17 bedste kanelpulverfordele til hud, hår og sundhed

En af de lækreste krydderier på planeten er kanel! Kendt for sin jordiske aroma og en skarp smag, kanel er et godt smagsstof. Mens den almindelige måde at forbruge kanel er i form af en hel pind, er kanelpulver (dalchinipulver) også en populær version af dette lækre krydderi. Kanelpulver er kendt for sine terapeutiske fordele og bruges i vid udstrækning til behandling af en række sundhedsforstyrrelser. Fra hjælp til fordøjelsen til behandling af infektioner og endda forebyggelse af kræft, kanelpulver gavner vores krop på en række måder. I denne artikel vil vi undersøge mere om denne ingrediens i detaljer:

Fordele ved kanelpulver til hud, hår og amp; Sundhed

Hvad er kanelpulver?

Kanel er barken af ​​de tropiske træer. Den er brun i farven og har en sød smag, der afsluttes med en skarp, skarp smag. Denne bark formales for at forberede kanelpulver, som har en grov tekstur. Kanelpulveret kommer i form af en sprinklerdåse eller i pakkeform.

Er kanelpulver godt for sundheden?

Kanelpulver er fyldt med sundhedsmæssige fordele for din krop. Dette pulver er rig på calcium, magnesium og andre vigtige næringsstoffer. Desuden tilbyder kanelpulver også antibakterielle og antivirale egenskaber for at afværge infektionsfremkaldende mikrober sammen med at styrke dit immunsystem. Den indeholder også mange kræftbekæmpende midler til at beskytte din krop mod dødelige sygdomme.

Ernæringsfakta om kanelpulver:

Her er opdelingen af ​​næringsværdien af ​​malet kanel pr. 1 tsk serveringsstørrelse:

 • Total energi: 6 kalorier
 • Fed: 0,3 g
 • Kulhydrater: 2,1 g
 • Protein: 0,1 g
 • Kalk: 26 mg
 • Jern: 0,2 mg
 • Magnesium: 2 mg
 • Fosfor: 2 mg
 • Kalium: 11 mg
 • C -vitamin: 0,1 mg

Sådan laver du kanelpulver derhjemme?

Kanelpulver er let tilgængeligt på markedet i let at bruge emballage. Du kan dog også forberede kanelpulver derhjemme for at sikre friskhed og tæthed af smag. Se opskriften herunder:

Ingredienser:

 • Kanelstænger – 1 kop.

Forberedelsestid: 15 minutter.

Forberedelse:

 • Rist kanelstængerne lidt i en gryde.
 • Fjern dem fra varmen.
 • Lad dem køle af.
 • Overfør dem til en blender.
 • Blend indtil glat.
 • Sigt pulveret for at fjerne hårde partikler.
 • Overfør pulveret til en glasbeholder.

Hvor meget kanelpulver skal jeg tage dagligt?

Pulver lavet med Cassia Cinnamon kan få op til 1 tsk om dagen. Hvis det er et Ceylon kanelpulver, kan du spise op til 5 gram uden at opleve nogen bivirkninger. At spise kanelpulver i store mængder kan føre til mange problemer. Så hold dig til grænsen!

Forskningsbaserede sundhedsmæssige fordele ved kanelpulver:

Her fik vi 17 bevisbaserede anvendelser af kanelpulver til sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

brug af kanelpulver

1. Regulerer blodsukker:

Ifølge forskning er kanelpulver yderst effektivt til at sænke dit blodsukkerniveau. Hvis det tages i begrænsede mængder, kan kanelpulver virkelig være nyttigt for at sikre kontrol over øget blodsukkerniveau med næsten 24%. Dette gør det til et perfekt valg for diabetespatienter. Sammen med din almindelige medicin kan det tage underværker at tage en knivspids kanelpulver om dagen!

2. Kontrollerer dårligt kolesterol:

Kanelpulver er også effektivt til at sænke kolesteroltalet, der kan blokere dine arterier. Dette er en af ​​de bedste fordele ved kanelpulver! For at reducere niveauerne af LDL, også kendt som dårligt kolesterol i kroppen, kan kanelpulver fungere rigtig godt. Dette hjælper med at holde kardiovaskulære problemer og sygdomme væk. Sørg dog for, at du ikke overskrider grænsen på 6 gram per dag kanelpulver.

