17 Vidunderlige abrikosfrø Fordele for hud, hår og sundhed

Hvis du troede, at abrikoser kun handlede om deres lækre søde frugtkød, tager du fejl! Abrikosfrø er også spiselige og tæt pakket med ernæring. De er en rig kilde til mange vigtige næringsstoffer som vitamin b17, protein og fiber. Imidlertid har sikkerheden ved disse frø været under konstant debat, da det blev konstateret, at at spise dem i store mængder kan udgøre en alvorlig trussel mod menneskeliv. Af samme årsag er abrikosfrø også forbudt fra kommercielle markeder. Denne artikel kaster lys over nogle af de vigtigste abrikosfrø fordele for vores krop, når de tages i meget små mængder. Vi anbefaler dog ikke at spise dem uden at konsultere en læge eller en sundhedsekspert.

Aprikosfrø Fordele til hud, hår og amp; Sundhed

Hvad er abrikosfrø?

Abrikoser tilhører familien af ​​druefrugter, der har en sten i midten. I pit af disse “sten” er frøene eller kernerne. De ligner en mandel i udseende, med et brunt yderlag og en hvid indvendig møtrik. Abrikosfrø bruges almindeligvis til ekstraktion af olie, skønhedsprodukter og medicin.

Er abrikosfrø gode for sundheden?

Selvom abrikosfrø er næringsrige fødevarer, er de farlige, når de tages for meget. Nylige undersøgelser har vist, at Vit B17 til stede i disse frø omdannes til cyanid, når det blandes med vitamin C. Cyanid kan blive opløst i din mave og spredt i dit kredsløbssystem for at give dig øjeblikkelig død!

Aprikosfrø Ernæringsfakta:

Nedenfor er den ernæringsmæssige opdeling af abrikoskerner pr. 100 gram portion:

 • Kalorier i alt: 578
 • Total fed: 50,45 g
 • Kulhydrater: 13,77 g
 • Kostfibre: 7,9 g
 • Sukkerarter: 3,81 g
 • Protein: 25,32 g
 • A -vitamin: 2 %
 • C -vitamin: 1 %
 • Kalk: 17 %
 • Jern: 16 %

Hvor mange abrikosfrø kan jeg tage dagligt?

Eksperter anbefaler at starte med kun et abrikosfrø om dagen og gradvist øge mængden til højst 10 om dagen. Det er også vigtigt at kontrollere for allergiske reaktioner og andre ualmindelige symptomer som svimmelhed, hovedpine osv. Hvis du har kroniske sundhedsproblemer, anbefales det at holde sig væk fra disse frø.

Fantastiske abrikosfrø Fordele for hud, hår & Sundhed:

Her fik vi 17 bedste abrikoskerne fordele for sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

fordelene ved abrikosfrø

1. Naturlig eksfoliator:

Abrikosfrø har milde og blide eksfolierende egenskaber for at fjerne de døde celler og hudorme på din hud. Du kan forberede en effektiv skrubbe fra abrikosfrø på et par minutter. Ved at blande abrikosfrøets pulverform med olivenolie og bruge det på huden, opnår du ikke kun ordentlig eksfoliering, men også hudens udstråling, der tiltrækker. Det renser også huden dybt. Den glødende hud er noget, du vil elske.

2. Kontrollerer blodtrykket:

Vitamin B17 i abrikosfrø er en af ​​fordelene, der kan hjælpe dig med at finde en balance med blodtryksniveauet og også reducere problemer med forhøjet blodtryk hos mange mennesker. Du kan bruge dem i forskellige retter for at få fordelen. Dette er dog ikke et bevisbaseret udsagn og er vigtigt at tjekke med en læge, før du indtager det.

3. Har egenskaber mod kræft:

Vitamin B17 er et næringsstof kendt for forebyggelse af kræft, og det er til stede i abrikosfrø i store mængder, hvilket giver dig en forsmag på denne fordel. Abrikosfrø hjælper med at dræbe kræftcellerne, så snart de er lavet. Undersøgelser viser imidlertid også, at forbindelserne i disse frø kan skade kroppen sammen med at ødelægge de ondartede celler og derfor ikke anbefales at bruge abrikosfrø til kræft uden at konsultere en læge.

4. styrker immunsystemet:

For at opretholde immunsystemet skal man spise abrikosfrø i de daglige måltider. Det betyder forebyggelse samt behandling af almindelige lidelser som forkølelse og influenza. Dette sker, når kroppens styrke stimuleres med naturlige produkter som abrikosfrø. Det hjælper kroppen med at bekæmpe alle former for infektioner.

5. Kulinariske fordele:

Abrikosfrø tilføjer retterne god smag. Olien fra frøene er det, der bruges til madlavningsfordele og kan også bruges i forskellige salater. Dette er en af ​​de fordele, du gerne vil følge. Det bliver vigtigt at forstå den daglige dosisgrænse for denne olie for at undgå uønskede sundhedsforstyrrelser.

6. lindrer fra arthritis:

De antiinflammatoriske egenskaber ved abrikosfrø gør det til en perfekt hjemmemedicinsk behandling til behandling af gigt. Det genoplevede smerter og hævelse i de berørte områder, hvis det blev taget regelmæssigt. Du kan langsomt begynde at tage et eller to frø om dagen for at kontrollere, om der er lindrede symptomer på gigt.

