25 Forskningsbaseret – bitter græskar fordele for hud, hår og sundhed

Som navnet med rette antyder, er det virkelig en meget bitter veggie, så ingen overraskelser! Det går ellers under navnet karela eller Momordicacharantia. Det tilhører græskarfamilien og er en del af mange typer asiatiske retter. Selvom den er meget bitter og ikke kan lide af de fleste, er bitter græskar en absolut velsignelse med sine mange fordele. Betydningen af ​​bitter græskar er, at den er velsignet med flere antioxidanter og antimikrobielle egenskaber. Det hjælper med at øge stofskiftet sammen med immunitet. Bitter græskar, som rustning, beskytter os mod en lang række sygdomme, og selvom de overskygges af andre grøntsager, har det mange fordele at tilbyde.

Bitter græskar fordele for hud, hår & amp; Sundhed

Betydningen af ​​bitter græskar:

Bitter græskar fungerer som en fremragende blodrenser, og for at opnå den maksimale fordel ved den bitre græskar, anbefales det, at vi indtager det i form af juice. Regelmæssigt at drikke bitter græskarjuice hjælper med at fjerne toksiner fra blodet. Det hjælper med at behandle flere hudlidelser. Det behandler acne, psoriasis, udslæt og blodet koger. Nogle undersøgelser siger, at det endda kan hæmme væksten af ​​kræftceller.

Bitter græskar næringsfakta:

Noget af næringsværdien af ​​bitter græskar (Momordicacharantia). Næringsværdi pr. 100 g Frisk, rå bitter græskar vises nedenfor.

Bitter græskar eller bitter melon fordele