5 Overraskende kardemomme bivirkninger – du bør vide

I krydderieriget kaldes kardemomme ofte “dronningen” for sin dejlige aroma og smag. Den har en sød og krydret smag, hvilket gør den til en alsidig ingrediens i både salte retter og desserter. Især i Indien er det en almindelig praksis at tygge kardemomme i slutningen af ​​hvert måltid for at forbedre fordøjelsen og også opfriske munden.

Imidlertid kan indtagelse af kardemomme i for store mængder føre til mange bivirkninger. Det kan udløse maveforstyrrelser, kvalme, opkastning og i ekstreme tilfælde også galdeblæreproblemer. Lad os forstå nogle af de mange bivirkninger ved at spise kardemomme i store mængder.

Alvorlige kardemomme bivirkninger, du skal kende

Alvorlige kardemomme bivirkninger:

Nedenfor er vist nogle af de alvorlige ulemper ved kardemomme. Lad os tage et kig på dem.

1. Fører til allergi:

Der er mange mennesker, der kan være allergiske over for nogen af ​​de enzymer, der findes i krydderiet. Hudallergi er en af ​​de mest almindelige ting at se her. Dermatitis og nældefeber er nogle af de almindelige hudsygdomme, der opstår. Overfølsomhed og luftvejsallergi er endnu en gang en ende på allergierne forårsaget af kardemomme. Brystsmerter og tæthed, ubehagelig følelse og åndenød ses hos mange mennesker som en bivirkning.

2. Smerter i galdeblæren:

Der er mavesmerter, der opleves af mange mennesker, når det kommer til indtagelse af kardemomme. Dette er normalt gældende for dem, der har sten eller problemer med galdeblæren. Dette er en bivirkning, der er blevet bevist af mange fagfolk og er bestemt en af ​​de alvorlige bivirkninger af sort kardemomme, man skal være opmærksom på.

3. Impotens:

Ifølge mange undersøgelser har overdreven indtagelse af kardemomme vist mange problemer med mandlig fertilitet. Mange mennesker har klaget over impotent adfærd i kroppen på grund af kardemomme. Det er måske ikke blevet bevist fuldstændigt, men så er det bestemt en af ​​de bivirkninger, som mange mennesker har klaget over. Man skal vide, at der er en grænse for ethvert krydderiindtag, herunder kardemomme, eller også begynder det at give omvendte effekter. Dette er en af ​​bivirkningerne af sort kardemomme.

4. Lægemiddelinteraktioner:

Grønne kardemomme bivirkninger er mange. Dette krydderi skal tages med lethed og korrekt bevidsthed, når folk tager nogle medicin. Der har været tilfælde, hvor kardemomme har set interaktion med medicin, der normalt fører til alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

De fleste mennesker er ikke klar over denne bivirkning og bliver ved med at have kardemomme.

Det bedste du kan gøre er at undgå at have kardemomme direkte som mundfriskende, når du har medicin. Lægemidlerne til følgende problemer interagerer normalt med kardemomme for at skabe bivirkninger: levermedicin, hiv -medicin, medicin mod irritabel tarmsyndrom, antikoagulantia, aspirin, antidepressiva, galdestenmedicin og trombocytplade medicin.

5. Øger risikoen for blødning:

Nogle undersøgelser har vist, at meget indtag af kardemomme faktisk kan forårsage situationer, hvor risikoen for blødning stiger til et højt niveau. Dette er endnu en bivirkning, der er forbundet med dette krydderi, og det er over det øverste indtag. Man har brug for at vide om de specifikke tilfælde, hvor det kan øge blødningen, og til dette bør en læge eller en professionel konsulteres.

Disse kardemomme bivirkninger er ikke til at skræmme dig eller få dig til at stoppe med at spise det. Hensigten med denne artikel er at gøre dig opmærksom på at finde en god balance. Det er en almindelig praksis for mange mennesker at overindulge sig i noget, som de synes er godt for helbredet. Desværre kan denne fejl koste dem store med hensyn til sundhed og penge. Den samme regel gælder også for kardemomme. Hold dig til de anbefalede doser, og høst de bedste fordele ved Kardemomme, i stedet for at være dens ofre!