3. Reducerer arthritis smerter:

En anden af ​​de meget gode og effektive fordele ved kanel kommer i form af smertelindring i tilfælde af ledbetændelse, også kendt som gigt. De antiinflammatoriske midler i kanelpulver kan behandle smertefulde tilstande som urinsyregigt og andre vævsforstyrrelser. Det indeholder også visse antioxidanter som cinnamaldehyd og kanelsyre, som kan reducere celleskaden.

4. Reducerer PMS -problemer:

Har du nogensinde prøvet en kop frisk kanel te fremstillet af kanelpulver i dine perioder? Hvis ikke, så prøv det denne gang og se, hvor godt det hjælper dig i behandlingen af ​​kramper og mavesmerter, der følger med. Kanelpulver kan også regulere dine menstruationer samt kraftige blødningsforstyrrelser. Dette er en af ​​de store sundhedsmæssige fordele ved Dalchini -pulver!

5. Behandler infertilitet:

Hvis du står over for problemer i dit sexliv eller har problemer med at blive gravid, kan kanel hjælpe dig. Der er nogle naturlige kemikalier i kanelpulver kendt som cinnamaldehyd, dette er kendt for at forbedre niveauerne af progesteron og reducere testosteron hos kvinder og afbalancere niveauer af frugtbarhed. En balance i hormon er altid godt for fertile niveauer såvel som seksuel sundhed.

6. Fjerner dårlig lugt:

Lider du af dårlig lugt i munden? Leder du efter en naturlig rumopfrisker? Prøv kanelpulver! Fordelene er ikke kun begrænset til en kop kanelte, der hjælper med at give dig frihed fra dårlig ånde, men også som en lugtneutralisator for miljøet. Kom lidt kanelolie eller kanelpulver i vand, og brug det i diffusoren til at fjerne den ubehagelige lugt på få minutter.

7. Fordele ved kanelpulver til vægttab:

Fordelene ved kanelpulver til vægttab er utrolige! De høje niveauer af antioxidanter i kanelpulver gør det til et helt naturligt produkt til at tabe sig. Det hjælper ikke kun med at skylle toksinerne ud, men også med at rense den akkumulerede cellulite og fedt væk. Dette regulerer hele systemet og hjælper dig med at tabe dig. En anden måde, det hjælper med at tabe de ekstra kilo på, er ved at forbedre den metaboliske proces med kun cirka 1 kop kaneltete tilberedt af pulveret.

8. Beskytter oral sundhed:

Hvis du har svært ved at håndtere tandproblemer som huller, dårlig ånde og endda tandkødsbetændelse. Kanelpulverets antibakterielle egenskaber er mere end perfekte, når det kommer til at dræbe pesten og akkumulerede bakterier i munden. Dette hjælper med korrekt kontrol over problemerne med tandforfald samt mange slags tandkødssygdomme.

9. Fremmer et sundt hjerte:

Vil du vide mere om fordelene ved kanelpulver? Lad os bare sige, at det er yderst gavnligt for hjertet. Kanelpulver kan reducere risikoen for alvorlige hjertesygdomme, som til sidst har vist sig at være en af ​​de mest almindelige dødsårsager i disse dage. Mange mennesker dør på grund af et svagt hjerte. Kanel kan ordne det. Korrekt indtagelse af kanelpulver vil styrke hjertet og gøre det også i stand til at udholde nogle mindre angreb.

10. Det er antidiabetisk:

Fordelene ved kanelpulver til diabetes er for gode til at tro! Kanel er kendt for sine antidiabetiske egenskaber. Det kan sænke blodsukkerniveauet (denne fordel er blevet diskuteret tidligere på denne liste). Kanel har god kontrol over de gavnlige virkninger af insulinresistensen og har nogle gode mekanismer, der kan holde diabetes under kontrol. Det kan også kontrollere mængden af ​​overskydende glukose, der kommer ind i vores blodbanen efter et måltid.

