20 videnskabeligt dokumenterede fordele ved ingefær (Adrak) til hud, hår og sundhed

Uanset hvilken ret du laver, er ingefær en af ​​de få ingredienser, der bruges obligatorisk i det. Er det ikke? De sundhedsmæssige fordele ved ingefær er så fantastiske, at det bruges i næsten alle former, hvor det kan gavne kroppen. Ingefærens videnskabelige navn er kendt som Zingiber Officinale.

Ingefær var hjemmehørende i regionen i Sydasien og bruges ofte i området. Anvendelsen af ​​ingefær er ikke kun begrænset til disse regioner, men de forskellige fordele af ingefærvitaminer bruges i hele verden. Ingefærrot sammen med de forskellige dele af ingefærplanten bruges mod forskellige sundhedssygdomme.

Hvad er ingefær?

Ingefær er en urteagtig flerårig og også en blomstrende plante, der vides at blive brugt som medicin og krydderi. Ingefær har brug for et varmt klima for at vokse og findes derfor mest på steder som Indien, Kina, Afrika og Caribien. Ingefærplantens rod bruges i vid udstrækning til mange lægemidler sammen med at den bruges som smagsstof. Ingefærens medicinske egenskaber gør det til en fantastisk ingrediens for at bringe maksimale sundhedsmæssige fordele.

Ingefær

Andre navne på ingefær på forskellige sprog:

Ingefær er berømt for sine forskellige navne på forskellige sprog blandt folket. Nogle af de populære navne på ingefær på forskellige sprog er som følger:

 • Spansk: Jengibre
 • Portugisisk: Gengibre
 • Hindi: Adrak
 • Tamil: Inji
 • Malayalam: Inchi
 • Telugu: Allum
 • Gujarati: Adu
 • Bengali: Ada
 • Marathi: Ale
 • Punjabi: Adrak
 • Urdu: Adrak
 • Fransk: Gingembre

Er ingefær godt for sundheden?

Ja, ingefær er en af ​​de mest gavnlige ingredienser for sundhed. Ingefærens næringsværdi tyder tydeligt på, at det regelmæssige forbrug af ingefær kan give mange sundhedsmæssige fordele. Takket være de forskellige ingefæregenskaber kan det give maksimale fordele, der vil forbedre dit helbred inden for kort tid. I betragtning af denne kendsgerning kan du også finde mange ingefærtilskud på markedet. Så næste gang, hvis nogen spørger om ingefærens indvirkning på sundheden, kan du være sikker på, at det kun har en positiv indvirkning på sundheden.

Betydningen af ​​ingefær:

Betydningen af ​​ingefær er populær lige fra oldtiden. Ingrediensen blev brugt i mange lægemidler og blev også brugt i fødevarer for at forbedre deres fordele. Ingefæregenskaberne er således, at det kan indtages af alle, uanset hvilken type fordele de har brug for.

Fordelene ved at spise ingefær kan helbrede selv de ældste af kropsproblemer uden besvær. Ingrediens betydning tales også med hensyn til ingefærmedicin, der igen gavner kroppen med minimale bivirkninger.

Ingefær Ernæringsfakta:

Der kan ikke benægtes, at der er mange fordele ved ingefær, og alt dette er på grund af ingefærernæringen. Ingrediensen indeholder mange næringsstoffer, der gør kroppen sund sammen med at beskytte den mod større såvel som mindre sygdomme. De forskellige anvendelser af ingefær indikerer også, at denne ingrediens er en af ​​de rigeste kilder til forskellige næringsstoffer.

Du kan også tage sundhedsmæssige fordele ved at drikke ingefærdrikke til sundhed. Interesseret i at kende de forskellige ernæringsfakta relateret til ingefær? Her er de nødvendige detaljer om næringsværdien af ​​ingefær. Tag et kig:

 • Proteiner: 1,8 g
 • Phytosteroler: 15 mg
 • Kalorier i alt: 80
 • Kulhydrater i alt: 18 g
 • Kostfibre: 2 g
 • C -vitamin: 5 mg
 • Total fed: 750 mg
 • E -vitamin: 260 mcg
 • Sukker: 1,7 g
 • K -vitamin: 0,1 mcg
 • Kalk: 16 mg
 • Jern: 600 mcg
 • Magnesium: 43 mg
 • Fosfor: 34 mg
 • Kalium: 415 mg
 • Natrium: 13 mg
 • Zink: 340 mcg
 • Mangan: 229 mcg

Hvor meget ingefær skal jeg bruge dagligt?