7. Nærer dit hår:

Bland abrikosfrø pulver eller olie med en hvilken som helst af bærerolierne som kokos eller olivenolie og massér hovedbunden godt. Det er kendt at behandle skader på håret såvel som det kemisk behandlede hår. Sammen med dette tilføjer abrikosfrø glans og styrke til hårstråene, som du kommer til at blive forelsket i.

8. Gør huden blød og smidig:

Abrikosfrøolie kan bruges som fugtighedscreme til forskellige områder af huden som albuer, hænder, knæ og fødder. Det tilføjer huden blødhed og glathed. Det er perfekt til tør hud, især i koldt vejr. Du kan endda prøve at bruge cremer og lotioner beriget med abrikosfrønes godhed for ekstra fordele.

9. Hjælper med massageterapier:

Abrikosfrøolie kan udelukkende bruges som masserende olie på grund af de store absorberende egenskaber, der gør den perfekt til en massage. Bortset fra dette reducerer det smerter og stress på kroppen samt betændelse, hvis nogen. Desuden fugter den også din hud og gør den glat og glødende. Dette siges at være en af ​​de vigtige abrikosfrø sundhedsmæssige fordele.

10. Fremmer glødende hud:

Abrikosfrø kan formales og laves til olie, noget der kan fungere som en strålende natcreme. Fordelene ved fugtgivende khubani -frø er allerede blevet diskuteret, og denne gang udvider vi godheden til et helt nyt niveau ved at tilføje abrikos til dit hudritual om natten. Du vil bemærke yngre, friskere hud med hver applikation.

11. Afrodisiakum Egenskaber:

Abrikosfrø betragtes som et godt afrodisiakum, noget der er fyldt med lyst og påkalder sensuelle følelser. Fordele ved abrikosfrø i de britiske dagbøger har nævnt abrikos som en frugt, der kan forstærke og tilskynde til seksuel lyst.

12. Holder hjerteproblemer på afstand:

Sundhedsmæssige fordele ved abrikosfrø omfatter også at passe på dit ømme hjerte og sørge for, at alt fungerer på bestilling. Her taler vi om kolesterol og fedtopbevaring i dit hjertes ventrikler og arterier, noget som abrikosfrø kan brænde ud. Med dit kolesterolindhold og dine mættede fedtstoffer ude af tilstopningsgangen kan dit hjerte slå sikkert og stabilt.

13. Behandler mindre udskæringer og skrammer:

Abrikosfrø er gode antiinflammatoriske produkter, en af ​​hovedårsagerne til, at opsvulmede røde udskæringer og skrammer, ridser og åbne sår helt sikkert kan behandles med abrikosfrøpulver. De antiinflammatoriske egenskaber beroliger og beroliger området, mens hævelsen også behandles, hvilket reducerer smerten.

14. Kurerer acne og bumser:

Abrikosfrø har også en fordel ved at fjerne acne på din hud ved at reducere betændelse. Det er allerede blevet nævnt, hvordan abrikosfrø altid har hjulpet med at give dig klar hud. Sammen med at reducere udbrudets sværhedsgrad kan disse frø også behandle pletter og mørke pletter.

15. Forsinkelser tegn på aldring:

Det er her, vi taler om, at abrikos er en velsignelse for din hud i en veteranalder. Abrikosfrø pulveriseret kan indtages eller påføres som applikator på den rynkede gamle hud. Det forbedrer ikke kun hudens elasticitet, men virker også på at fjerne andre tegn som mørke pletter, fine linjer og tørhed.

16. Antimikrobielle egenskaber:

Antimikrobiel natur, abrikosfrø er gode til midler, der omfatter svampe- eller mikrobielle infektioner, både på hud og hovedbund. Man kan bruge abrikosfrønes godhed til at forhindre, at svampeproblemer konsekvent dukker op igen i din krop.

17. Behandler luftvejssygdomme:

Læger i Kina tror på abrikosfrøets kraft i behandlingen af ​​mange luftvejssygdomme. Patienter med kronisk bronkitis og astma siges at få lindring af ubehaget ved alvorlig hoste, vejrtrækningsproblemer og infektioner på grund af slimløsende egenskaber ved abrikosfrø.

Bivirkninger af abrikosfrø:

Selvom abrikosfrø er sunde, opvejer deres potentielle risici deres fordele. Faktisk er det ulovligt i USA at fremsætte påstande om abrikosfrøers sundhedsmæssige anvendelser. Disse frø indeholder et stof kaldet Amygdalin, som omdannes til cyanid. Lad os se på nogle af de mest frygtede bivirkninger af disse frø:

 • Hovedpine
 • Kvalme
 • Svimmelhed
 • Træthed
 • Mental forvirring
 • Hjertestop
 • Åndenød
 • Koma
 • Død

Mange mærker, der producerer abrikosfrø, hævder, at effekten af ​​cyanidforgiftning på grund af disse fødevarer er ganske minimal og ikke så farlig, som folk tror dem er. Forskningsrapporter siger imidlertid noget andet. Derfor er det vigtigt at være forsigtig, før du indtager disse frø. De bedste måder er at gå til aktuelle applikationer for at nyde ren hud og sundt hår. Du kan også prøve at bruge kernelolien i små doser for at undgå at gå glip af dens næringsstoffer!