærkt. Du skal altid kombinere det med andre ingredienser som yoghurt for at reducere risikoen for risici. Brug også ingefærjuice moderat for at nyde et godt hår sundhed uden komplikationer.

14. Kræftbehandlinger:

Ingefær viser sig at forstyrre under kemoterapi og føre til komplikationer som svimmelhed, opkastning, sløret syn. På grund af disse ingefær bivirkninger for kræft, råder læger patienter til at undgå at tage roden under sessionerne.

Vi håber, at du fandt disse oplysninger ganske nyttige. Ingefær har en vifte af fordele for vores sundhed, hud og hår. Men for meget af noget kan være for dårligt! Det er vigtigt at forstå, at hvert middel har sine egne begrænsninger og doseringsforslag. Hvis du ikke tager hensyn til disse instruktioner, kan det føre til alvorlige komplikationer som nævnt ovenfor. Så hold dig inden for grænser og undgå disse ubehagelige ingefærbivirkninger!