For at få det maksimale udbytte af ingefær og ingefærernæring er det vigtigt at indtage ingefær i den rigtige og passende mængde. Ifølge sundhedseksperter er den rigtige mængde ingefær, der skal indtages dagligt, cirka 3-4 gram.

På den anden side, hvis du er gravid, bør du kun indtage 1 gram ingefær om dagen. I orden leder du efter fordele af ingefærtilskud; konsulter din sundhedsekspert inden du starter.

Vidunderlige fordele ved ingefær til hud, hår & Sundhed:

I denne artikel fik vi 20 fantastiske fordele ved ingefær til hud, hår og sundhed. Lad os tage et kig på dem.

brug af ingefær

Sundhedsmæssige fordele ved ingefær:

Man kan aldrig undgå de forskellige sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med regelmæssig brug af ingefær. Over tid leverer ingefær en række sundhedsmæssige fordele for mange sundhedsproblemer. Det er ikke kun sundheden, som ingefær fordeler med dets næringsstoffer, men du kan få fordelene ved ingefær til din hud sammen med dit hår.

Der er mange måder, hvorpå du kan få forskellige ingefær vitaminer. Lige fra ingefærmedicinske anvendelser til ingefærfordele for huden, er der mange ting, ingefær kan levere for at forbedre din krops skønhed. Lad os se på de forskellige sundhedsmæssige fordele ved ingefær:

1. Hjælper med at behandle kvalme:

Ingefær er et af de effektive midler, der kan bruges mod kvalme. Du kan få de rå ingefærfordele eller fordelene ved at drikke ingefærvand og kan slippe af med problemerne med kvalme. Det er også fordelagtigt at tage ingefær under graviditeten og få lindring af kvalme. Du bør dog konsultere din sundhedsekspert, før du inkluderer ingefær i din kost for at undgå enhver form for komplikationer og problemer under graviditeten. Selvom der ikke er nogen bivirkninger, men stadig er forebyggelse altid bedre end helbredelse.

Du kan indtage ingefærvand eller spise rå ingefær, når du føler dig kvalm. Selvom ingefær ikke forhindrer opkastning, giver det nogle fantastiske fordele ved kvalme. Selvom der er meget minimale ingefærbivirkninger, anbefales det altid at konsultere en læge, inden du indtager store mængder ingefær. Ingefærens antiinflammatoriske egenskaber er også gavnlige for at reducere maveproblemerne sammen med at reducere følelsen af ​​kvalme.

Sådan forbruges:

 • Du kan tage ingefær når som helst og i enhver form for at undgå problemet med kvalme.

2. letter menstruationssmerter:

Takket være ingefærs antiinflammatoriske egenskaber kan du bruge dem til at lindre menstruationssmerter. Ingefær bruges regelmæssigt i de tidlige dage af menstruationen lige fra oldtiden. Ingefærens antibakterielle egenskaber kan også reducere chancerne for vækst af enhver bakteriel infektion under menstruationscyklussen. Det styrker også kroppen til at håndtere de forskellige kropssmerter sammen med at forbedre stofskiftet. Generelt kan ingefær eller ingefærte vise sig at være en af ​​de bedste ting, du kan have under de kraftige menstruationssmerter.

Sådan forbruges:

 • Det er blevet observeret, at med regelmæssigt indtag af ingefær eller ingefærdrik under starten af ​​menstruationscyklussen kan reducere smerten.
 • Du kan tage 250 mg ingefær cirka 4 gange om dagen i løbet af din menstruationscyklus og få mest muligt ud af ingefærjuice -fordelene.

3. Behandling af åndedrætsproblemer:

Hvis du har problemer med luftvejene, kan en kop ingefærte eller ingefærdrik være din foretrukne løsning hele tiden. En af de store fordele ved ingefærdrikke er dens evne til at bekæmpe forskellige luftvejsproblemer. Tilstedeværelsen af ​​flere vitaminer og mineraler i ingefær spiller en afgørende rolle for at lindre forskellige luftvejsproblemer.

Andre end disse er de andre rå ingefærfordele dens antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Disse to egenskaber ved ingefær kombineres sammen og beskæftiger sig dermed med åndedrætsproblemer. Det helbreder ikke kun det eksisterende problem, men det minimerer også chancerne for, at disse problemer opstår.