11. Neurodegenerative sygdomme:

Neurodegenerative sygdomme omfatter generelt dem, hvor der er et konstant tab af hjerneceller. Hvis hjernen holder op med at fungere ordentligt, vil du mærke det, og det vil være det perfekte tidspunkt for at inkludere kanelpulver i din daglige kost. Kanel indeholder mange gavnlige forbindelser, og to af dem består af protein, der er til stede i hjernen (tau). Kanelpulveret beskytter også neuroner ifølge videnskabelige undersøgelser og stabiliserer også neurotransmitterniveauerne.

12. Det forbedrer motorfunktionen:

Kanelpulver er kendt for at forbedre motorfunktionen, som er fundet ifølge mange undersøgelser. Personer med Parkinsons sygdom kan få fordel af denne ingrediens på grund af styrkelsen af ​​nervesystemet og reduceret rystelse af lemmer. Det er imidlertid stort set under undersøgelse og kan have brug for stærkere beviser.

13. Kæmper gærinfektioner:

Vil du vide mere om sundhedsmæssige fordele ved kanelpulver? Det har evnen til at stoppe mange gærinfektioner, som er yderligere medicinresistente. Ifølge mange ekspertundersøgelser er det blevet bevist, at kanelolie har et af de mange vigtige elementer, der er nødvendige for at bekæmpe Candida gærinfektioner. Dette er en af ​​de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved dette pulver.

14. Forbedrer helbred:

Fordelene ved kanelpulver og honning er velkendte for mange indianere. Honning har nogle udbredte fordele, som vi alle kender til, og kanel er intet mindre i sundhedsguru -aspektet. Vil du vide, hvordan du bruger kanelpulver med honning? Tag en lille teskefuld kanelpulver sammen med to eller flere teskefulde honning. Regelmæssigt indtag af disse to fødevarer vil sikre et bedre helbred og vil også behandle ledsmerter.

15. Antioxidant egenskaber:

Den indeholder nogle gode mængder antioxidanter, som vil helbrede den oxidative skade, som de frie radikaler forårsager på kroppen. Dette er en af ​​de bedste sundhedsmæssige fordele ved kanelpulver. Det vil ikke kun genvinde skaden, men det vil også beskytte kroppen og bekæmpe eventuelle fremtidige skader og trusler, som de frie radikaler i kroppen kan forårsage. Polyfenolerne i kanel tillader dette naturlige pulver at udføre nogle utrolige funktioner, som muligvis ikke udføres af andre foreskrevne lægemidler.

16. Fordele ved kanelpulver til hud:

Økologisk kanelpulver gavner din hud på mange måder! Det er fyldt med antibakterielle egenskaber for at reducere hudinfektioner som acne, eksem og udslæt. Med en lidt grov tekstur kan kanel også eksfoliere huden og fjerne de døde celler. Du kan bruge en simpel kanelmaske ved at blande pulveret med lidt rosenvand og honning og påføre det jævnt på ansigtet. Dette er også en øjeblikkelig glødende, hudblegende maske, der skal prøves, inden du træder ud til en fest!

17. Fordele ved kanelpulver til hårvækst:

Undersøgelser viser, at kanel kan stimulere hårvækst ved at forbedre blodcirkulationen. Det er også rig på antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber, som kan reducere hovedbundsproblemer som tørre flager, skæl og kløende hovedbund. Du kan bruge dette pulver ved at blande det med kokosolie og massere det på din hovedbund.

Kanel pulver bivirkninger:

Selvom kanelpulver er fyldt med mange sundhedsmæssige fordele, kan det tage farlige bivirkninger at tage det i store doser. Nedenfor er nogle af de største komplikationer, der kan opstå ved overforbrug af kanelpulver:

 • Leverskade.
 • Øget risiko for kræft.
 • Orale sår.
 • Mavesår.
 • Opkastning.
 • Diarré.
 • Åndenød.
 • Interaktion med andre lægemidler.

Så det er nogle af de bedste fordele ved kanelpulver (brug af dalchinipulver) i din hverdag. Hvis du er forsigtig med doseringsgrænsen, kan kanelpulver hjælpe dig på mange måder og fremme det generelle sunde velbefindende. Sammen med at krydre smagen af ​​dine tærter og boller kan kanelpulver også “krydre” dit liv! Så hvad venter du på? Tid til at fylde dit spisekammer med denne fantastiske agent!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80