Sådan forbruges:

 • Bland noget ingefærpulver med honning og brug det hver dag for at få de ønskede fordele for luftvejsproblemerne.
 • Denne kombination af honning sammen med ingefær har været i brug i mange år nu, og dette er en ganske pålidelig og pålidelig løsning til næsten alle luftvejssygdomme.

4. Forebyg kræft:

En af ingefærens største fordele er dens evne til at bekæmpe de kræftfremkaldende celler. Ingefær er en rig kilde til kræftbekæmpende egenskaber, og det bringer dermed maksimal lindring fra de kræftfremkaldende celler og væv.

De fleste sundhedseksperter foreslår også, at indtagelse af ingefær også helbreder tidlige stadier af kræft. Ingefær hjælper også med at forbedre personens immunitet, hvilket yderligere hjælper med at styrke kroppen for at minimere virkningerne af kræft. Ingefærens antioxidantegenskaber gør det til en stærk ingrediens, der bekæmper væksten af ​​de kræftfremkaldende celler. Ikke kun dette, men ingefær hjælper også med at stabilisere væksten af ​​sunde celler i kroppen.

Sådan forbruges:

 • Det regelmæssige forbrug af ingefær giver positive resultater for at blokere de kræftfremkaldende celler i at vokse yderligere.

5. Aids fordøjelse:

Forbedring af fordøjelsen er en af ​​de medicinske fordele ved ingefær. De phenoliske forbindelser, der findes i ingefær, hjælper med at forbedre fordøjelsen af ​​kroppen. Bortset fra dette giver ingefær også fordele ved at reducere mavesammentrækningerne sammen med problemet med forstoppelse. Sammen med at forbedre fordøjelsen hjælper det også med at give kroppen mulighed for bedre at optage alle næringsstofferne fra fødevarerne.

For at reducere problemerne med fordøjelsen bør du tage fordelene ved frisk ingefær. I tilfælde af det alvorlige problem med forstoppelse kan du også have fordelene ved ingefærvand. Tilføj en mængde ingefær i din mad, mens du laver mad, og se de maksimale fordele ved forstoppelse. På kort tid vil du se forventede positive resultater for din fordøjelse ved hjælp af ingefær.

Sådan forbruges:

 • En kop ingefærte om morgenen og om aftenen kan give de bedste resultater for at forbedre fordøjelsen.

6. Behandling af morgensygdom:

Ingefær er en af ​​de mest foretrukne ingredienser, som mange foretrækker til håndtering og overvinde problemet med morgenkvalme. En af de store fordele ved at spise ingefær tælles som en reduktion i fornemmelsen af ​​morgenkvalme. Ingefærens sundhedsegenskaber sammen med de forskellige næringsstoffer, der findes i det, hjælper med at gøre ingefær til en af ​​de bedste behandlinger mod morgenkvalme.

Sådan forbruges:

 • Brug tør ingefær som det første hver morgen og få det maksimale af fordele ved ingefærekstrakt.
 • For nemheds skyld kan du også bruge ingefærpulver og blande det med lidt honning og derefter have det hver morgen for at slippe af med morgenkvalme.
 • Du kan også roligt indtage dette i løbet af din graviditetstid uden at frygte ingefærbivirkninger.

7. lindrer muskelsmerter:

Uanset om du har muskelsmerter af en eller anden grund, har ingefær evnen og næringsstofferne, der kan give den smerte den ønskede kur. Du kan få ingefærpulverfordelene, hvis du indtager det i kontinuerligt 11 dage.

Disse anvendelser af tør ingefær til at slappe af muskelsmerterne har været i brug i mange år nu. Det er ikke kun de ældre, der siger det, men nu tror mange sundhedseksperter også på ingefærpulverfordelene ved muskelsmerter. Ingefærens antiinflammatoriske egenskaber er også ansvarlige for at hjælpe musklerne med at komme sig efter problemer som smerter, hævelser osv. Sammen med dette reducerer ingefærens antibakterielle egenskaber væksten af ​​enhver form for infektioner i musklerne og fremskynder dens normal vækst.

Sådan forbruges:

 • Det er blevet observeret ved mange undersøgelser, at det regelmæssige forbrug af rå ingefær hjælper med at reducere problemet med muskelsmerter.

8. Bekæmper svampeinfektioner:

De næringsstoffer og vitaminer, der findes i ingefæren, fungerer som en effektiv kur mod svampeinfektioner. Det er en af ​​de få anvendelser af tør ingefær, at det kan være et godt middel mod alle slags svampeinfektioner. Den regelmæssige brug af denne magiske ingrediens i mad eller taget som rå kan behandle enhver svampeinfektion, uanset hvor alvorlig den er. Dog bør du altid konsultere din læge, før du starter noget med dit normale lægemiddelforløb. Dette vil hjælpe med at opretholde balancen mellem ingefærfordele og bivirkninger.

Ingefærens anti-infektiøse, antibakterielle og antioxidante egenskaber kombineres og reducerer svampeinfektioner. Disse reducerer yderligere alle former for infektioner fra at forekomme sammen med at fremme væksten af ​​de meget effektive kropsceller.

Sådan forbruges:

 • Bland noget af ingefærjuicen med bærjuice og indtage i cirka 1 måned for at se de betydelige resultater mod svampeinfektioner.

9. De antiinflammatoriske virkninger kan hjælpe med slidgigt:

De medicinske egenskaber angiver også dets effektivitet til behandling af problemer som slidgigt. Mange former for forskning observerer effektiviteten af ​​ingefær til dette problem. Uanset tilstedeværelsen af ​​visse kalorier i ingefær kan du forvente at få positive resultater mod slidgigt. De tilgængelige ingefærdrikke er ganske effektive til at levere energi til de mennesker, der lider af dette problem.

Ikke kun dette, det øger mobiliteten i personen sammen med at forbedre deres afslapning. Brug af naturlig og frisk ingefær i et stykke tid kan påvirke stemningen hos personen positivt. Imidlertid afhænger den tid, der er nødvendig for at helbrede denne sygdom, af sygdommens sværhedsgrad, men det helbreder det sikkert, hvis det tages regelmæssigt. Dette er en af ​​de effektive ingefærpulveranvendelser, der kan tages mod problemet med slidgigt.

10. Sænker kolesterolniveauer:

Antioxidanterne i ingefær hjælper med at sænke kolesterolniveauerne og balancerer blodtryksniveauerne. Den regelmæssige brug af ingefær i fødevarerne kan effektivt reducere kolesteroltalet. Ikke kun dette, men ingefær hjælper også med at reducere forekomsten af ​​blodpropper inde i kroppen sammen med at forbedre cirkulationen af ​​blod. Da forhøjet kolesterolproblem er almindeligt hos mænd, er dette en af ​​de bedste ingefærfordele for mænd.

Bortset fra dette, da du også kan bruge ingefær til vægttab, har du en tendens til at reducere kolesterolniveauerne med vægten. Dette vil helt sikkert forbedre din krops styrker, og du vil have et afbalanceret kolesteroltal. Denne fordel ved ingefær observeres nu også af mange sundhedseksperter og derfor; du kan få mange ingefærtilskud, der hjælper med at kontrollere og afbalancere kolesteroltalet.

Sådan forbruges:

 • Bland lidt ingefær med æteriske olier eller olivenolier, og brug det derefter til at lave dine måltider.

11. Forbedrer hjernefunktionen:

Vil du forbedre hjernens funktion? Vil du altid holde din hjerne sund og i den bedst fungerende tilstand? Hvis ja, bør du benytte fordelene ved tør ingefærpulver. Ingefær fungerer som undren for hjernens normale og effektive funktion uanset de forskellige problemer, din hjerne har at gøre med. Ingefær er også nyttig til at øge blodcirkulationen i hjernen, hvilket yderligere bidrager til hjernens effektive og effektive funktion.

Ingefærens antioxidanter og antibakterielle egenskaber hjælper med at reducere væksten af ​​de beskadigede hjerneceller og fremskynde væksten af ​​de effektive hjerneceller for at holde den aktiv.

Sådan forbruges:

 • Et glas ingefærjuice eller forskellige anvendelser af ingefærte ville bringe de ønskede resultater på kort tid.
 • Det eneste, du skal passe på, er at bruge ingefær kontinuerligt i enhver form i din rutine.

12. Beskyttelse mod Alzheimers sygdom:

Nogle af de seneste undersøgelser har vist, at anvendelsen af ​​ingefærrod også omfatter forbedring af problemet med Alzheimer. Alzheimer er et arveligt problem og kan derfor køre i familien i mange generationer, men med effektiv og tidlig brug af ingefær kan det give et positivt resultat mod dette problem. Ingefær forhindrer hjernen i at miste sine fungerende celler sammen med at reducere risikoen for celleskader inde i hjernen. Ingefær virker glimrende til at holde hjernecellerne aktive og beskyttende i lang tid og kan dermed reducere chancerne for Alzheimers sygdom.

Sådan forbruges:

 • Det bedste er, at du kan inkludere ingefær i enhver form i din rutine for at bekæmpe Alzheimer.
 • Du kan enten tage den i rå form eller få et glas ingefærjuice hver morgen eller på en anden måde, du kan lide.

13. Fremmer vægttab:

Bortset fra ingefærfordelene for huden kan du også bruge udtrykkene ingefær og vægttab sammen. Ja, alle de mennesker, der leder efter et effektivt middel, der kan hjælpe dig med at tabe de ekstra kilo, skal du være opmærksom på, at ingefær gavner vægttab. En af de effektive anvendelser af ingefærrødder er til vægttab. Du ville også være begejstret for at vide, at ingefær fungerer som en naturlig fedtforbrænder og dermed ikke forårsager bivirkninger.

Den gode mængde fibre i ingefær hjælper med at holde kroppen fuld i rigtig lang tid og forhindrer dermed i at spise for meget. Bortset fra dette er ingefær til vægttab også en god idé, da det hjælper med at forbedre fordøjelsen.

Sådan forbruges:

 • Du kan blande nogle portioner ingefær i din mad, mens du laver mad, eller du kan endda få noget ingefærjuice efter dit måltid for bedre fordøjelse.

14. styrker hjertet:

Blandt de forskellige anvendelser af ingefærplanten er en af ​​de effektive dens evne til at styrke hjertet. Brug af rå ingefær enten normalt eller i maden kan reducere chancerne for indre blodpropper sammen med at reducere kolesteroltalet. Drik ingefærdrikke og te og få disse fantastiske sundhedsmæssige fordele ved ingefær-te til et sundt og styrkende hjerte.

Sådan forbruges:

 • Drik et glas ingefærdrik eller vand eller endda en kop ingefærte, og vær sikker på, at dit hjerte vil blive stærkere mod alle de mulige problemer, herunder slagtilfælde også.
 • Disse fordele ved tør ingefær er magiske for dem, der allerede har haft et hjerteproblem før, da det reducerer chancerne for at forekomme igen.

Ingefær fordele for hud:

Her hentede vi top 3 ingefærfordele til huden. Lad os tage et kig på dem.

15. Forhindrer anti-aging:

Ingefær indeholder omkring 40 antioxidanter, der kombineres og giver de bedste fordele for fordele mod aldring for mennesker. Dette er en af ​​de bedste ingefærfordele for mænd såvel som for kvinder. Den effektive og regelmæssige brug af ingefær hjælper med at forbedre blodcirkulationen i huden sammen med at fjerne toksinerne. De næringsstoffer, der findes i ingefær, kombineres med antioxidanterne og bevarer derefter hudens ungdommelighed.

Hvordan man ansøger:

 • Påfør lidt ingefærjuice og rosenvand på dit ansigt hver nat inden du sover og reducer ældningssymptomer på din hud.
 • Du kan også prøve at få ginger tea -fordelene ved at have en kop ingefærte enten om morgenen eller om aftenen.

16. Rydder pletter og acne:

Bliv ikke overrasket, når du får at vide, at ingefær er en effektiv ingrediens mod acne og hudpletter. De mennesker, der beskæftiger sig med problemet med alvorlig acne, kan bruge ingefær i et stykke tid og kan få øjeblikkelig lindring af acne og dets relaterede problemer. De antioxidanter, der findes i ingefær, sammen med ingrediensens antiinflammatoriske egenskaber er årsagen til fjernelse af pletter og acne fra huden.

Hvordan man ansøger:

 • Bland noget af ingefærekstrakt eller ingefærjuice med rå honning og vand.
 • Sørg for at blande alle disse ingredienser for at få en tyk og glat pasta og påfør derefter det samme på dit ansigt.
 • Brug denne ansigtsmaske hver anden dag, og lad den stå i 10-15 minutter før vask.
 • Du vil helt sikkert blive imponeret over ingefærrodens fordele mod acne og skavanker.

17. Fjerner ar:

Har du nogensinde tænkt på de fordele, du kan få ved bare at påføre ingefærvand på dit ansigt? Sammen med ingefærrodens sundhedsmæssige fordele kan du også få nogle af de fantastiske fordele ved ingefær i dit ansigt og ar. Ja, den regelmæssige brug af ingefærvand, hver nat før du sover, kan reducere de tilgængelige ar i ansigtet.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan også blande ingefærvand sammen med rosenvand og citronsaft for at forbedre din kamp mod ansigts ar.
 • Sørg for at anvende denne blanding på dit ansigt hver nat, inden du går i seng i 1-2 måneder, og se dens positive resultater mod reduktion af ansigts ar.
 • Sammen med dette vil ingefærvand også tone din hud og dermed gøre den endnu mere glødende.

Ingefær fordele for hår:

Her hentede vi top 3 ingefærfordele til hår. Lad os tage et kig på dem.

18. Fremmer hårvækst:

Hvis du står over for problemet med langsom hårvækst, er der chancer for, at du ikke giver nok næringsstoffer og vitaminer til dit hår. Som følge af det samme får dit hår ikke den rigtige slags kvalitet, der er nødvendig for effektiv vækst. Det er her, du kan stole på fordele ved organisk ingefærpulver.

Dette giver dit hår mulighed for at få den ønskede og forbedrede kvalitet, og du vil også se positive resultater i dit hårs vækst. Sammen med dette reducerer ingefærens antibakterielle egenskaber også væksten af ​​skadelige bakterier i hovedbunden og hjælper dermed med at fremme hårvækst.

Hvordan man ansøger:

 • Bland noget af det organiske ingefærpulver med amlajuice, ostemasse, citronsaft og lidt honning og påfør det derefter på din hovedbund samt på hårspidsen.

19. Stopper hårtab:

Ingefærens medicinske værdi afslører også, at regelmæssig brug af ingefær er yderst effektiv til at stoppe hårfaldsproblemet. Ingefær er en rig kilde til antioxidanter, især gingerol, som kæmper mod de frie radikaler og dermed hjælper med at forbedre og forbedre hårets kvalitet. Ingefærens opvarmning og stimuleringseffekter hjælper også med at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden og reducerer dermed problemet med hårfald.

Hvordan man ansøger:

 • Bland lidt ingefærjuice med ostemasse og citronsaft og påfør derefter det samme på din hovedbund.
 • Lad blandingen stå i 20-25 minutter og vask derefter af som normalt.
 • Den kontinuerlige brug af denne blanding i hovedbunden to gange om ugen vil bringe et positivt resultat til at kontrollere problemet med hårfald.

20. Behandl skæl:

Ikke mange mennesker er klar over, at en af ​​de friske ingefærs sundhedsmæssige fordele er dens behandling mod skæl. Ja, hvis du bruger frisk ingefær, vil du aldrig møde problemet med skæl. Bortset fra dette hjælper ingefær også med at reducere det allerede tilgængelige skælproblem. Antioxidanterne og de antibakterielle egenskaber ved ingefær sammen med de forskellige vitaminer, der findes i ingefær, er hemmelighederne bag ingefærens positive indvirkning på hovedbunden.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan blande noget af ingefærjuice eller ingefærekstrakt med citronsaft og amlajuice og derefter påføre i hovedbunden.
 • Den regelmæssige anvendelse af denne blanding af hovedbunden i 1-2 måneder vil resultere i reduktion af skælproblem.
 • Du kan også bruge ingefærdrink, hvis du har et alvorligt skælproblem.

Ingefær er mesteren over ingredienser, der maksimalt har fordele med meget minimale bivirkninger. Du kan helt stole på brugen af ​​ingefær og kan få mest muligt ud af det, når og når du har brug for det. Tilføj smag af ingefær i dit liv, og du vil blive chokeret over de friske ingefærs sundhedsmæssige fordele. Så hvornår planlægger du at inkludere fordelene ved ingefær i din rutine?

Kommenter venligst alle dine tanker, tvivl og spørgsmål vedrørende brug, bivirkninger og fordele ved at spise ingefær. Vi vender tilbage til dig med de bedst mulige svar og relevante oplysninger, der kan hjælpe dig bedst muligt.